۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۶۸۶۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۳-۱۲-۱۳۹۸
کد ۷۱۶۸۶۹
انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۳-۱۲-۱۳۹۸

چرا برگشتی آقای فتح‌الله‌زاده؟

اوضاع وقتی حاد‌تر می‌شود که می‌بینیم موعد پرداخت بدهی به بازیکنانی همچون ایسما، منشا و جباروف به زودی خواهد رسید و باشگاه استقلال که اکنون فاقد بودجه کافی است و از طرفی پرداخت حقوق بازیکنان خود را نیز عقب انداخته، راهکاری جدی برای تسویه حساب با این بازیکنان ندارد.

پرداخت حجم عظیمی از بدهی‌ها نه کار علی فتح‌الله‌زاده است و نه کار وزارت ورزش و نه از عهده یکی، دو سرمایه‌داری برمی‌آید که اکنون دور و بر استقلال پرسه می‌زنند. پرداخت بدهی‌های باشگاه استقلال نیاز به یک همت جمعی دارد و افراد، دستگاه‌ها و حتی مردم باید دست به دست هم دهند تا این بدهی‌ها پرداخت شود.

به گزارش آی اسپورت، سالی که علی فتح‌الله‌زاده از مدیرعاملی باشگاه استقلال کنار گذاشته شد بدهی‌های این باشگاه به مبلغی در حدود 20 میلیارد تومان می‌رسید. علاوه بر آن نیز باشگاه استقلال همین میزان را به اداره مالیات بدهکار بود.

اکنون اما ماجرا با آن روزها فرق می‌کند. استقلال چیزی در حدود 100 میلیارد بدهی جاری دارد و بیش از 100 میلیارد نیز بدهی به اداره مالیات روی دست این باشگاه باقی مانده است. البته اگر بخواهیم عدد را صحیح‌تر اعلام کنیم به رقمی در حدود 140 میلیارد تومان می‌رسیم که سرپرست جدید باشگاه استقلال نیز به آن اشاره کرده و در اصل باید کل بدهی‌های استقلال را رقمی در حدود 240 میلیارد تومان دانست.

این بدهی‌ها در حالی هر فصل بیشتر می‌شود که مدیران این باشگاه در عمل هیچ اقدامی در راستای پرداخت و به صفر رساندن دیون این باشگاه نکرده‌اند. حتی از عهده وزارت ورزش و جوانان نیز که در همه این سال‌ها تاکید ویژه‌ای به پرداخت دیون این باشگاه داشت، کاری ساخته نبوده و تصمیم گیرنده‌ اصلی باشگاه استقلال به دلیل هزینه‌های جاری سنگین این باشگاه هرگز نتوانسته اقدامی در این راستا انجام دهد.

یکی از دلایلی که دست و بال تصمیم‌گیران باشگاه استقلال را برای به صفر رساندن بدهی‌های این باشگاه بسته افزایش هرساله دستمزد مربیان و بازیکنان است.

در فصول اخیر به دلیل تورم‌های ایجاد شده، بازیکنان و مربیان نیز دستمزد‌های خود را به طرز مشهودی افزایش داده‌اند تا از قافله عقب نمانند که این موضوع باعث شده راهی برای پرداخت بدهی‌های قبلی باقی نماند و همه بودجه‌های جاری مصروف حفظ بازیکنان و مربیان کنونی شود.

اوضاع وقتی حاد‌تر می‌شود که می‌بینیم موعد پرداخت بدهی به بازیکنانی همچون ایسما، منشا و جباروف به زودی خواهد رسید و باشگاه استقلال که اکنون فاقد بودجه کافی است و از طرفی پرداخت حقوق بازیکنان خود را نیز عقب انداخته، راهکاری جدی برای تسویه حساب با این بازیکنان ندارد.

این ماجرا وقتی برای استقلال حاد‌تر جلوه می‌کند که در می‌یابیم میان اعضای هیأت مدیره استقلال وفاق قابل قبولی وجود ندارد. موسوی که عضو سرمایه‌داری در هیأت مدیره باشگاه استقلال بود به دلیل اختلاف‌های ریشه‌ای با دیگر اعضا از هیأت مدیره رفت اما جدایی این فرد که سرمایه مطلوبی داشت هرگز به سود باشگاه استقلال نبود و این باشگاه را وارد چالش خواهد کرد.

ارسال به دوستان
فوتبال سری آ ایتالیا؛ برتری رم در یک دیدار عجیب دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه امرسون؛ حذف تصاویر حمله پلیس آمریکا به دانشجویان منابع عبری: اسرائیل با آتش بس چند هفته ای موافقت خواهد کرد ۶ مرزبان ایرانی دقایقی قبل آزاد شدند «پوتین» ماه می به چین سفر می کند کاخ سفید و سازمان ملل خواستار تحقیقات درباره گورهای دسته جمعی در غزه شدند آتش سوزی حوالی بیمارستان هفت تیر مربوط به انبار کارتن بود سازمان ملل: نگران چرخه خطرناک و در حال افزایش خشونت در خاورمیانه هستیم دانشمندان تنها در ۱۵۰ دقیقه الماس ساختند به بهانه کاهش نرخ زاد و ولد در ایران/ چرا زنان ایرانی میلی به فرزندآوری ندارند؟ آتش سوزی در انبار کالا در جنوب تهران حمله پهپادی به خودروی تروریست ها اطراف زاهدان/ ۲ تروریست کشته شدند پاکبان زنجانی با کیف پر از دلار و مدارک چه کرد؟ تصادف مرگبار در محور دره شهر-بدره استان ایلام با ۴ فوتی شناسایی و دستگیری داوطلبان متخلف آزمون های روز اول کنکور ۱۴۰۳
وبگردی