۱۲ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۱۰۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۰۷-۱۱-۱۳۹۸
کد ۷۱۱۰۲۵
انتشار: ۲۱:۵۱ - ۰۷-۱۱-۱۳۹۸

شکایت باشگاه تراکتور از داور دیدار با پرسپولیس

باشگاه تراکتور از قاضی دیدار این تیم مقابل پرسپولیس شکایت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر ارتباطات و رسانه باشگاه فرهنگی، ورزشی و اقتصادی تراکتور، به دنبال سوت‌های تأثیرگذار داور بازی تراکتور مقابل پرسپولیس، این باشگاه شکایت خود را از داور این بازی، به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارسال کرده و مدیریت باشگاه از صبح امروز (دوشنبه، هفتم بهمن ماه) با حضور در فدراسیون فوتبال، پیگیر این موضوع است.

گفتنی است، داور این بازی با زدن سوت‌های مکرر و توقف بازی و همچنین دادن کارت‌های زیاد، سرعت تیم و تمرکز بازیکنان تراکتور را از بین برد و آقای اکبریان باید نسبت به شعارهای قومیتی عکس‌العمل نشان داده و بر اساس مقررات فیفا بازی را متوقف می‌کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و تراکتور در هفته هفدهم رقابت های لیگ برتر روز یکشنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد و با برتری ۲ بر صفر سرخپوشان تهرانی به پایان رسید.

برچسب ها: تراکتور
ارسال به دوستان
روسیه: برای وارد کردن آب به ایران آمادگی داریم ۴۰ کشته در جریان آتش‌سوزی در پیست اسکی سوئیس استایل زمستانی بیتا عالمی با هودی سفید و کلاه بافت (عکس) درخواست روسیه از آمریکا برای توقف تعقیب نفتکش در حال فرار انیمیشن «کابوس قبل از کریسمس»/ جنگ هالووینی ها با کریسمسی ها «بن گویر» طرح ساخت «زندان تمساح‌ها» برای اسیران فلسطینی را کلید زد سومالی لند، میزبانی از فلسطینیان غزه را رد کرد گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر با طرفین درگیری در یمن روسیه: میلیاردها دلاری که اروپا به کی‌یف فرستاده‌، صرف زنده سوزاندن مردم در شب سال نو می‌شود سازمان سیا: اوکراین اقامتگاه پوتین را هدف قرار نداده است طرح «کارت امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود درباره سرباز وطن که در مرز یخ بست و جان داد: امرای ارتش پاسخگو باشند اتوبان تبریز - زنجان باز شد جشن تولد کیمیا خلج با استایل زمستانی و آرزوی خاص (عکس) خوردن ته‌دیگ باعث خرابی و پوسیدگی دندان‌ها می‌شود؟