فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۴۵۶۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۳۰-۱۱-۱۳۹۸
کد ۷۱۴۵۶۹
انتشار: ۱۴:۴۷ - ۳۰-۱۱-۱۳۹۸

حداد عادل خطاب به نامزدهای اصول‌گرا: اگر در فهرست نهایی نیستید کناره‌گیری کنید/ جای دیگر از شما استفاده می‌شود

حداد عادل خطاب به نامزدهای اصول‌گرا: اگر در فهرست نهایی نیستید کناره‌گیری کنید/ جای دیگر از شما استفاده می‌شود
افرادی که در فرآیند انتخاب و معرفی نامزدها به مرحلۀ نهایی نرسیده و در فهرست شورای ائتلاف قرار نگرفته‌اند، توجه داشته باشند که مجلس تنها میدان خدمت به انقلاب و کشور و مردم نیست و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی نیز در نظر دارد از توانائی‌ها و ظرفیت همۀ آنان در آینده برای خدمت به کشور استفاده کند.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با تاکید بر اینکه وحدت شرط لازم پیروزی در انتخابات است، خطاب به نامزدهایی که در فهرست نهایی قرار نگرفته‌اند خواست اعلام انصراف کنند.

به گزارش فارس، غلامعلی حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در پیامی با تاکید بر اینکه وحدت شرط لازم پیروزی در انتخابات است، خطاب به نامزدهایی که در فهرست نهایی قرار نگرفته‌اند خواست اعلام انصراف کنند.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ملت بزرگ ایران

با درود و سلام به شما هموطنان عزیز، در آستانۀ انتخابات مجلس یازدهم، نکاتی را به حضورتان عرض می‌کنم:

1- جمعه دوم اسفندماه نودوهشت فرصت مغتنمی است تا با حضور باشکوه در پای صندوق‌های رأی و انتخاب آزادانه و آگاهانۀ نامزد مورد نظر خویش، تابلوی زیبا و باشکوهی از حاکمیت ارادۀ ملت ایران بر سرنوشت خود را ترسیم کنید.

2- شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی سعی کرده است با سازوکارها و فرایندهای مناسب بهترین‌ها را از میان نامزدها به شما معرفی کند. در هر حال انتخاب با شما است.

3- وحدت شرط لازم پیروزی در انتخابات است که می‌باید هم از سوی رأی دهندگان و هم از سوی نامزدهای انتخاباتی به دقت مراعات شود. از نامزدهایی که احساس می‌کنند حضور آنها در عرصۀ رقابت ممکن است باعث شکسته شدن رأی مردم و شکست در انتخابات شود خواهش می‌کنم همان‌طور که برای رضای خدا و با نیت خدمت به مردم، قدم در عرصۀ انتخابات نهاده‌اند برای رضای خدا نیز اعلام انصراف کنند و بدانند گاهی ثواب کنار رفتن از عرصۀ یک رقابت زیان‌بار کمتر از ثواب پیروزی و خدمت نیست.

4ـ افرادی که در فرآیند انتخاب و معرفی نامزدها به مرحلۀ نهایی نرسیده و در فهرست شورای ائتلاف قرار نگرفته‌اند، توجه داشته باشند که مجلس تنها میدان خدمت به انقلاب و کشور و مردم نیست و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی نیز در نظر دارد از توانائی‌ها و ظرفیت همۀ آنان در آینده برای خدمت به کشور استفاده کند.

امید است ملت رشید و آزادۀ ایران که با تقدیم صدها هزار شهید به استقلال و آزادی و امنیت و پیشرفت در جمهوری اسلامی ایران نائل شد، با حضور پرشور و انتخاب آگاهانه و درست خویش به تشکیل مجلسی قوی و کارآمد که در خدمت «سربلندی ایران» باشد اهتمام ورزند و یک بار دیگر دشمنان میهن اسلامی را ناکام و دوستان انقلاب اسلامی را شاد و دلگرم سازند.

به امید پیروزی و سرافرازی ملت ایران

غلامعلی حداد عادل

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی

___________________

بیشتر بخوانید:

غیبت قالیباف در همایش اقشار ائتلاف نیروهای انقلاب/ رسیدن به لیست واحد هنوز بی‌نتیجه مانده است

جلودارزاده: اگر می‌خواهیم مجلس به مجلس نظامی‌ها تبدیل نشود باید در انتخابات شرکت کنیم

برچسب ها: حداد عادل ، مجلس
ارسال به دوستان
captcha
رنو اینیشیال ؛ خودرویی که احتمالا ندیده اید (+عکس) شوهرکشی با چکش در رختخواب؛ جزئیات جنایت هولناک در منیریه خودروی کوچک دهه ۹۰ که شهری‌ها را شیفته خود کرد (+عکس) M6GT؛ رویای بروس مک‌لارن و محصولی مهم در کمپانی انگلیسی (+عکس) ادعای ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران در آستانه سالگرد ۱۱ سپتامبر روسیه از ساخت واحدهای جدید نیروگاه هسته‌ای ایران خبر داد آقای رئیس جدی می‌فرمایید! صداوسیمای شما صدای همه آحاد ایران است؟ رشد ۷۹ درصدی دارایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری؛ رقم دارایی‌ها به ۲۸۶۴ هزار میلیارد تومان رسید نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۶ معرفی شدند؛ مسی، هالند و یامال در فهرست هنرمندانی که قربانی موبایل‌قاپی شدند آیت‌الله بیات‌زنجانی: اگر مهندس موسوی نبود، جنگ ۸ ساله پایان نمی‌یافت؛ حصر باید پایان یابد Dive-LD؛ زیرسطحی هوشمند بدون سرنشین که تا عمق 6000 متری می رود (+تصاویر) سپاه از شکار زیرسطحی هوشمند آمریکایی در ورودی تنگه هرمز خبر داد توفان و سیلاب در مازندران به ۵۱۰ واحد مسکونی خسارت زد؛ سقوط ۱۳۷ درخت آمریکا تحریم‌های جدید علیه نهادهای مرتبط با ایران و ماهان‌ایر اعمال کرد