فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۱۰۱۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۰۷-۱۱-۱۳۹۸
کد ۷۱۱۰۱۶
انتشار: ۲۱:۲۲ - ۰۷-۱۱-۱۳۹۸

توقیف یک کانال تلگرامی به دلیل توهین علیه داوطلبان انتخابات

توقیف یک کانال تلگرامی به دلیل توهین علیه داوطلبان انتخابات

دادستان عمومی و انقلاب سقز از شناسایی گرداننده و عوامل کانال تلگرامی تخریبی با عنوان «خیانت‌های انتخابات سقز و بانه» در این شهرستان خبر داد و گفت: این کانال به توهین و تخریب علیه داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی می‌پرداخت.

علیرضا رضاپور عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این افراد با تشکیل کانالی مجعول با عنوان «خیانت‌های انتخابات سقز و بانه» اقدام به تخریب و توهین به کاندیداها و ستادهای آنان و همچنین برخی شهروندان می‌کردند که با دستور دادستان و پیگیری‌های پلیس فتا شناسایی شدند.

وی با بیان اینکه عوامل و گرداننده این کانال تلگرامی چند نفر هستند و در آینده نزدیک همه آنها با دستور قضایی جلب خواهند شد، افزود: شناسایی این کانال در فضای مجازی بعد از تحقیقات زیاد صورت گرفت و وابستگی ادمین‌های کانال به یکی از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه سقز و بانه نیز محرز شده است.

رضاپور با بیان اینکه براساس حکم قضایی فعالیت این کانال متوقف شده است، یادآور شد: این کانال شناسایی شده با انتشار مطالب توهین آمیز و تهدید و تخریب کاندیداهای دیگر همچنین ورود به حریم شخصی شهروندان، بیشترین صدمه را به سلب آرامش عمومی زده است.

وی اضافه کرد: طی جلسه‌ای با حضور کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه سقز و بانه، به آنها اعلام کردیم، کانال های تبلیغاتی خود در فضای مجازی را از طریق شورای مبارزه با جرائم انتخاباتی، فرمانداری ویژه سقز (ستاد اجرایی انتخابات) ثبت کنند.

دادستان عمومی سقز با اشاره به اینکه تخلفات انتخاباتی داوطلبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را با دقت رصد می‌کنیم، تاکید کرد: هر کانالی در فضای مجازی قصد توهین و تخریب کاندیدای دیگری را داشته باشد، شناسایی و از طریق قانون با عوامل آن برخورد خواهد شد.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

برچسب ها: توهین ، انتخابات
ارسال به دوستان
captcha
تیم ملی ایران دوباره به مصاف ازبکستان و روسیه می‌رود حوثی‌ها در باب‌المندب؛ تهدید کشتیرانی و صادرات نفت عربستان حملات جنگنده های عربستان به یمن: هر ۲۲ دقیقه یک بار! سه نماینده ایران در آسیا؛ استقلال و تراکتور برای جبران، گل‌گهر برای اولین تجربه منبع آگاه: ایران برای باز کردن تنگه هرمز 7 شرط را از طرق واسطه به طرف آمریکایی اعلام کرده هشدار زرد هواشناسی مازندران؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات لینکلن MKZ مدل ۲۰۰۸؛ سدان آمریکایی که با چراغ های بسیار بزرگش شناخته می شد (+عکس) از خلاقیت های دوست داشتنی نوکیا در سال 2003 (+عکس) بازگشت متخصصان «روس اتم» به نیروگاه هسته ای بوشهر تصاویر هوایی از فورتالزا؛ شهر ساحلی برزیل (+عکس) ۳۲۰ هزار دانش‌ آموز ۱۷۰ میلیون سوال درسی را پاسخ دادند/ آمار شگفت‌ انگیز یک مدرسه آنلاین ویدیویی منتشر شد فراری 365 GT4 BB؛ نخستین 12 سیلندر جاده‌ای موتوروسط کمپانی (+عکس) یکی از جالب ترین فضاهای اداری جهان در کپنهاگ (+عکس) روند تغییر آراء به قطعنامه‌های ضد ایرانی در آژانس خانه تاتیکا؛ معماری مدرن مجارستان در سال ۱۹۶۹ (+عکس)