فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۱۲۵۳
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۵ - ۱۲-۰۱-۱۳۹۹
کد ۷۲۱۲۵۳
انتشار: ۰۰:۲۵ - ۱۲-۰۱-۱۳۹۹

حناچی: ۷۵ درصد مردم به توصیه های مقابله با کرونا عمل کرده اند

حناچی: ۷۵ درصد مردم به توصیه های مقابله با کرونا عمل کرده اند

شهردار تهران که به برنامه دو نیمه ماه رفته بود گفت: آمارها نشان می دهد که حدود ۷۵ درصد مردم به توصیه های مسوولین برای مقابله با کرونا عمل کرده اند.

به گزارش خبرگزاری فارس پیروز حناچی در آخرین دقایق از یازدهمین روز از ماه فروردین مهمان برنامه تلویزیونی دو نیمه ماه در شبکه دوم سیما شد.

وی در این برنامه درباره موضوعات مختلف و وضعیت شهر تهران در حوزه مقابله با شیوع ویروس کرونا و تلاش های مدیریت شهری سخن گفت.

وی افزود هرچه در این ایام در شهر تهران کار اتفاق افتاده است از سر انجام وظیفه بوده و هیچ منتی سر هیچ کدام از شهروندان نیست و اینها وظایف ما بوده است.

بیش از ۷۵ درصد مردم موضوعات مرتبط با کرونا را رعایت کردند و این را آمار های مختلف از جمله آمار استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی تایید می کند.

حناچی گفت: این طبیعی است که در همه جوامع یک سری افراد این خطرها را جدی نمی گیرند و این هم فقط مخصوص مردم ما نیست و در همه جای دنیا این افراد هستند.

شهردار تهران تصریح کرد: براساس گزارش وزیر بهداشت بخش بزرگی از جامعه در طرح خود اظهاری شرکت کرده اند که این یک موفقیت بزرگ برای ما محسوب می شود.

وی ادامه داد: من به عنوان شهردار تهران از همه مردم شهر تهران که با توجه به ایام عید و آخر سال با طرح های دولت برای مقابله با کرونا تلاش کردند تشکر می کنم.

حناچی خطاب به امام زمان (عج) گفت: با زبان دل به امام زمان خود می گوییم جای شما در میان ما خالی است و ما از شما برای رفع مشکلات مدد می گیریم.

حناچی در پاسخ به این سوال که شما گفتید دولت هنوز نیازی ندیده است از قوه قهریه استفاده کند اما به عنوان یک مقام مسؤول فکر میکنید قرنطینه برای تهران لازم بود یا خیر گفت؛ قرنطینه درجات مختلفی دارد یک نمونه اش در چین دیده شد.

وی ادامه داد: در چین همه چیز متوقف شد و یک دلیلش هم این بود که همزمان شد با تعطیلات چینی و در ایران هم این بحث بود که از تعطیلات نوروزی استفاده کنیم.

حناچی گفت: امل واقعیت این است که ما با کشورهای مختلف از جهات مختلف فرق داریم شرایط اقتصادی ما اینگونه نیست که بشود اگر چیزی تعطیل شد جایگزینی برایش فراهم کرد.

شهردار تهران افزود: ما امروز با دو ویروس در حال مقابله هستیم اولا ویروس کرونا و دیگری ویروس تحریم ظالمانه ای که به ما وارد شده است.

وی ادامه داد: در کره ۵۰۰ هزار آزمایش کرنا در مدت کوتاهی اخذ کرد در حالی که ما در دو هفته اول یکی از مشکلات مان نبود کیت آزمایش بود و تنها دو آزمایشگاه داشتیم که می توانستند این موضوع را تشخیص بدهند.

حناچی گفت: در کشور کره با ۹۰ آزمایشگاه به جنگ کرونا رفتند و این ها نشان دهنده تاثیر تحریم ها است اما نکته جالب اینجاست که ما به دلیل تجربیات زیادی که داریم خیلی خوب در برابر اینگونه مشکلات تاب آور شده ایم.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: امروز در کشورمان وقتی صحبت از تولید ماسک شد دیدید که چگونه به صورت جهادی کار پیش رفت و حتی یک سری از کارخانه ها خط تولیدشان تغییر کرد تا نیاز کشور بر طرف شود.

برچسب ها: حناچی
ارسال به دوستان
مقام حزب‌الله: هرگز درباره سلاح مقاومت مذاکره نخواهیم کرد رایزنی عراقچی با وزرای خارجه روسیه، برزیل و مالزی در دهلی‌نو وزیر خارجه آمریکا: موضوع ایران یکی از محورهای اصلی رایزنی ترامپ و شی بوده/ طرف چینی اعلام کرده با نظامی‌سازی تنگه هرمز مخالف است چرا حرف زدن درباره رابطه زناشویی اینقدر سخت است؟ (+ راهکار عملی) انتقاد ضرغامی از مأموریت پزشکیان به عارف برای اینترنت دیدار عراقچی و لاوروف در دهلی‌نو ادعای وزیر جنگ اسرائیل: مأموریت ما در ایران هنوز تمام نشده و باید اهداف خود را در آنجا تکمیل کنیم پلن سود ؛ پیشنهاد تابستانه از یک خودرو فرانسوی (+تصاویر) اورژانس: شهادت 3483 نفر در جنگ امکان ثبت‌نام مجدد در آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان در دولت، فراهم شد راه اندازی مسیر 16 روزه کامیونی از جنوب انگلیس تا امارات   بیت‌کوین ریزش کرد تشدید بحران در کابینه استارمر/ وزیر بهداشت انگلیس استعفا کرد واکنش مقامات کاخ الیزه و گلشیفته فراهانی به شایعه رابطه با مکرون /  کتاب «یک زوج (تقریباً) بی‌نقص» چه می گوید؟ سفر پوتین به چین در آینده نزدیک