۰۹ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۲۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۹-۰۹-۱۳۹۸
کد ۷۰۲۸۶۷
انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۹-۰۹-۱۳۹۸

استاندار مرکزی از اختصاص ۳۵ میلیارد تومان وام برای سرمایه در گردش به شرکت هپکو خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقازاده در ارتباط با بخش خبری شبکه آفتاب از جزییات جلسه بررسی سه صنعت بزرگ استان با حضور معاون اول رئیس جمهور خبر داد و گفت: جلسه رفع مشکلات صنایع هپکو، آذرآب و واگن پارس با حضور وزرای صمت، راه و شهرسازی و تعاون کار و رفاه، مدیران عامل دو بانک ملی و تجارت، رئیس سازمان خصوصی سازی، رئیس سازمان بورس، مدیر عامل مپنا و رییس سازمان راهداری در دفتر آقای جهانگیری برگزار شد.

وی افزود: در این نشست مقرر شد ۳۵ میلیارد تومان وام برای سرمایه در گردش به شرکت هپکو اختصاص یابد و ۴۰ میلیارد تومان هم از خزانه دولت برای مطالبات بازنشستگان هپکو اختصاص یابد.

استاندار مرکزی گفت: در دو هفته آینده سازمان خصوصی سازی هپکو را به وزارت صمت تحویل می‌دهد تا به دو شرکت تحویل داده شود و با کار کارشناسی مالک این شرکت تعیین گردد.

آقازاده با بیان اینکه وزیر راه همچنین قول داد تا ۳۰۰ دستگاه از تجهیزات تولیدی هپکورا برای سازمان راهداری خریداری کند، افزود: در استان مرکزی هم دهیاری‌ها قرارداد خرید ۳۰ تا ۴۰ بیل تولیدی هپکو را امضا کردند.

به گفته وی، در مورد آذرآب هم مدیر عامل مپنا تمایلی برای تحویل گرفتن این کارخانه نشان نداد.

الزام سازمان خصوصی سازی به تعیین تکلیف هپکو

معاون اول رییس جمهور: سازمان خصوصی‌سازی ظرف دو هفته آینده مسائل شرکت هپکو را با هماهنگی وزارت صمت تعیین تکلیف کند.

اسحاق جهانگیری در جلسه بررسی مسائل و مشکلات واحد‌های بزرگ تولیدی استان مرکزی از شرکت‌های هپکو، واگن پارس و آذرآب به عنوان سه کارخانه مهم صنعتی کشور یاد کرد و گفت: در دوره‌ای که به دنبال احداث کارخانه‌های بزرگ در کشور بودیم، این سه واحد تولیدی نقش موثری در صنعتی شدن کشور ایفا کردند.

وی با تاکید بر این که واگذاری بنگاه‌های تولیدی باید به بخش خصوصی دارای اهلیت که امکان اداره مطلوب واحد تولیدی را دارد، انجام شود از سازمان خصوصی‌سازی خواست ظرف دو هفته مسایل شرکت هپکو را با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین تکلیف کنند.

معاون اول رییس جمهوری با تاکید بر اینکه مسائل کارخانه‌ها و مشکلات کارگری واحد‌های تولیدی نباید وارد فاز سیاسی شود، تصریح کرد: مسائل کارخانه‌ها باید در سطح دستگاه‌های اجرایی ذیربط و با تدبیر مدیران استان‌ها و ستاد تسهیل و رفع موانع، حل و فصل شود چرا که اگر این مسائل سیاسی شود، مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

جهانگیری با اشاره به برخی مسائل و مشکلات پیش‌روی این سه کارخانه، بر ضرورت حل مسائل آن‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن تاکید کرد و از وزارت صنعت، معدن و تجارت خواست برای شناسایی موانع و رفع مشکلات این سه واحد تولیدی تلاش کند.

در ادامه این جلسه مهمترین مسائل و مشکلات پیش روی این سه واحد تولیدی نظیر تعیین تکلیف مالکیت کارخانه، تامین سرمایه در گردش، رسیدگی به معوقات کارگری، حل مسائل بازنشستگی و ... مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و پس از طرح نظرات و پیشنهادات مختلف، تصمیمات لازم برای حل مسائل این سه کارخانه اتخاذ شد.

وزرای راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استاندار استان مرکزی، رییس سازمان بورس، مدیرعامل شرکت راه آهن و مدیران عامل بانک‌های ملی و کشاورزی نیز در این جلسه حضور داشتند که گزارشی از مشکلات و مسائل پیش روی واحد‌های تولیدی هپکو، واگن پارس و آذرآب ارائه شد و مدیران عامل این کارخانه‌ها به ارائه توضیحاتی در خصوص مسائل و دغدغه‌های خود و نیز ظرفیت فعال تولید و میزان اشتغال، این کارخانه‌ها پرداختند.

برچسب ها: هپکو ، خصوصی سازی
ارسال به دوستان
وبگردی