فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۳۸۶۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۶-۱۱-۱۳۹۸
کد ۷۱۳۸۶۵
انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۶-۱۱-۱۳۹۸

حضور کیکاوس سعیدی دراجلاس دبیران کل کمیته‌های ملی المپیک آسیای میانه

حضور کیکاوس سعیدی دراجلاس دبیران کل کمیته‌های ملی المپیک آسیای میانه
در دوره‌های گذشته مسابقات کشورهای آسیای میانه در ۱۲ رشته برگزار می‌شد اما در این اجلاس پیشنهاد شد تا رشته‌های واترپلو، کاراته و تیروکمان نیز به این رقابت‌ها اضافه شود.

اجلاس دبیران کل کمیته‌های ملی المپیک آسیای میانه در شهر نورسلطان قزاقستان با حضور کیکاوس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ کیکاوس سعیدی در این باره اظهارداشت: در این نشست دبیران کل کمیته‌های ملی المپیک کشورهای جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، قرقیزستان، ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان حضور داشتند اجلاسی یکروزه که با هدف بررسی نحوه برگزاری بازی‌های کشورهای منطقه آسیای میانه در سال ۲۰۲۱ برگزار شد.

وی تصریح کرد: در دوره‌های گذشته مسابقات کشورهای آسیای میانه در ۱۲ رشته برگزار می‌شد اما در این اجلاس پیشنهاد شد تا رشته‌های واترپلو، کاراته و تیروکمان نیز به این رقابت‌ها اضافه شود.

دبیر کل کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد: به همین منظور مقرر شد کار گروهی متشکل از نمایندگان کمیته‌های المپیک کشورها به زودی برای بررسی بیشتر درباره نحوه برگزاری، رشته‌ها و قوانین مربوطه تشکیل شود تا پس از بررسی نهایی موارد لازم در حاشیه بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ در نشستی با حضور روسا و دبیران کل کمیته‌های ملی المپیک کشورهای عضو تصویب شود.

دکتر سعیدی در خاتمه ابراز داشت: در حاشیه اجلاس دبیران کل کمیته‌های ملی المپیک کشورهای آسیای میانه نشست‌هایی هم به طور جداگانه با دبیران کل کمیته‌های المپیک کشورهای قزاقستان و ترکمنستان و همچنین با نایب رئیس کمیته ملی المپیک قزاقستان هم ملاقاتی داشتیم که بسیار مفید و سازنده بود.

برچسب ها: اسیای میانه ، المپیک
ارسال به دوستان
captcha
۲۵ سال جنگ علیه تروریسم؛ چه دستاوردی داشته است؟ همراه اول به‌دنبال آینده؛ حمایت از ۱۰۰ ایده و استارتاپ تا پایان ۱۴۰۵ کره‌جنوبی: هنوز تصمیمی برای اعزام نیروی نظامی به تنگه هرمز نگرفته‌ایم هدف گذاری برداشت 5 میلیون تن سنگ‌آهن در چادرملو تا آخر سال هنر و هنرمند؛ 8 طراح افسانه ای آلفارومئو و آثار آن ها (تصویری) گزارش الجزیره از فشار تحریم ها به فروش گردو در ایران / افزایش 50 درصدی هزینه ها ادعای نیویورک‌پست: عمان بی‌سروصدا پیشنهاد ایران درباره عوارض تنگه هرمز را رد کرد فایننشال تایمز: تلاش میانجی‌ها برای بازگشت ایران و آمریکا به میز مذاکره نقش روبیو در لغو تحریم صداوسیما توسط آمریکا صندوق ثروت ملی نروژ اوراق قرضه دولتی آمریکا را می فروشد وقتی سودی درکار نیست بانک باید فقط کارمزد بگیرد نه بهره واکنش حزب‌الله به کنترل تپه علی‌الطاهر توسط اسرائیل/ تجهیزات منتقل شده بود اهمیت استراتژیک تپه «علی‌الطاهر» در تنش‌های اخیر اسرائیل و حزب‌الله سقوط هواپیما در آمریکا 2 کشته بر جای گذاشت ویتکاف و کوشنر به اوکراین و روسیه می‌روند