فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۹۲۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۷-۱۲-۱۳۹۸
کد ۷۱۹۲۱۰
انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۷-۱۲-۱۳۹۸

افزایش ساعت کار روزانه میادین میوه و تره بار پایتخت

عصر ایران
میزان مراجعات به میادین میوه و تره بار در چند هفته گذشته به ویژه هفته اخیر، به میزان قابل توجهی افزایش داشته است.

میوه و تره بارسازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران از افزایش ساعات کار میادین میوه و تره بار در هفته آخر اسفند خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید سعید راد با اعلام اینکه این سازمان از اولین روزهای اعلام ورود ویروس کرونا به کشورمان با تمام امکانات برای مقابله با شیوع این ویروس به میدان آمده است، افزود: به صورت شبانه‌روزی در حال انجام عملیات پاک‌سازی و ضد عفونی میادین میوه و تره بار هستیم و این در حالی است که خدمات‌رسانی به شهروندان از طریق تأمین و عرضه ارزاق عمومی و مایحتاج مورد نیاز آنها نیز بدون وقفه ادامه دارد.

او با اشاره به اینکه با توجه به افزایش تقاضای شهروندان و لزوم پاسخ‌گویی به این تقاضای روزافزون، ساعت کار روزانه میادین میوه و تره بار را در هفته آخر چهار  ساعت افزایش داده‌ایم، اظهار کرد: دو ساعت تعطیلی بین روز میادین را حذف کرده و زمان پایان کار این مراکز را نیز از ۷ عصر به ۹ شب افزایش داده ایم.

راد با بیان اینکه اعتقاد داریم بعد از پزشکان، پرستاران و کادر پزشکی که استوار و صبور در خط مقدم درمان بیماران ایستاده‌اند، نیروهای پرتلاش مجموعه مدیریت شهری به ویژه همکاران تلاشگر سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تمام توان در صفوف اولیه خدمات‌رسانی به شهروندان قرار دارند، تصریح کرد: میزان مراجعات به میادین میوه و تره بار در چند هفته گذشته به ویژه هفته اخیر، به میزان قابل توجهی افزایش داشته است.

بر اساس گزارش شهرنوشت، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تأکید بر اینکه انواع محصولات به میزان مورد نیاز و مطابق با نیاز شهروندان در میادین میوه و تره بار وجود دارد، خاطرنشان کرد: علاوه بر این، با توجه به هماهنگی با دستگاه‌های مسئول و در آستانه سال نو و عید نوروز، نسبت به توزیع پرتقال تامسون و سیب قرمز و زرد با قیمت تنظیم بازار و همچنین، به تناسب و تناوب گوشت گوسفند و گوساله، گوشت مرغ و نیز برنج و شکر با قیمت‌های مصوب دولتی در میادین میوه و تره بار اقدام می‌کنیم.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
۳۴.۵ میلیون خانوار ایرانی حتی یک خودرو ندارند جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم صلح شرافتمندانه/ احمد زیدآبادی پیشروی ارتش اسرائیل در قنیطره در جنوب سوریه زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند بازداشت یک زن به اتهام طراحی حمله به پارلمان ایالتی نیویورک سازمان ملل: ۹۴ درصد مردم غزه به سرپناه نیاز دارند دستگیری سارقان طلافروشی‌های بیرجند آمریکا: احتمالا درگیری گسترده نظامی با ایران از سر گرفته نخواهد شد  انهدام ۶ کیلومتر خط لوله انتقال سوخت قاچاق در هرمزگان اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران و حزب‌الله مدیرعامل داروسازی بهوزان: صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود محیط زیست: برخی آلودگی‌های ناشی از آتش‌سوزی عرصه‌های طبیعی می‌تواند تا ۳۰ سال پایدار باشد ادعای وزیر خزانه داری آمریکا: سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ علیه ایران اعمال خواهد شد رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: حتی برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران، اگر لازم باشد، باید از آبروی خود نیز عبور کنیم