فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۱۱۷۸
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۰۸-۱۱-۱۳۹۸
کد ۷۱۱۱۷۸
انتشار: ۲۰:۱۶ - ۰۸-۱۱-۱۳۹۸

مدافع برزیلی به تراکتور پیوست

مدافع برزیلی به تراکتور پیوست

«جفرسون یوری» مدافع برزیلی به تیم فوتبال تراکتور تبریز پیوست.

به گزارش خبرگزاری مهر، «جفرسون یوری» مدافع ۲۴ ساله برزیلی پس از حضور در تمرینات تراکتور و تأیید کادرفنی تیم، با عقد قراردادی به مدت دو و نیم فصل به باشگاه تراکتور پیوست.

جفرسون یوری به عنوان سهمیه‌ی فیفا جذب تراکتور شده و پیش از این با حضور در تست‌های پزشکی و تمرینات تیم، توانسته نظر مثبت کادر فنی را جذب کند.

طبق اعلام باشگاه تراکتور، این قرارداد، با توجه به شرایط حاکم بر محدودیت‌های ناشی از تحریم کشور در زمینه نقل‌وانتقال پول و بر اساس قوانین و مقررات فیفا منعقد شده است.

همچنین باشگاه تراکتور اعلام کرد که این بازیکن، سال‌ها در تیم آکادمیکای پرتغال بازی کرده و در ۶۹ بازی که پیراهن تیمش را بر تن کرده، آمار پنج گل و سه پاس گل را ثبت کرده است.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: تراکتور
ارسال به دوستان
captcha
تولد هوش مصنوعی از دل فیزیک؛ داستانی که احتمالا نشنیده‌اید چه کسی زودتر از جنگ خسته می شود؟/آمریکا به ‌دنبالِ مهار ایران، ایران در پی تغییر موازنه فلسفه چیست؟ راهنمای ساده‌ای برای شناخت فلسفه و فیلسوفان بزرگ جهان و ایران حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان/ هشدار تخلیه برای یک ساختمان و حمله به خودروی امدادگران روزنامه جمهوری اسلامی: امروز اگر بخواهیم به قرآن عمل کنیم باید صلح را بپذیریم سیر یا زنجبیل؛ کدام‌یک التهاب بدن را بهتر کاهش می‌دهد؟ حرف E روی دسته‌دنده خودروهای قدیمی چه معنایی دارد؟ لیلا بلوکات: از ۵ طبقه پرت شد عکس آتلیه‌ای دختر ایرانی با دامن کوتاه قاجاری (شلیته)؛ 130 سال قبل ۵ مزیت مهم توربوشارژرها که هر راننده‌ای باید بداند معرفی موشک کروز چاکر، با قابلیت پرتاب از زمین و هوا فندق یا بادام‌زمینی؛ کدام‌یک بیشتر کلسترول را پایین می‌آورد؟ عکس یادگاری افسران روسی و ایرانی قزاقخانه در اواخر دوره قاجار اگزیستانسیالیسم چیست؟ وقتی باید خودمان برای زندگی‌مان معنا بسازیم مقایسه ثروت سرانه در ۲۲ اقتصاد بزرگ جهان (+ اینفوگرافیک)