فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۵۴۱۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۵-۱۰-۱۳۹۸
کد ۷۰۵۴۱۳
انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۵-۱۰-۱۳۹۸

استراماچونی: می‌خواهند بین من و بازیکنانم دعوا بیندازند/ اگر راست می‌گویند بلیت بگیرند تا به تهران بیایم و حرف‌هایم را بزنم

استراماچونی: می‌خواهند بین من و بازیکنانم دعوا بیندازند/ اگر راست می‌گویند بلیت بگیرند تا به تهران بیایم و حرف‌هایم را بزنم
من در ۴ مرحله از باشگاه تقاضای کنفرانس مطبوعاتی کردم، ولی برایم نگذاشتند و به طرق مختلف مانع می‌شوند.

استراماچونی

اخیراً از تهران به استراماچونی خبر دادند باشگاه استقلال مدعی شده این مربی بعد از پیروزی مقابل شهرخودرو تسویه کرد.

به گزارش خبر ورزشی، اگر قراردادش یک ساله نشود نه تنها دیگر روی نیمکت استقلال نمی‌نشیند بلکه حتی لباس ورزشی هم نپوشیده و تیم را تمرین نمی‌دهد. این حرف به شدت باعث ناراحتی و عصبانیت استراماچونی شده و او را در مقام پاسخگویی قرار داده است.

سرمربی استقلال با صراحت تأکید دارد هرگز نگفته قراردادش کم شود و معتقد است: من به هیچ‌کس نگفتم مدت قراردادم کم شود. ۲ هفته قبل از اینکه تهران را ترک کنم به باشگاه گفته بودم دستمزدم را سر وقت بدهید و قرار بود ۱۲ آذر (۶ دسامبر) این پول پرداخت شود، ولی نشد. قبل از آن هم یک برگه به من نشان دادند و گفتند این حواله واریز پول توست، ولی آن هم به حسابم نیامده در واقع با این کارهایشان دیگر جایی برای مذاکره نگذاشتند.

اگر مدرکی مبنی بر ادعای من مبنی بر کسر قرارداد و افزایش رقم آن دارند، رو کنند. پیشنهاد کسر مدت قرارداد را خود نمایندگان باشگاه استقلال دادند. در مورد پول هم به من گفتند پول را به طور کامل در ایتالیا سپرده می‌گذاریم و ماهانه به تو می‌پردازیم.

استراماچونی همچنین با اشاره به تمایلش برای افشای حقایق برای مردم و رسانه‌ها ایرانی به دوستان و وکلایش گفته است: من در ۴ مرحله از باشگاه تقاضای کنفرانس مطبوعاتی کردم، ولی برایم نگذاشتند و به طرق مختلف مانع می‌شوند.

حتی یک بار خودم خواستم با چند روزنامه‌نگار ایرانی ارتباط بگیرم، اما در این مورد هم مقامات باشگاه سد راهم شدند. اول فصل وقتی گفتند مشکل مالی داریم، در نهایت صداقت گفتم؛ هیچ عیبی ندارد. اردوی ترکیه را لغو کنید و از چهره من هم استفاده تبلیغاتی کنید. الان چند روز است که با بازیکنانم تماس می‌گیرند تا آن‌ها را ضد من کنند. ۳ روز است که می‌خواهند بازیکنان را با من دعوا بیندازند، ولی نمی‌دانند من و شاگردانم با هم به معنای واقعی کلمه یک تیم هستیم. الان هم آماده سفر به تهران هستم.

اگر راست می‌گویند برای من، وکیل و مدیربرنامه‌هایم برای همین روز شنبه بلیت بگیرند تا به تهران بیاییم و در یک کنفرانس مطبوعاتی حرف‌هایمان را بزنیم. بلیت رفت برای شنبه باشد و بلیت برگشت‌مان را هم برای یک‌شنبه بگیرند. من آماده سفر به تهرانم، ولی مسئله اینجاست که همان‌هایی که باعث شدند از ایران بروم الان تلاش می‌کنند تا من برنگردم.

پیغام پاستورلو از پاریس

پس از شنیدن این نقل قول‌ها از چند مقام مطلع با پاستورلو مدیربرنامه‌های استراماچونی که در پاریس زندگی می‌کند تماس گرفتیم. پاستورلو ضمن تأیید این مسئله گفت: «بله، اگر تمایلی از طرف تهران باشد و چراغ سبز نشان بدهند ما حاضریم به تهران بیاییم.»

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
بروکسل و آشتی با معماری بروتالیستی (+عکس) بنیاد رئیسی و یک ادعا،  شکایت چرا؟ تکذیب کنید انهدام یک تیم تروریستی در سراوان سیستان و بلوچستان آیا تلویزیون‌های ال‌جی مکالمات خصوصی شما را گوش می‌دهند؟ از کجا بفهمیم به مولتی‌ویتامین نیاز داریم؟ یک اتفاق عجیب در سازمان ملل: رأی هند علیه خودش درباره «کشمیر»! دیدنی های امروز؛ از بیست و پنجمین سالگرد 11 سپتامبر تا تندیس خدایان هندو عراق دومین مرز با ایران را هم بست اگر زردچوبه را هر روز مصرف کنید، چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟ روز سینما؛ به احترام آنان که سینما را نفروختند دختر موتور سوار: در تعویض پلاک بخاطر نداشتن گواهینامه موتورم توقیف شد/ برخورد مردم و پلیس خیلی خوب است نتایج بسیار خوب اکتشاف در معادن جدید چادرملو، آینده شرکت را تضمین می‌کند فرضیه پسر پرهزینه؛ تولد نوزادان نر احتمالاً برای مادران خطرناک‌تر است تصادف اتوبوس با مینی‌بوس در جاده رفسنجان به سرچشمه کرمان/ یک کشته و ۳۵ مصدوم اکسیوس: دور بعدی مذاکرات اسرائیل و لبنان که قرار بود هفته جاری برگزار شود، به اکتبر موکول شد