فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۳۰۸۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۰-۰۹-۱۳۹۸
کد ۷۰۳۰۸۵
انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۰-۰۹-۱۳۹۸

آزادی 8 زندانی در قزوین با کمک یک موقوفه

آزادی 8 زندانی در قزوین با کمک یک موقوفههشت زندانی جرائم غیرعمد در استان قزوین با حمایت موقوفه حاج ملاعلی واعظ قزوینی از زندان آزاد شدند.

وکیل موقوفه حاج ملاعلی واعظ قزوینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای پرداخت بدهی و آزادی این زندانیان مبلغی معادل ۱۳۰ میلیون ریال از محل درآمود موقوفه پرداخت شده است.

فرزانه پروینیان با بیان اینکه زندانیان از طریق ستاد دیه و دادگستری‌های استان قزوین به موقوفه معرفی شدند، اظهار داشت: هفت نفر از زندانیان مرتکب جرائم غیرعمد و یک نفر دیگر که مرتکب ضرب و شتم شده بود، با پادرمیانی اعضای حقوقی موقوفه و جلب رضایت از شاکی توانستند از زندان رهایی یابند.

وی با بیان اینکه کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد، میزان آسیب‌های اجتماعی را در جامعه کاهش می‌دهد، گفت: خانواده یکی از زندانیان به علت محکومیت حبس در معرض آسیب‌های روحی و اجتماعی قرار گرفته بود و با بازگشت این فرد به کانون خانواده تهدیدات اجتماعی رفع شد.

پروینیان در توضیح موقوفه حاج ملاعلی واعط قزوینی خاطرنشان کرد: این موقوفه عام المنفعه بوده و شامل ۱۱ آبادی و روستا است که اکنون چهار روستا با کمک اداره کل اوقاف و امور خیریه احیا شده و در حال اجرای نیان واقف در حوزه کمک به ایتام و نیازمندان است.

چندی پیش ۳۱ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد و مالی با کمک اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین از زندان آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

برچسب ها: زندانی ، موقوفه
ارسال به دوستان
captcha
اولیانوف: آمریکا با ادامه جنگ در ایران می‌خواهد اشتباه راهبردی خود را جبران کند اعدام همزمان 3 نفر در آمریکا بوسیله تزریق داروی مرگبار باد شدید و گردوخاک در راه ۲۳ استان ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان هشدار امام جمعه اهواز: اگر جنگ زیرساختی آغاز شود، تبعات آن تنها متوجه یک طرف نخواهد بود لاوروف: منتظر پاسخ آمریکا درباره همکاری با اوکراین علیه روسیه هستیم اینیشتین سیاهچاله ها را کشف نکرد؛ داستان واقعی کشف سیاهچاله ها چیست؟ (+عکس) مطالعه بزرگ زوال عقل؛ تفاوت‌های چشمگیر پس از ۹۰ سالگی اورست بلندترین قله دنیا نیست؛ پس بلندترین نقطه زمین کجاست؟ انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان توسط سپاه راز خطوط ظریف دست؛ امضای بیولوژیکی که هرگز تغییر نمی کند/ شما کدام الگو را دارید؟ (+اینفوگرافیک) امام جمعه اصفهان: باید ادبیات انتقامی را تقویت کنیم/ پوزه آمریکا را به خاک می مالیم رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا به فرار خود از منطقه سرعت دهد نان سنگک: کار، معرفت و زیست ایرانی «خانه‌ریز»، نسخه سانتی‌متری برای بحران میلیونی مسکن!