فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۲۹۰۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۱۹-۰۹-۱۳۹۸
کد ۷۰۲۹۰۳
انتشار: ۱۶:۴۱ - ۱۹-۰۹-۱۳۹۸

سخنگوی وزارت خارجه: ایران هرگونه استفاده ابزاری و سیاسی از حقوق بشر علیه کشورهای مستقل را مردود می‌داند

سخنگوی وزارت خارجهسخنگوی وزارت خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران هر گونه استفاده ابزاری و سیاسی از حقوق بشر علیه کشورهای مستقل را مردود می داند.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اظهار تاسف از بیانیه نماینده جدید اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی، این بیانیه را ناشی از اطلاعات نادرست و جهت دار خواند و افزود: جمهوری اسلامی ایران هر گونه استفاده ابزاری و سیاسی از حقوق بشر علیه کشورهای مستقل را مردود می داند.

موسوی تصریح کرد: رعایت حقوق مردم برای جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نظام مردمسالار  یک اصل و از الزامات امنیت ملی است و عملکرد جمهوری اسلامی ایران طی چهار دهه گذشته نیز بخوبی نشانگر جدیت کشورمان در جهت ارتقاء حقوق بشر و حفظ حقوق مردم بوده است. اعتراضات مردمی و برگزاری تجمعات از جمله حقوق شناخته شده مردم در جمهوری اسلامی است؛ اما سوءاستفاده از این حق برای غارتگری و حمله به مردم و اماکن عمومی قابل تحمل نیست، همانطور که در خود اروپا هم تحمل نمی شود و شاهد مثال عینی آن برخورد پلیس با تظاهرکنندگان در پاریس است که تاکنون با تلفات و زخمی ها و بازداشتی های بسیاری همراه بوده است.

وی با اشاره به عزم جمهوری اسلامی ایران برای بررسی ابعاد مختلف حوادث اخیر در کشور و با ابراز تاسف از آسیب دیدن برخی تظاهرکنندگان هم گفت:  قطعا نسبت به جبران خسارت آسیب دیدگان در این تظاهرات اقدام خواهد شد همان گونه که برخورد قانونی لازم با اشرار مسلح و غارتگران اموال مردم نیز صورت خواهد گرفت.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی گفت: اتحادیه اروپایی را به توجه جدی نسبت به نقض حقوق بشر در برخی کشورهای عضو یا هم پیمان، ایفای تعهدات خود در قبال برجام و نقض حقوق بیش از ٨٠ میلیون شهروند ایرانی بر اثر تحریم های غیر انسانی و یک جانبه ایالات متحده آمریکا فرا می‌خوانیم.

برچسب ها: وزارت خارجه
ارسال به دوستان
موج ۶۷ وعده صادق ۴/ سپاه: شلیک ممتد موشک‌های بالستیک و بارش پهپادها موفقیت آمیز بود دستور پزشکیان به استانداران: مردم نباید کمبودی احساس کنند پیش‌بینی هواشناسی مازندران برای نیمه اول نوروز ۱۴۰۵ پیام ستادکل نیروهای مسلح در پی شهادت سردار نائینی پلیس: سرشبکه سلطنت‌طلب مرتبط با خارج از کشور دستگیر شد سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: شهادت برای ما پایان نیست، آغاز مسیر عزت است فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی: دشمن از اتصال این نظام به نظام امام زمان (عج) غافل است امام جمعه تهران: امروز دنیا شاهد ناتوانی آمریکا در تامین امنیت خلیج‌فارس است حمله به بندرلنگه / 16 لنج سوخت پیام نوروزی ظریف: در آستانه نوروز، برای مسئولان توان و تدبیر و برای ایران صلح و آرامش آرزو می کنم ارتش ایران: حمله پهپادی به اسرائیل؛ فرودگاه تل آویو و کانال 13 مهدی خلجی و افسانه دانستنی که باطل شد ارسال محموله دارو و تجهیزات پزشکی از هند به ایران خسارت به کاخ سعدآباد در پی حملات هوایی (عکس) اعلام شهادت معاون اطلاعات بسیج / سردار احمدی به همراه فرمانده بسیج به شهادت رسید