فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۹۴۰۰۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۲۴-۰۷-۱۳۹۸
کد ۶۹۴۰۰۷
انتشار: ۱۴:۲۸ - ۲۴-۰۷-۱۳۹۸

اظهارات وزیر ارشاد درباره حجاب برخی بازیگران،کاغذ و بیمه هنرمندان

اظهارات وزیر ارشاد درباره حجاب برخی بازیگران،کاغذ و بیمه هنرمندانوزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به حواشی ایجاد شده پیرامون موضوع پوشش تعدادی از بازیگران در مراسم آغاز اکران یکی از فیلم‌های سینمایی گفت که این افراد از کسانی هستند که در برنامه‌های تلویزیونی نیز حضور دارند و همچنین فضای آن مراسم رسمی نبوده که آنها بخواهند برای حضور از ما اجازه بگیرند.

به گزارش ایسنا،‌ سیدعباس صالحی پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره‌ تصمیم برخی از نمایندگان مجلس برای پرسش از او درباره‌ وضعیت پوشش تعدادی از بازیگران سینما در آغاز اکران یکی از فیلم‌های سینمایی، اظهار کرد: این افراد از کسانی هستند که در برنامه‌های تلویزیونی نیز حضور دارند. همچنین فضای آنجا فضای رسمی نبوده که این بازیگران بخواهند از وزارت ارشاد برای حضور اجازه بگیرند.

وی همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره‌ی وضعیت کاغذ در بازار گفت: کاغذ امروز شرایط بهتری دارد و نرخ آن پایین آمده و به وفور در بازار وجود دارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به پرسش دیگری درباره‌ برنامه‌های این وزارتخانه برای فراگیر کردن پوشش صندوق بیمه هنرمندان، گفت:‌ از سال 95 تا سال 97 تقریبا هم تعداد و هم مبلغ اعتبارات این صندوق دو برابر شد و ما امیدوار بودیم که در بودجه سال 98 با ارقام بهتری بتوانیم این روند را دنبال کنیم، اما شرایط کشور در بخش منابع با مشکلاتی مواجه شده است.

برچسب ها: وزیر ارشاد
ارسال به دوستان
شوک قیمتی به هواداران فوتبال؛ سفر ۱۵ دقیقه‌ای ۱۵۰ دلار! تحلیل رسانه آرژانتینی از مهره‌های کلیدی و گمنام ایران در جام جهانی تعیین سهمیه‌های آسیایی ایران؛ استقلال مسافر لیگ نخبگان شد گورستان قدیمی تهران در حاشیه اولین خیابان پایتخت زیان میلیون دلاری هتل‌داران آمریکا در پی جنگ علیه ایران بازگشت نیروهای آمریکایی به پایگاه‌های غرب عراق بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی: سر سوزنی عقب‌نشینی نخواهیم کرد ریزش قیمت طلا با اهرم ارز در بازار تهران فرصت جنگ خلیج فارس برای ترکیه/ تلاش استانبول برای جایگزینی دبی گسترش دیپلماسی علمی؛ شعبه دانشگاه تهران در بغداد تأسیس می‌شود دستور مرمت فوری و علمی بناهای تاریخی آسیب‌دیده ابلاغ شد تخصیص بسته حمایتی برای مدارس آسیب دیده انهدام ۱۷۰ پهپاد و جنگنده‌های F-35 دشمن در جنگ رمضان سخنگوی ارتش: سرنگونی بیش از ۱۷۰ فروند پهپاد و جنگنده در جنگ/ بیش از ۴۰ نقطه نظامی راهبردی رژیم صهیونی مورد هدف قرار گرفت «یانگوم» باز هم صدر نشین یک نظرسنجی از مخاطبان