فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۷۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۴-۱۲-۱۳۹۸
کد ۷۱۷۱۶۸
انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۴-۱۲-۱۳۹۸

ضدعفونی روزانه معابر تهران/احتمال آغاز فروش آنلاین میادین میوه و تره‌بار از هفته آتی

احتمال آغاز فروش آنلاین میادین میوه و تره‌بار از هفته آتیرئیس سازمان مدیریت و پیشگیری بحران شهر تهران از انجام پیگیری‌ها برای فراهم شدن امکان خرید آنلاین از میادین میوه و تره بارها خبر داد و گفت: پیگیری‌های لازم را انجام دادیم که فروش آنلاین فعال شود تا شهروندان بدون مراجعه اقدام به خرید کنند که امید می‌رود تا یک هفته دیگر محقق شود.

به گزارش ایسنا، رضا کرمی محمدی در جلسه اشتراک اطلاعات سازمان بهداشت جهانی و کارشناسان سازمان مدیریت بحران اظهار کرد: با همکاری همه مدیران شهرداری تهران پنج  کارگروه در سازمان مدیریت تشکیل شد که این کارگروه ها از جمله بهداشت محیط و دفع پسماند، آموزش و اطلاع‌رسانی، مشارکت مردمی، تامین و توزیع اقلام و ابزار و کارگروه بودجه و پشتیبانی و منابع انسانی هستند. در هرکدام از این کارگروه‌ها یکی از مدیران ریاست می‌کند و هماهنگی ها را به صورت روزانه انجام می‌دهند. همچنین طی هر هفته نیز حداقل یک جلسه غیر حضوری خواهند داشت؛ البته یک جلسه نیز به صورت حضوری برگزار شد اما عموم جلسات به صورت غیر حضوری است.

وی ادامه داد:‌ هر کارگروهی حداقل یک جلسه غیر حضوری با حضور ما دارد و خود ستاد هم  به اتفاق روسای کارگروه شنبه‌ها و سه شنبه ها جلسات هماهنگی را برگزار و فعالیت‌ها را پیگیری می‌کند.

کرمی محمدی نمونه‌ای از کارها صورت گرفته را مطرح کرد و گفت: کارگروه بهداشت محیط و دفع پسماند تشکیل شده از اعضای مختلفی از جمله شرکت بهره برداری مترو است که ضمن عنایت ویژه‌ به کارمندان مترو، مسایل ضد عفونی و بهداشتی به آن ها آموزش داده شده است. سالن‌های مترو در شبانه روز دو بار پاکسازی و تمام دستگیره‌ها ضدعفونی می‌شود. در شرکت واحد اتوبوسرانی هم اتوبوس‌ها روزانه دو یا سه بار ضد عفونی  و در ایستگاه انتهایی نیز ضد عفونی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اقدامات سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی که رانندگان آنها بیشتر در معرض بیماری‌ کرونا ویروس هستند گفت: در این راستا ماسک به میزان کافی در اختیار رانندگان قرار داده می‌شود که البته الان کمی ضعف داریم؛ در این زمینه ماسک‌ها خریداری شده که در اختیار این افراد قرار داده می‌شود. ماشینها را هم طوری ضد عفونی می‌کنیم که مسافران اذیت نشوند. در پایانه‌های مسافربری هم با توجه به اینکه در شهر قرنطینه نداریم و رفت و آمد بر قرار است، بنابراین مهم است که نه از شهر به ما بیماری منتقل شود و نه از ما به شهر دیگری منتقل شود و در همین راستا تب سنجی و سایر اقدامات لازم انجام می‌شود و اتاق قرنطینه‌ای اختصاص داده شده که اگر مورد خاصی وجود داشت به آن رسیدگی شود.

کرمی محمدی با بیان اینکه سازمان مدیریت میوه و تره بار نیز به صورت دایمی ضد عفونی خواهد شد گفت:‌ مسایل بهداشتی به کارکنان آنها آموزش داده شده ؛ پیگیری‌های لازم را انجام دادیم که فروش آنلاین هم فعال شود تا شهروندان بدون مراجعه اقدام به خرید کنند که امید می‌رود تا یک هفته دیگر محقق شود. در فروشگاه‌های شهروند هم علاوه بر آنکه ضد عفونی انجام می‌شود، ارزاق و اقلام به میزان کافی موجود و خرید انجام می‌شود.

برچسب ها: میوه و تره بار
ارسال به دوستان
نحوه فعالیت بازار سرمایه در نخستین روز کاری امسال اعلام شد مجید واشقانی: دانش‌آموزان شهید میناب نگهدار میهن هستند اختلاف بین نتانیاهو و رئیس موساد بالا گرفت ادعای CBS: ایران در کف تنگه هرمز 12 عدد "مین مهام" جاگذاری کرده است/ آنها 5 هزار مین دریایی دارند وزیر نیرو: تولید پراکنده برق در کشور از آسیب پذیری سیستم ها کاسته است اقدامات ایمنی هنگام شنیدن صدای انفجار در خیابان ادعای "پولیتیکو" : آمریکا در حال بررسی «قالیباف» به عنوان گزینه ای برای تعامل است رهبر کره شمالی: حمله آمریکا به ایران نشان داد چقدر سلاح هسته ای برای امنیت کشورها مهم است وال استریت ژورنال: اگر ترامپ تنگه هرمز را باز نکند، دوره ای از "افول آمریکا" ثبت خواهد شد تشییع 2 سرباز در سوادکوه مازندران (عکس) / آنها در حملات به سمنان و تهران به شهادت رسیدند افزایش مخالفت نیروهای آمریکایی با جنگ ایران: نمی خواهیم برای اسرائیل کشته شویم یادداشت پسر عباس کیارستمی بعد از تخریب منزل پدری‌اش در حملات هوایی به تهران گزینه خوبی روی میز نیست آقای ترامپ؛ به راه خروج نیاز دارید دفاع خبرگزاری اصولگرا از قالیباف در برابر ادعای ترامپ/ امریکا می خواست بین مسئولان شکاف بیندازد اما نتوانست «مهدی» کجاست؟ / فقط سویچ و ژاکت پیدا شد