فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۵۴۰۵
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۰۵-۱۲-۱۳۹۸
کد ۷۱۵۴۰۵
انتشار: ۱۷:۰۲ - ۰۵-۱۲-۱۳۹۸

ورود کرونا توسط شرکت ماهان و سازمان هواپیمایی تکذیب شد

ماهان ایرلاینسخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اتهام ورود ویروس کرونا توسط شرکت هواپیمایی ماهان و سازمان هواپیمایی کشوری در فضای مجازی را تکذیب کرد و گفت: این ادعا کارشناسی و منصفانه نیست.

به گزارش ایسنا، رضا جعفرزاده درباره طرح مباحثی که شرکت‌های هواپیمایی از جمله ماهان و سازمان هواپیمایی را متهم ردیف اول ورود ویروس کرونا به کشور می‌دانند، اظهار کرد: در مواقع حساس و مهم چون موضوع ویروس کرونا نه سازمان هواپیمایی کشوری تصمیم‌گیر بلامنازع است و نه هیچ ایرلاینی اجازه پرواز پیدا می‌کند.

وی افزود: علی رغم صدور اطلاعیه‌های متعدد در خصوص تعلیق پروازها به چین و اینکه هیچ پرواز مسافری به آن کشور انجام نمی‌شود بارها شاهد مسائلی چون ادامه پروازهای ماهان و اتهام ورود ویروس کرونا توسط این شرکت در فضای مجازی بوده‌ایم.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: حال آنکه به روشنی گفته شده است، پس از جلسه راهکارهای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و تصمیم در خصوص تعلیق پروازها، تکالیفی بر عهده سازمان هواپیمایی کشوری گذاشته شد که می‌توان به بازگرداندن دانشجویان و اتباع ایرانی و انجام چند پرواز باری اشاره کرد که با تصمیم مسئولان، نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با رعایت کلیه اقدامات پیشگیرانه براساس دستورالعمل و نظارت دقیق بهداشتی صورت گرفت.

جعفرزاده گفت: اینکه در تعبیر و تفسیرها و در بعضی فضاهای رسانه‌ای اهمیت بازگرداندن دانشجویان و اتباع ایرانی به کلی نادیده گرفته می‌شود، جای سوال دارد.

بنا بر اعلام سازمان هواپیمایی وی افزود: با اینکه اظهارنظرهای پزشکی در حیطه وزارت بهداشت و تصمیمات آن مجموعه است و همانطور که مکررا توصیه شده برای دوری از قضاوت‌های نادرست، اخبار و اطلاعات را از منابع مربوطه دنبال کنیم، لازم است تاکید شود هواپیمایی ماهان تاکنون در چارچوب تصمیمات دولت و وزارت بهداشت و نهایتا سازمان هواپیمایی کشوری عمل کرده و نظارت‌های صورت گرفته نیز براساس دستورالعمل‌های تعیین شده بوده است.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: کروناویروس ، ماهان
ارسال به دوستان
هموطنان جامانده در دبی به کشور بازمی‌گردند تردد روان در جاده‌های کشور / محور زرآباد – چاهان به‌ دلیل سیلاب مسدود است وزیر ارشاد دولت یازدهم: باید خود را برای جنگ فرسایشی آماده کنیم گفتگوی وزرای امور خارجه ایران و مصر درباره آخرین تحولات منطقه راهنمای مراقبت از بیماران آلزایمری در روزهای جنگ/ توصیه‌هایی برای حفظ آرامش و ایمنی فعال بودن سامانه بارشی طی امروز و فردا/ هشداری جاری شدن سیلاب در این استان‌ها آسیب به خانه عباس کیارستمی در پی حمله آمریکا و اسرائیل واکنش تند سردار کوثری به ادعای مذاکره با آمریکا دستور دولت سوریه برای ممنوعیت و محدودیت مشروبات الکلی / اعتراض و تجمع (+عکس) چگونه در زمان جنگ اضطراب و استرس را کنترل کنیم؟ سفیر آمریکا برای اتحادیه اروپا خط و نشان کشید قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 4 فروردین 1405 قیمت نفت دوباره رشد کرد / بمباران خبری مذاکرات آمریکا با ایران جواب نداد عبدالکریم سروش: سربازان و مدافعان مسلح کشور جهانیان را به حیرت انداخته اند نوزادان هم جنگ را می‌فهمند؟