فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۰۲۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۵-۰۱-۱۳۹۹
کد ۷۲۰۲۸۱
انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۵-۰۱-۱۳۹۹

الکل تقلبی ۲۰ نفر را در کهگیلویه و بویراحمد مسموم کرد/ یک نفر جان باخت

الکل تقلبی ۲۰ نفر را در کهگیلویه و بویراحمد مسموم کرد/ یک نفر جان باخترئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از مسمومیت و فوت ۲۱ نفر ناشی از مصرف الکل صنعتی در این استان خبر داد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، " محسن جلیل " افزود: از ابتدای اسفندماه تا صبح پنجم فروردین ماه سال‌جاری، ۲۰ نفر بر اثر استفاده خوراکی الکل صنعتی (متانول) مسموم شده اند.

وی گفت: یک نفر نیز بدلیل مصرف الکل( متانول) در شهرستان گچساران فوت کرده‌ است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه مصرف خوراکی الکل صنعتی خطرناک است، ، یادآورشد: مصرف خوراکی هرگونه الکل نه تنها در کنترل، پیشگیری و کاهش بیماری کرونا موثر نیست بلکه اثرات زیان باری را به دنبال دارد.

به گزارش ایلنا از یاسوج، ۹۶ کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد و این ویروس، جان پنج نفر را نیز در این استان گرفته است.

بیمارستان شهید جلیل یاسوج بعنوان بیمارستان مرجع بیماران کرونایی در استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی شده است.

نقاهتگاه هایی هم اکنون در شهر یاسوج برای ادامه مداوای بیماران کرونایی در زمان بهبودی راه اندازی شده است.

شهرستان های لنده و بهمیی در استان کهگیلویه و بویراحمد همچنان در برابر بیماران مبتلا به ویروس کرونا مقاومت می کنند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: الکل تقلبی
ارسال به دوستان
پیام رهبر انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی روحانی: لازمه ‌حفظ کشور و نظام، اعمال فوری اصلاحات اساسی در سیاستگذاری‌ هاست جزئیات موج ۸۹ عملیات وعده صادق ۴؛ هدف‌قرار گرفتن ناو آبراهام لینکلن ادعای فرانسه درباره مشارکت نکردن در جنگ علیه ایران شهادت ۲۳۷ دانش‌آموز و ۵۶ فرهنگی در حملات اسرائیل - آمریکا استقبال وزیر ورزش از نام‌گذاری لیگ برتر به نام «تنگه هرمز» انهدام ۱۶ پهپاد MQ-9 آمریکا توسط ایران از آغاز جنگ نامه پزشکیان به مردم آمریکا تا ساعتی دیگر منتشر می‌شود واکنش بقائی به حمله به مدرسه میناب و ورزشگاه لامرد ورود بیش از یک میلیون خودرو به گیلان/ ترافیک جاده‌ها روان است تولد بیش از 72 هزار نوزاد در 32 روز جنگ فرمانده هوافضای سپاه خطاب به دشمنان: پناهگاه‌هایتان را آماده کنید ادعای رویترز: دستور ترامپ به ونس برای برقراری تماس با ایران لاوروف: روسیه آماده میانجی‌گری میان آمریکا و ایران است حمله آمریکایی صهیونی به فرودگاه مسافری کاشان