فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۹۸۳۸۱
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۰ - ۲۴-۰۸-۱۳۹۸
کد ۶۹۸۳۸۱
انتشار: ۰۰:۰۰ - ۲۴-۰۸-۱۳۹۸

بنزین سهمیه بندی شد؛ 1500 تومان/ آزاد 3000 تومان (+جزئیات)

بنزین سهمیه بندی شد؛ 1500 تومان/ آزاد 3000 تومان (+جزئیات)
سهمیه تاکسی‌های بنزینی 400 لیتر در ماه است و تاکسی‌های اینترنتی (اسنپ و تپسی) به شرط رعایت کرایه مصوب وزارت کشور، اعتبار معادل دریافت می‌کنند

جزئیات تصمیم جدید سران سه قوه برای سهمیه‌بندی و نرخ بنزین اعلام شد.

به گزارش عصرایران، براساس این اطلاعیه، قیمت بنزین معمولی سهمیه‌ای هر لیتر ۱۵۰۰ تومان و قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه‌ای به ازای هر لیتر ۳ هزار تومان خواهد بود، همچنین قیمت بنزین سوپر هر لیتر ۳۵۰۰ تومان تعیین شده است.

بر مبنای اطلاعیه شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی، سهمیه کامل آبان خودرو‌های شخصی از بامداد روز جمعه ۲۴ آبان ماه به کارت سوخت شخصی آن‌ها واریز می‌شود و این سهمیه به مدت ۶ ماه قابل ذخیره است.

این اطلاعیه افزوده است: استفاده از سهمیه سوخت صرفاً با استفاده از کارت سوخت هوشمند شخصی میسر است.

بر همین اساس، سهمیه خودرو‌های سواری شخصی بنزینی ماهانه ۶۰ لیتر و دوگانه سوز ۳۰ لیتر خواهد بود. همچنین سهمیه سوخت تاکسی بنزینی ماهانه ۴۰۰ لیتر و دوگانه سوز ۲۰۰ لیتر است.

سهمیه سوخت موتورسیکلت ماهانه ۲۵ لیتر تعیین شده است، همچنین وانت کم مصرف بنزینی در ماه ۲۰۰ لیتر و وانت کم مصرف دوگانه سوز ماهانه ۶۰ لیتر سهمیه سوخت دارند.

بر اساس این اطلاعیه، وانت پرمصرف بنزینی ماهانه ۳۰۰ لیتر و وانت پرمصرف دوگانه سوز ماهانه ۱۲۰ لیتر سهمیه دریافت خواهند کرد.

سهمیه سوخت آمبولانس‌ها نیز ماهانه ۵۰۰ لیتر خواهد بود.

این اطلاعیه همچنین افزوده است: کسانی که تا کنون به هر علت کارت سوخت شخصی خود را دریافت نکرده اند از ساعت آغاز اجرای این طرح، سهمیه سوخت آن‌ها محفوظ است و از این بابت نگران نباشند.

بر اساس این اطلاعیه، افرادی که کارت سوخت ندارند شامل کسانی که تا کنون درخواست صدور المثنی نداده اند یا کسانی که درخواست داده و هنوز کارت سوخت خود را دریافت نکرده اند و همچنین کسانی که کارت سوخت برای آن‌ها صادر شده، ولی در باجه معطله شرکت ملی پست مانده است سهمیه همه آن‌ها از بامداد جمعه محفوظ است و ذخیره خواهد شد.

اطلاعیه شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی می‌افزاید: نرخ سی ان جی بدون تغییر خواهد بود، برای مسافربر‌های بر پایه اینترنت (اسنپ و تپ سی) مشروط بر آن که نرخ‌های خود را از مقادیر مصوب به تشخیص وزارت کشور تغییر ندهند اعتبار معادل سهمیه مصوب تعلق خواهد گرفت. برای تأمین سوخت خودرو‌های مسافربر خطی و بین شهری، آژانس‌های مسافربری، آموزشگاه‌های رانندگی تمهیدات لازم اتخاذ شده است که اعلام خواهد شد.

این اطلاعیه می‌افزاید: به منظور رفاه حال دارندگان خودرو‌ها با اولویت وانت بار، مقرر گردید وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه کشور تا یک ماه اینده ضوابط تشویقی برای توسعه مصرف سی ان جی در خودرو‌ها را تنظیم کند و به تصویب شورای اقتصاد برساند.

بر مبنای این اطلاعیه، همچنین به خودرو‌های همه دستگاه‌های اجرایی دولتی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری سهمیه بنزین تعلق نمی‌گیرد و این خودرو‌ها باید با قیمت هر لیتر ۳ هزار تومان بنزین دریافت کنند.

اطلاعیه شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی افزوده است: قیمت نفت گاز با کارت سوخت جایگاه دار بدون تغییر باقی خواهد ماند.

این تصمیم به امضا و تایید حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه، علی لاریجانی رئیس مجلس و حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور رسیده است.

بنزین سهمیه بندی و گران شد (+جزئیات)

برچسب ها: بنزین
ارسال به دوستان
جنگ علیه ایران " لحظه اوکراین آسیا"/ چرخش کشورها به انرژی های تجدیدپذیر مواد غذایی که استرس را بیشتر می‌کنند نگاهی به «پدیده جنگ» در شاهنامه فردوسی داریوش فرضیایی: کاش واژه «موشک» وارد دایره لغات کودکانه نشود از سرگیری تولید نفت کویت ۴ ماه زمان می‌برد انتقال موقت پرندگان باغ پرندگان لویزان به مازندران برای حفاظت در شرایط جنگی توقیف اموال «علی شریفی زارچی» استاد سابق دانشگاه شریف پرترددترین استان‌های کشور در نوروز ۱۴۰۵ دیدنی های امروز؛ تل آویو زیر آتش ضرب موشک های ایران گاردین: ترامپ به دنبال توافق با ایران نیست؛ می خواهد زمان بخرد/ احتمالاً به دنبال ورود زمینی به جزایر و سواحل ایران است چگونه در شرایط بحرانی به افراد دارای ناتوانی ذهنی کمک کنیم؟ /اهمیت حفظ برنامه روزمره افزایش ۳ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌ها توقیف ۸۰ تن شکر و آرد قاچاق از یک انبار در قم هند ۶۰ میلیون بشکه نفت از روسیه خرید آخرین وضعیت آنفلوآنزا و کرونا در کشور