فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۰۸۸۶۴
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۲۴-۱۰-۱۳۹۸
کد ۷۰۸۸۶۴
انتشار: ۲۰:۲۳ - ۲۴-۱۰-۱۳۹۸

سخنگوی سپاه: انتقام واقعی، اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه است

سخنگوی سپاه: انتقام واقعی، اخراج نیروهای آمریکایی از منطقه است

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران گفت که انتقام حقیقی از خون شهدا زمانی گرفته می‌شود که نیروهای آمریکایی به طور کامل از منطقه خارج شوند.

به گزارش فارس، سردار «رمضان شریف» سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران روز سه‌شنبه در گفت‌وگویی کوتاه با شبکه «المسیره» گفت که سپاه پاسداران وعده پاسخی سخت به جنایت آمریکا در ترور شهید قاسم سلیمانی داد و هدف قرار دادن پایگاه هوایی «عین الأسد»، فقط نخستین اقدام جمهوری اسلامی ایران در این زمینه بود.

سردار رمضان شریف افزود: «انتقام حقیقی از خون شهدا زمانی محقق می‌‌شود که نیروهای آمریکایی به طور کامل منطقه را ترک کنند و قدس اشغالی هم آزاد شود».

وی تصریح کرد: «هدف شهید سلیمانی، آزادی بیت‌المقدس بود و سپاه پاسداران این راه را ادامه خواهد داد تا این هدف محقق شود».

شبکه خبری المسیره همچنین گفت‌وگوی کوتاهی با «علی فدوی» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام داد و به نقل از وی نوشت: «پیشرفت نظامی چشمگیر یمن بهترین دلیل بر رشد قدرت مقاومت است».

سردار فدوی گفت: «جبهه مقاومت قوی و از وسعت جغرافیایی گسترده‌ای برخوردار است که تاکنون بخش کمی از قدرت آن نمایان گشته است».

برچسب ها: سخنگوی سپاه
ارسال به دوستان
captcha
تصادف زنجیره‌ای در محور یاسوج-اصفهان ۶ کشته و ۴ مصدوم برجا گذاشت هشدار زلنسکی درباره کمبود موشک‌های پاتریوت وحید هاشمیان همچنان ناراضی است؛ چرا پرسپولیسی‌ها از جدایی او راضی بودند؟ CLK 63 AMG Black Series؛ مرسدسی که یک هیولای پنهان دارد! (+عکس) شکایت ۵۰۰ میلیاردی اسپانسر سابق پرسپولیس و استقلال رد شد قانون جدید فوتبال هلند؛ یک پرتاب مواد آتش‌زا و پایان فوری مسابقه تیم ملی ایران دوباره به مصاف ازبکستان و روسیه می‌رود حوثی‌ها در باب‌المندب؛ تهدید کشتیرانی و صادرات نفت عربستان حملات جنگنده های عربستان به یمن: هر ۲۲ دقیقه یک بار! سه نماینده ایران در آسیا؛ استقلال و تراکتور برای جبران، گل‌گهر برای اولین تجربه منبع آگاه: ایران برای باز کردن تنگه هرمز 7 شرط را از طرق واسطه به طرف آمریکایی اعلام کرده هشدار زرد هواشناسی مازندران؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات لینکلن MKZ مدل ۲۰۰۸؛ سدان آمریکایی که با چراغ های بسیار بزرگش شناخته می شد (+عکس) از خلاقیت های دوست داشتنی نوکیا در سال 2003 (+عکس) بازگشت متخصصان «روس اتم» به نیروگاه هسته ای بوشهر