فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۷۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۱۷-۱۰-۱۳۹۸
کد ۷۰۷۴۷۳
انتشار: ۰۸:۳۲ - ۱۷-۱۰-۱۳۹۸

دروازه بان لبنانی در ذوب آهن

دروازه بان لبنانی در ذوب آهن

سنگربان تیم العهد لبنان از توافق نهایی با ذوب آهن خبر داد و اعلام کرد که قراردادش با ذوبی ها تا پایان فصل است.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت عربی کوره، مهدی خلیل سنگربان العهد لبنان توافق با ذوب آهن اصفهان را تایید کرد. این دروازه‌بان ملی پوش لبنانی که با العهد سه گانه را به دست آورد، گفت: با ذوب آهن برای یک نیم فصل به توافق رسیده‌ام و این قرارداد به صورت قرضی خواهد بود. ممکن است که قراردادم را هم تمدید کنم. باید دید که در این نیم فصل شرایط چگونه است.

او ادامه داد: وضعیت نامعلوم لیگ لبنان و شرایطی که کشور دارد باعث شد تا از العهد جدا شوم. از باشگاه و هواداران که از من حمایت کردند تشکر می‌کنم.

باشگاه ذوب آهن پیش از این هم با دو بازیکن لبنانی قرارداد امضا کرد و به نظر می‌رسد که تعامل خوبی با بازیکنان این کشور دارد.

ذوب آهن با علیرضا منصوریان در نیم فصل نخست نتوانست نتایج خوبی به دست آورد و به همکاری خود با این مربی پایان داد و به دنبال جذب سرمربی جدید است.

برچسب ها: ذوب آهن ، لبنان
ارسال به دوستان
captcha
تسلط کامل حوثی ها بر بندر المخا و پیشروی به سمت باب‌ المندب این میلیاردر از جف بزوس ثروتمندتر شد قیمت نفت برنت بالای ۱۰۰ دلار ماندگار شد قیمت دلار، طلا و سکه پنج‌شنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ (+نرخ برابری انواع ارز) ماینرهای بیت‌کوین از رشد بازار رمزارز جا ماندند 100 موشک رهگیر پاتریوت آمریکا در حمله اخیر ایران به اردن خرج شد! طلای جهانی صعودی ماند قاب ماندگار ۷ دهه اعتماد مشتریان/ رونمایی از تمبر یادبود ۷۵ سالگی بانک صادرات ایران دیدنی های امروز؛ از تشییع پیکر پادشاه نروژ تا حملات اسرائیل به غزه مدودف: می‌توانیم کاری کنیم از کی‌یف و تاسیسات ناتو فقط غبار هسته‌ای خاکستری باقی بماند! مدیرعامل بیمه ملت: «ارجان» پاسخی به نیازهای جدید بازار بیمه‌های زندگی است رئیس قوه قضائیه: دو وزیر محکوم در دولت سیزدهم ترک فعل نکرده بودند، بلکه مرتکب جرم شده بودند زاکانی: ۴۰میلیارد دلار طلا و اسکناس در بانک داریم طالقانی؛ به یاد او که مردم 57 با خوانش او از اسلام انقلاب کردند چرا دموکرات‌ها صدای رأی‌دهندگان را نمی‌شنوند؟