فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۸۶۹۵
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۲۴-۱۲-۱۳۹۸
کد ۷۱۸۶۹۵
انتشار: ۱۸:۱۱ - ۲۴-۱۲-۱۳۹۸

نماینده ویژه وزیر بهداشت: قمی ها در خانه نمانند کرونا دوباره اوج می گیرد

نماینده ویژه وزیر بهداشت: قمی ها در خانه نمانند کرونا دوباره اوج می گیرد

نماینده ویژه وزیر بهداشت با اشاره به اینکه میزان بستری بیماران در مراکز درمانی قم اندکی کاهش یافته است، گفت: اگر مردم در خانه نمانند و نکات بهداشتی رعایت نشود شاهد اوج‌گیری بیماری خواهیم بود

به گزارش مهر، ایرج حریرچی، روز شنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان فرقانی قم با اشاره به اینکه با اقدامات صورت گرفته و همکاری مردم کاهش نسبتاً اندکی در ورودی بیمارستان‌ها داریم اظهار کرد: با شلوغی که امروز در قم دیدیم ممکن است شاهد اوج گیری بیماری باشیم.

وی با اشاره به اینکه رفتار بیماری با همکاری مردم رابطه مستقیم دارد افزود: دو اقدام اصلی، جداسازی بیماران و افراد مشکوک و به حداقل رساندن تماس‌های اجتماعی است.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: از کسانی که علائم سرفه، تب و تنگی نفس دارند خواهش می‌کنم خودشان را ایزوله کنند و مراقب باشند خانواده آنها مبتلا نشوند و افرادی که هیچ علامتی ندارند نیز تماس‌های غیرضروری خود را به حداقل برسانند.

وی با اشاره به تلاش شبانه روزی کادر درمانی، پزشکان و پرستاران در شهر قم گفت: تشکر دیگر ما از روحانیون است. در همین بیمارستان ۱۵۰ روحانی ارائه خدمت کرده و از همراهی مریض تا نظافت را انجام می‌دهند و ما قدردان ایشان هستیم.

حریرچی تصریح کرد: اگر مردم رعایت کنند بیماری کاهش می‌یابد ولی اگر مردم رعایت نکنند شاهد اوج گیری بیماری در قم و دیگر شهرها خواهیم بود.

وی با اشاره به مشکلات در زمینه کمبود ماسک و دیگر تجهیزات، گفت: مصرف ۲۰ برابر شده است و بسیاری از کارخانه‌ها خط تولید را تغییر داده و از خارج کشور واردات صورت گرفته است ولی تلاش می‌کنیم پرسنل در معرض کمترین آسیب باشند.

برچسب ها: وزارت بهداشت ، قم
ارسال به دوستان
فرار شاگردان علیرضا منصوریان از شکست در دقیقه ۱۱۷ بازی جنجالی وزیر خارجه جولانی: دمشق به رابطه‌ای صلح‌آمیز با اسرائیل چشم دارد! نخست‌ وزیر هند از مردم خواست به‌خاطر کمبود سوخت دورکاری و صرفه‌جویی کنند مقام سازمان ملل: محاصره تنگه هرمز ده‌ها میلیون نفر را با گرسنگی مواجه می‌کند ساعت شروع به کار ادارات کرمانشاه از خردادماه تغییر می‌کند یمن: وضعیت نه جنگ نه صلح با سعودی‌ها را تحمل نمی‌کنیم نخست وزیر انگلیس: هرگز وارد جنگ با ایران نخواهم شد کشف و انهدام خط لوله ۶ کیلومتری قاچاق سوخت در بندرعباس اکرم عفیف مرد سال فوتبال قطر شد/ السد جوایز را درو کرد اعلام جزئیات برگزاری حضوری امتحانات خردادماه مدارس یزد بحران در حزب کارگر انگلیس؛ استعفا پشت استعفا آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد شکست دختران هندبال ایران برابر قزاقستان در مسابقات آسیایی تاکید قطر بر تداوم آتش‌بس میان ایران و آمریکا مخالفت پکن با تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های چینی به دلیل ایران