فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۴۹۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۲-۱۰-۱۳۹۸
کد ۷۰۴۹۲۹
انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۲-۱۰-۱۳۹۸

آزادی ۴۶۱ زندانی غیرعمد با ارایه وام‌های بدون سود

آزادی ۴۶۱ زندانی غیرعمد با ارایه وام‌های بدون سودستاد دیه کشور از ابتدای امسال تا پایان شهریور ماه با شناسایی یک‌هزار و ۷۵ زندانی جرایم غیرعمد زمینه آزادی این افراد نیازمند را از طریق دریافت وام‌های بدون سود فراهم کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد دیه کشور، این نهاد مردمی با عنایت به توجه به موقعیت اجتماعی و شرایط معیشتی مددجویان بدهکار در محکومیت‌های مالی یا دیات ناشی از حوادث کارگاهی و رانندگی نسبت به آزادی این افراد اقدام نموده و تا حدّ ممکن تلاش دارد امانت‌های مالی مربوط به خیرین را نه به صورت بلاعوض بلکه در قالب تسهیلات بانکی بدون سود ارایه دهد تا با بازگشت این مبلغ در چرخه حبس‌زدایی افراد دیگری نیز از این خیر حسنه بهره‎‌مند شوند.

از ۳۳۱۸ زندانی آزاد شده در شش ماهه نخست امسال که نزدیک به ۱۳۶ نفر آن‌ها را زنان شامل می‌شدند تعداد ۱۰۷۵ مددجو که طبق استعلام‌های به عمل آمده توانایی کار و یا وسع مالی مناسب در جهت پرداخت دیون را داشتند بدون اعطای کمک‌های ویژه صرفا با معرفی‌نامه ستاد دیه، این افراد برای پرداخت بدهی ۶۷ میلیارد تومانی خود به بانک‌‎های عامل ملی، ملت، صادرات و تجارت معرفی شده‌اند.

اگرچه تا به امروز از جمع افراد معرفی شده به بانک‌ها تنها ۴۶۱ نفر توفیق داشته‌اند با ارایه تضامین و رعایت دیگر ضوابط از این مجموعه‌ها وام دریافت کنند، اما دریافت تسهیلات برای دیگر زندانیان با منع قانونی همراه نبوده و این افراد نیز با تکمیل مدارک در آتیه امکان دریافت وام را خواهند داشت.

بانک تجارت از محل بند ج تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۷ و ۹۸ با ارایه ۴۳۹ مورد وام پرداختی به مبلغی معادل ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بیشترین طیف زندانیان را مورد حمایت قرار داده و در رتبه‌های بعد به ترتیب بانک‌های صادرات، ملی و ملت به ۳۰۰ بدهکار تحت حمایت ستاد دیه تسهیلات ارایه داده‌اند.

ارسال به دوستان
captcha
غنی‌سازی 20 تا 60 درصدی برخی گفته‌ها/ "هایده" را از موتور جست‌و‌جوی ایرانی حذف کنید تا دچار ابتذال نشوند! آمریکا برای سرنگونی هواپیمای مسافری ایران چند دلار غرامت داد؟ زیدآبادی: امان از کتمان‌گران! طرح جدید برای عرضه سوخت: سحر خیز باش تا بنزین گیرت بیاد! ادعای جروزالم پست: ایران تا ۲۰۲۷ ذخایر موشکی‌اش را احیا می‌کند اعدام همزمان ۳ نفر در آمریکا با تزریق داروی مرگبار عطریانفر: دوره پساجنگ، آزمونی برای کیفیت حکمرانی است اشتباه یا شیطنت؛ تلویزیون عراقچی را خوارج نامید! (+عکس) ائتلاف دریایی عربستان با عضویت ۳۹ کشور دیدار بردکوپر فرماندهی سنتکام با محمدبن سلمان در جده وزیر خزانه‌داری آمریکا: اقدامات بی‌سابقه‌ای را علیه ایران اعمال خواهیم کرد دیدار بن‌سلمان با فرمانده سنتکام ترامپ در تله‌ای مشابه تجربۀ کارتر ۱۲پر‌سش کلیدی محمد قوچانی از مرد شماره ۲ صدا و سیما درخواست فرمانده سنتکام برای حمله شدید به زیرساخت‌های ایران / پشت‌پرده سفر برد کوپر به اسرائیل