فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۳۳۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۲-۰۹-۱۳۹۸
کد ۷۰۳۳۶۱
انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۲-۰۹-۱۳۹۸

آزادی 10 زندانی جرائم غیرعمد در زنجان با کمک اوقاف

آزادی 10 زندانی جرائم غیرعمد در زنجان با کمک اوقاف
مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان زنجان گفت: با کمک و همت اوقاف و امور خیریه این استان ۱۰ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد و مالی زندان‌های استان زنجان آزاد شدند.

علاءالدین کریمی روز جمعه بابیان این مطلب به خبرنگار ایرنا افزود: گسترش فرهنگ بهره‌گیری از توانمندی و ظرفیتهای وقف و ترویج آزادسازی زندانیان جرائم غیر عمد و مالی از این محل می‌تواند نتایج چشمگیری در کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها داشته باشد.

وی تصریح کرد: کل بدهی این زندانیان آزاد شده ۶۶۰ میلیون ریال بوده که این مبلغ با کمک ۳۰۰ میلیون ریالی اداره کل اوقاف و امور خیریه و پرداخت ۳۶۰ میلیون ریال از سوی ستاد دیه تأمین شد.

کریمی تلاش برای آزادی زندانیان نیازمند را امری خداپسندانه دانست و بر گسترش فرهنگ جلب مشارکت مردمی برای آزادی زندانیان نیازمند توسط رسانه‌های جمعی تاکید کرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان هم در این رابطه با اشاره به اینکه یکی از طرح‌های بسیار خوب اوقاف در کمک به نیازمندان مشارکت در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد است، اظهار کرد: در این راستا طرح آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در زنجان اجرایی می‌شود.

حجت‌الاسلام مختار کرمی افزود: امروز افراد شریف بسیاری در جامعه وجود دارند که به علت شرایط اقتصادی و یا هر علت غیر عمد دیگری به زندان افتاده و به علت ناتوانی از پرداخت جریمه یا دیه مجبور به تحمل زندان هستند.

وی با بیان اینکه آزادسازی زندانیان از طریق بهره‌گیری از ظرفیت وقف به صورت مستمر ادامه خواهد داشت، افزود: هدف از این کار کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است.

 گفتنی است مرحله دوم آزادی زندانیان جرائم غیرعمد با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه آغاز شده  و خیران می‌توانند در قالب این طرح  وجوهات خود را به شماره حساب بانک مسکن به شماره کارت ۸۰۰۱‌‏-۸۰۰۱‌‏-۲۳۱۳‌‏-۶۲۸۰ ‌‏و شماره حساب ۱۴۰۰۵۲۷۹۳۳۷ و شماره شبا IR۵۴۰۱۴۰۰۴۰۰۰۰۰۱۴۰۰۵۲۷۹۳۳۷ ‌‏به نام سازمان اوقاف و امور خیریه واریز کنند.


برچسب ها: اوقاف ، زندانی ، دیه
ارسال به دوستان
captcha
یک مقایسه ساده درباره قیمت ها/ با پول یک ماست پرچربِ امروز، سال ۹۵ چه چیز هایی می شد خرید؟ احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران: هیچ جناح و گروهی نباید موفقیت‌های جنگ را به خود نسبت دهد عربستان سعودی: آغاز فعالیت ائتلاف دریایی با مشارکت 13 کشور / حضور 39 کشور در نشست ائتلاف/ معاونت پاکستان و مشارکت ترکیه، آمریکا و انگلیس تلگرام 13 ساله شد/ تعداد کاربران ایرانی تلگرام چقدر است؟ زمین تهران یا شهرستان؛ پولتان کجا بیشتر رشد می‌کرد؟ زمان بازی ایران و روسیه در کازان میکرودرام؛ پاسخی به مخاطب کم‌حوصله دنیای پرشتاب امروز صدور ۱۶۰ فرمان ضد زن در افغانستان، در حکومت پنج ساله طالبان فروش بنزین به قیمت تمام شده (لیتری ۸۷ هزار تومان) فعلا متوقف شد / طرح فروش بنزین به شیوه دهه 60 نقش راهبردی سمن‌ها در مقابله با اعتیاد و صیانت از بهبودیافتگان چرا رسیدن به مریخ این قدر دشوار است؟ راز «7 دقیقه وحشت» واکنش‌ آمریکا به سفر پوتین به جزیره مورد مناقشه با ژاپن از ۲۱۷ هتل پایش‌شده در تهران، تنها ۴ هتل تأییدیه ایمنی دارند تاب آوری کشورهای عربی در قبال حملات به تاسیسات آب شیرین کن چقدر است؟ ستاد مبارزه با مواد مخدر: فعالیت ۷۸۰ سمن در ۳۱ استان برای تقویت تاب‌آوری اجتماعی