فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۰۲۹۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۰۵-۰۹-۱۳۹۸
کد ۷۰۰۲۹۷
انتشار: ۱۰:۰۳ - ۰۵-۰۹-۱۳۹۸

لغو برخی پروازهای بیرجند به علت کمبود ناوگان

لغو برخی پروازهای بیرجند به علت کمبود ناوگان

پرواز بیرجند مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی گفت: شرکت هواپیمایی آتا به علت تعمیرات مجبور شده یکی از هواپیماهای خود را از چرخه پرواز خارج کند و به همین دلیل پرواز صبح چهارشنبه تهران - بیرجند و بالعکس لغو شد.

هادی سلامی افزود: به دلیل برگزاری همایش ملی در بیرجند که روز چهارشنبه با حضور میهمان کشوری قرار است برگزار شود تلاش‌های زیادی انجام گرفت که هواپیمایی را جایگزین کنند اما شرکت هواپیمایی آتا موفق به این کار نشد لذا پرواز صبح چهارشنبه را نخواهیم داشت.

وی عنوان کرد: با توجه به همایش ملی فرهنگ دانشگاهی در دانشگاه بیرجند پیشنهاد شده است که میهمانان با پرواز روز سه‌شنبه از طبس به بیرجند سفر کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی در خصوص میزان کنسلی پروازها در فرودگاه بیرجند گفت: روش کنسل کردن پرواز اقتصادی است و به مسایل منطقه‌ای مربوط نمی‌شود لذا هر پروازی که کمترین مسافر را داشته باشد شرکت هواپیمایی در صورت کمبود ناوگان همان پرواز را باطل می‌کند.

وی افزود: شرکت هواپیمایی آتا هر هفته چهار پرواز در فرودگاه بیرجند انجام می‌دهد که از ابتدای امسال فقط ۲ پرواز کنسلی داشته و معمولا به خاطر کمبود ناوگان است.

سلامی بیان کرد: آماری از مسافران روز چهارشنبه بیرجند اعلام نشده اما این پرواز جزو کمترین‌ مسافرها بوده است.

وی با بیان اینکه وضعیت کنسلی سایر شرکت‌های هواپیمایی نیز به همین صورت است گفت: هفته گذشته به خاطر شرایط آب و هوایی برخی از پروازها کنسل شد وگرنه امسال همه پروازهای طبق روال انجام می‌شود.

در حال حاضر ۱۴ پرواز رفت و برگشت (۲۸ لگ پروازی) در مرکز خراسان جنوبی به مقصد تهران و مشهد انجام می‌شود که با افزوده شدن پرواز روز سه‌شنبه تهران - بیرجند و بالعکس از طریق شرکت هواپیمایی ایران ایرتور از ۱۲ آذر ماه جاری، فرودگاه بین المللی شهید کاوه بیرجند همه روزه دارای پرواز خواهد بود.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
امروز با سعدی: کاش آن به‌خشم‌رفتهٔ ما آشتی‌کنان بازآمدی اگر میگرن دارید، این خوراکی‌ها سردردتان را تشدید می‌کنند لندروور؛ چاقوی سوئیسی دنیای خودرو چگونه ساخته شد؟ (+تصاویر) هواپیمایی که رویای شوروی بود و ساخته شد (+تصاویر) حمله حسین شریعتمداری به سخنگوی دولت  تصویر تماشایی از «ساحل بوشهر» در دوران ناصرالدین شاه تصاویر جدید هابل از زحل، ساختار ۱۰ ضلعی اسرارآمیزی را در قطب جنوب آن نشان می‌دهند یک‌سوم مردان در دهه ۳۰ زندگی خود نشانه‌های بیماری خاموش قلبی را دارند عادتی که با ۵ سرطان شایع و پیری بیولوژیک مرتبط است شرط رسانه نزدیک به سعید جلیلی برای قالیباف ۸ پروتئینی که بهتر است هر هفته در برنامه غذایی‌تان باشند بازداشت عوامل رژه موتوری مجاهدین خلق در کرج تلاش یک روزنامه برای اصلاح شیوه بیان رئیس جمهور آلاینده‌ترین محصولات معدنی جهان (+ اینفوگرافیک) تصویری از «تجارتخانه برادران ارمنی» در رشت در دوران ناصرالدین شاه