فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۳۵۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۳-۰۹-۱۳۹۸
کد ۷۰۳۵۸۱
انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۳-۰۹-۱۳۹۸

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی پایتخت برای کاهش آلودگی هوا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی پایتخت برای کاهش آلودگی هوا

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ جزئیات محدودیت‌های ترافیکی اعمال‌شده در پایتخت برای کاهش آلودگی هوا را تشریح کرد.

سردار محمدرضا مهماندار در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مصوبات جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران که عصر امروز(شنبه، ۲۳ آذر) به ریاست استاندار تهران برگزار شد، گفت: برابر تصمیمات اتخاذشده، در روز یکشنبه(۲۴ آذر) یک‌سری محدودیت‌های ترافیکی برای تردد خودروها در معابر پایتخت اعمال شده است.

وی ادامه داد: بر این اساس، تردد در محدوده طرح ترافیک اصلی تنها برای آن دسته از رانندگانی مجاز است که دارای مجوز طرح ترافیک سالانه هستند و دیگر خودروها در صورت ورود جریمه خواهند شد، چراکه در این‌روز هیچ‌گونه مجوز روزانه‌ی ورود به طرح ترافیک فروخته نخواهد شد.

مهماندار با بیان این‌که در روز یکشنبه(۲۴ آذر) تردد در محدوده کاهش آلودگی‌هوا یا همان زوج و فرد سابق نیز صرفا برای خودروهایی که رقم سمت راست پلاک‌شان فرد است ممکن خواهد بود، گفت: در خارج از این محدوده هم طرح زوج و فرد از در منازل اجراء می‌شود و خودروهای دارای پلاک زوج جریمه خواهند شد.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ در مورد ممنوعیت تردد کامیون‌ها نیز گفت: از فردا شب(۲۴ آذر) تا اطلاع ثانوی تردد کامیون‌ها در پایتخت ممنوع است، اما امشب(۲۳ آذر) به‌دلیل این‌که تصمیمات کمیته کاهش آلودگی هوا دیر اتخاذ شد و فرصتی برای اطلاع‌رسانی مناسب به رانندگان کامیون‌ها نبود، ممنوعیتی برای ورود کامیون‌ها وجود ندارد.

وی از تشدید برخورد با خودروهای آلاینده و دودزا نیز خبر داد و گفت: ماموران پلیس علاوه‌بر برخورد با خودروهای غیرمجاز، نسبت به اعمال قانون خودروهای آلاینده و دودزا نیز اقدام خواهند کرد.

برچسب ها: ترافیک ، تهران
ارسال به دوستان
رویترز: کاهش قابل‌توجه ترافیک عبوری در تنگه باب المندب و تنگه هرمز عملیات انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در آذربایجان‌غربی چرا افراد مضطرب دنیا را متفاوت می بینند؟ این زن در ناسا یک رکورد مهم را در اختیار دارد ابوالقاسم قاسم‌زاده روزنامه‌نگار پیشکسوت روزنامه اطلاعات درگذشت غول 586 اسب بخاری هواوی وارد میدان شد؛ استلاتو 1366 کیلومتر راه می رود (+عکس) سردار ابن‌الرضا: دست نیروهای مسلح برای پاسخ به تهدیدات پُر است توقیف نیسان با راننده ۱۲ساله در قزوین (+عکس) منابع جدید برای توسعه تجدیدپذیرها خط و نشان دولت عراق برای مقاومت: هرگونه حمله خارج از چارچوب دولت مصداق تروریسم است روایت سخنگوی ارتش از ورود تجهیزات جدید به یگان‌های رزمی زنگ خطر اقتصاد آلمان با کم‌آبی بی‌سابقه راین به صدا درآمد دیدنی های امروز؛ از خاموشی سراسری کوبا تا کارناوال ناتینگ هیل جزئیات فعال‌سازی «کیف پول ایران» اعلام شد فرمانده نیروی هوایی ارتش: در دفاع از ایران، جان بر کف خواهیم بود