۰۷ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۰۹۱۴
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۰۹-۰۱-۱۳۹۹
کد ۷۲۰۹۱۴
انتشار: ۲۱:۳۶ - ۰۹-۰۱-۱۳۹۹

اعتراض کانون کارگردانان سینما به رئیس صدا و سیما در پی ابتلاء یک کارگردان به کرونا

جهت اطلاع حضرت‌عالی، جناب آقای راما قویدل کارگردان سینما و عضو کانون کارگردانان سینمای ایران، سرِ صحنه تصویربرداری سریال «ایل‌دا» به کرونا مبتلا شده است.

 کانون کارگردانان سینما در پی مبتلا شدن یک کارگردان سینما به ویروس کرونا، کانون کارگردانان سینمای ایران برای دومین‌بار به رئیس سازمان صدا و سیما نامه نوشت.

به گزارش ایسنا، متن نامه کانون کارگردانان سینمای ایران‌ به شرح زیر است:
جناب آقای عبدالعلی علی‌عسگری

ریاست محترم سازمان صداوسیما

«بسیار متاسفیم که عدم توجه حضرت‌عالی به جان و سلامت عوامل سازنده آثار تصویری بر اساس نظر ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و اصرار به ادامه کار در این روزهای پرخطر، منجر به خسارت‌های جبران‌ناپذیری شده است.

جهت اطلاع حضرت‌عالی، جناب آقای راما قویدل کارگردان سینما و عضو کانون کارگردانان سینمای ایران، سرِ صحنه تصویربرداری سریال «ایل‌دا» به کرونا مبتلا شده است. آقای قویدل دومین فرد مبتلا به کرونای مثبت در این سریال تلویزیونی است.

کانون کارگردانان و ستاد مبارزه با کرونا خانه سینما پیش از این از شرایط تولید این سریال و دیگر پروژه‌ها به شما هشدار داده بود. 

این روند و تداوم بی‌تفاوتی حضرت‌عالی و عدم پاسخگویی‌تان به نامه قبلی کانون کارگردانان، بسیار نگران‌کننده است. 

کانون کارگردانان سینمای ایران به عنوان تنها نهاد صنفی کارگردانان، ضمن حمایت قاطع از جناب آقای قویدل و پیگری روند درمان ایشان، از حضرت‌عالی تقاضا دارد هر چه سریع‌تر نسبت به تعطیلی پروژه‌های تصویری تا اعلام رسمی وضعیت عادی اقدام نمایید.

به جناب‌عالی مجددا یادآور می‌شویم مسئولیت جانی هر یک از هنرمندان در پروژه‌های تلویزیونی بر عهده شخص جناب‌عالی و مدیران ارشد سازمان صداوسیماست». 

با احترام و آرزوی سلامتی

کانون کارگردانان سینمای ایران

ارسال به دوستان
جزئیات گفت‌وگوی ۷۵ دقیقه‌ای پوتین و ترامپ درباره اوکراین تأخیر در آغاز به کار ادارات و غیرحضوری شدن مدارس چهارمحال و بختیاری رونالدو بهترین بازیکن سال خاورمیانه شد؛ هدف‌گذاری برای ۱۰۰۰ گل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه غیرحضوری است نایب‌قهرمانی مشکات‌الزهرا صفی در تور جهانی تنیس ترکیه ادعای رسانه‌های صهیونیستی؛ هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو، جنگ روانی ایران است سیاوش یزدانی: ۴ سال منتظر انتقام از استقلال بودم پاسخ فرزند آیت الله موسوی خوئینی به محمدرضا باهنر: انتساب دستور آزادی اسیدپاش ها درست نیست پنجره بسته استقلال؛ مانع بزرگ انتقال رامین رضاییان تهران/ تجمع جمعی از کسبه در اعتراض به بی‌ثباتی قیمت ارز غفوری: مشکل من با رامین رضاییان شایعه فضای مجازی است مدارس برخی شهرهای آذربایجان غربی دوشنبه غیرحضوری است عارف: برخی کالاها از قفسه‌های فروشگاه‌ها در حال جمع شدن است که باید با سازوکار مشخصی با این مسأله مقابله کرد دو دقیقه سینمای ناب از فیلم «سگ‌کشی» بهرام بیضایی (تماشا کنید) مقصد بعدی رامین رضاییان مشخص شد؛ در انتظار شاگردی مورایس