۲۳ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۹۹۳۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۳۰-۰۸-۱۳۹۸
کد ۶۹۹۳۹۸
انتشار: ۱۲:۳۰ - ۳۰-۰۸-۱۳۹۸

فرشید اسماعیلی: برای استراماچونی جان می‌دهیم/ نگران نباشید، ما به گروه مرگ عادت داریم

ما برخلاف سال های گذشته فصل بدنسازی بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم، بعد از چند هفته که از لیگ برتر گذشت شرایط مان بسیار خوب شد و ما می دانستیم امسال از نظر بدنی جزو بهترین تیم های لیگ هستیم. از نظر تاکتیکی بازیکنان در این فصل با روشی جدید بازی می کنند و طبیعی است هرچه پیش برویم بهتر می شویم.

هافبک استقلال می گوید این تیم ترسی از بازی با الریان در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا ندارد.

به گزارش ورزش سه، استقلال باید در لیگ قهرمانان اسیا در سال 2020 کار خود را از مرحله پلی آف آغاز کند، جایی که آبی ها در راند اول در استادیوم آزادی باید با برنده الکویت کویت و الفیصلی اردن بازی کنند و در دور دوم در قطر باید با الریان این کشور بازی کنند. این موضوعی است که باعث شده بسیاری راه استقلال برای رسیدن به مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سخت بدانند.

فرشید اسماعیلی در گفت و گو با ورزش سه صحبت های جالبی در مورد شرایط استقلال و بازی با الریان انجام داد که در ادامه آن را می خوانید:

*از شرایط استقلال شروع کن. چرا اینقدر در ابتدای فصل بد نتیجه گرفتید؟

این حرف ها دیگر تکراری شده است. هر سال باید بگوییم بازیکنان جدا می شوند و کار سخت می شود اما این یک واقعیت است که شخصا دوست ندارم به آن بپردازم. هرچه بود هم عدم هماهنگی و هم بدشانسی باعث شد ما نتوانیم برنده بازی های اول فصل بشویم.


*به نظر خودت در کدام بازی ها می توانستید برنده شوید که نشدید؟

بینید ما می توانستیم به ماشین سازی نبازیم، برابر فولاد و ذوب آهن تا ثانیه های پایانی بازی برنده بودیم و اگر بدشانسی نمی آوردیم الان 4 امتیاز بیشتر داشتیم و در رتبه دوم بودیم، واقعا این دو بازی دیگر آخر بدشانسی بود. بازی با پرسپولیس یک پنالتی نزدیم و به آن شکل عجیب گل خوردیم، واقعا گاهی به خودم می گویم خدا را شکر از آن شرایط سخت عبور کردیم چون واقعا شرایط سخت بود.

*صادقانه بگو، در آن زمان فکر می کردی استقلال بتواند به شرایط ایده آل برسد؟

این حرف هایی است که شاید ما هرگز در رسانه ها آن را مطرح نکردیم اما ایمان داشتیم این تیم تیمی به مراتب بهتر از سال های گذشته می شویم. ما برخلاف سال های گذشته فصل بدنسازی بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم، بعد از چند هفته که از لیگ برتر گذشت شرایط مان بسیار خوب شد و ما می دانستیم امسال از نظر بدنی جزو بهترین تیم های لیگ هستیم. از نظر تاکتیکی بازیکنان در این فصل با روشی جدید بازی می کنند و طبیعی است هرچه پیش برویم بهتر می شویم.

*این روش باعث شده خیلی از تیم ها نتوانند جلوی استقلال بازی کنند.

سیستم 3 دفاعه سیستمی است که شاید سال ها در فوتبال ایران بازی نشده است و مشخص است تیم ها به سختی می توانند با آن مقابله کنند. البته من دیدم تیم هایی مثل تراکتور و صنعت نفت هم جلوی ما با همین سیستم بازی می کنند ولی به نظر می رسد ما بهتر توانستیم این سیستم را اجرا کنیم که از این بابت خوشحال هستیم.

*خودت بازی تیم های اروپایی که با سیستم سه دفاعه بازی می کنند را تماشا می کنید؟

واقعیت این است که هر وقت فرصت کنم بازی های اینتر را می بینم و از دیدن آن لذت می برم. من خودم اگر روزی مربی شوم دوست دارم تیمم تهاجمی بازی کند و خوشحالم در تیمی بازی کنم سبک بازی آن تهاجمی است. واقعیت فوتبال یعنی لذت بردن تماشاگران و به نظر من وقتی خوب بازی کنی، تماشاگران بیشتری از بازی ها استقبال می کند و به دنبال آن نتیجه هم می آید.

*رابطه بازیکنان با استراماچونی چطور است؟ او در تمرینات کمی عصبانی به نظر می رسد.

هرگز اینطور نیست، او عصبانی نیست و رفتار کاملا حرفه ای با ما دارد. استراماچونی با بازیکنان صادق است و به قول داریوش شجاعیان ما در زمین برای او جان می دهیم.

*فکر می کنی امسال استقلال چقدر برای قهرمانی شایستگی دارد؟

قهرمانی خیلی از ما دور است و خیلی نزدیک. (با خنده) واقعیتش را بخواهید ما تیم خوبی هستیم و قتی به سایر تیم های لیگ نگاه می کنیم متوجه می شویم می توانیم در کنار چند تیم دیگر برای قهرمانی رقابت کنیم. واقعا برای رسیدن به قهرمانی نیاز به امکانات داریم، من حرف کل تیم ما را می زنم، برای استقلال خوب نیست برای زمین تمرینش لغو شود. من امیدوارم یک بار برای همیشه این مشکل حل شود تا استقلال شبیه به یک باشگاه شود و ما هر روز دنبال زمین تمرین نگردیم.

*استقلال پلی آف لیگ قهرمانان آسیا به قرعه سختی خورده است و در دور دوم باید با الریان بازی کنید. از این موضوع نگران نیستید؟

به هرحال در این چند ساله ما همیشه در گروه مرگ بودیم و از این مساله ناراحت و نگران نیستیم. دو سال پیش همین الهلال را رفت و برگشت بردیم. ما همیشه در لیگ قهرمانان بازی های خوبی کرده ایم و اگر فرم مان را حفظ کنیم می توانیم الریان را شکست بدهیم.

ارسال به دوستان
پاسخ ترانه سرای مشهور به یک سوال: چرا محسن چاوشی کنسرت برگزار نمی کند؟ اعلام نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند استادیار ایرانی دانشگاه آرکانزاس آمریکا برکنار شد عراقچی: برای جنگ آمادگی کامل داریم حذف امیر سرخوش از مسابقات اسنوکر قهرمانی جهان؛ آخرین نماینده ایران مغلوب حریف انگلیسی شد آقای پزشکیان، زمان حرف زدن پوتین شما نباید یادداشت برداری کنید شگفتی‌ساز ژاپنی در فوتبال اروپا؛ آیاسه اوئدا بالاتر از هالند، امباپه و کین بهترین گلزن قاره است «تبعیض جنسیتی علیه مردان» در ورزش زنان؛ ممنوعیت سلیقه‌ای حضور هواداران و خبرنگاران مرد در مسابقات واکنش ترامپ به کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه: از داعش انتقام خواهم گرفت پرونده پولشویی بزرگ در فدراسیون فوتبال آرژانتین؛ خطر حذف از جام جهانی ۲۰۲۶ در صورت دخالت دولت ماجرای کارآگاه خصوصی‌های اینستاگرامی چیست؟ پرویز برومند: گروه جام جهانی ایران سخت است؛ آنها بیشتر از ما از این قرعه خوشحال شدند بمب خبری بسکتبال ایران؛ حامد حدادی به استقلال پیوست گرفتارشدن ۲ نفر در ارتفاعات نارکی مهریز یزد