۲۷ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۴۶۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۳۰-۱۱-۱۳۹۸
کد ۷۱۴۶۳۶
انتشار: ۲۳:۵۰ - ۳۰-۱۱-۱۳۹۸

سازمان غذا و دارو: کمبودی از لحاظ ماسک طبی در قم و سایر شهرهای کشور وجود ندارد

مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که کمبودی از لحاظ ماسک طبی در قم و سایر شهرهای کشور وجود ندارد و ماسک‌های طبی به این شهر ارسال شده است.

سید حسین صفوی چهارشنبه شب در گفت‌وگو با ایرنا درباره موارد مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر کمبود ماسک طبی در استان قم بیان کرد: کمبودی از لحاظ ماسک تنفسی در قم وجود ندارد.

وی ادامه داد: ماسک‌های طبی هم امشب به استان قم ارسال شده و فردا (پنجشنبه) هم ارسال خواهد شد.

صفوی گفت: تولید ماسک طبی به اندازه کافی است و کمبودی از این نظر در کشور وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت امروز از ابتلای دو نفر به ویروس کرونا در قم خبر داد و گفت: آزمایش اولیه به عمل آمده از نمونه‌های ارسالی مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا جدید، در دو مورد مثبت گزارش شده است.

علی رضا وهاب زاده مشاور وزیر بهداشت نیز غروب امروز (چهارشنبه) از فوت این دو نفر به علت کرونا در قم خبر داد و گفت: هر دو نفر که ابتلای آنها به کرونا امروز مشخص شد در قم بودند و هر دو کهولت سن داشتند. هر دو نفر به علت کرونا فوت کردند و یک نفر از این دو فرد فوت شده در قم، جانباز شیمیایی بود.

بر اساس آمارها تاکنون ۲ هزار و ۱۴ نفر در جهان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا فوت کرده‌اند.

ارسال به دوستان
نگاهی به زرادخانه سلاح‌های ایرانی ونزوئلا نگرانی البرادعی از شکست سیاست‌های منع گسترش هسته‌ای "سود سهام رزمندگان"؛ هدیه کریسمسی ترامپ به سربازان آمریکایی دستیار ترامپ: نفت ونزوئلا متعلق به آمریکا است رشد تجارت خارجی غیرنفتی کشور تشخیص دیرهنگام؛ بزرگ‌ترین چالش درمان سرطان پستان در ایران استایل زمستانی و درخشان «آرام جعفری»؛ پیشواز کریسمس با تم نقره‌ای (عکس) لغو دائمی تحریم‌های سوریه از سوی کنگره آمریکا پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکلات بارید؛ باران هم نمی‌بارید پلیس راه: بارش برف در جاده های کشور؛ زنجیر چرخ الزامی است تداوم جلسات سایپا و قطعه‌سازان؛ چشم‌انداز مثبت برای سایپا واشنگتن پست: حمله به ایران نقشه مشترک ترامپ و نتانیاهو بود/ 2 رهبر وانمود کردند که درباره ایران اختلاف دارند افت صادرات فرش دستباف ایرانی از ۲ میلیارد دلار به ۵۰ میلیون دلار پزشکیان: در هر شرایطی باید ماندگاری، مقاومت و توسعه را حفظ کنیم چهره متفاوت «المیرا دهقانی» در نقش معشوقه جنجالی ونگوگ (عکس)