فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۴۵۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۲-۰۲-۱۳۹۹
کد ۷۲۴۵۵۵
انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۲-۰۲-۱۳۹۹

مشکلات آموزش مجازی برای قشر محروم

مشکلات آموزش مجازی برای قشر محرومانجمن صنفی کارگران فصلی و ساختمانی سردشت گزارشی از وضعیت کارگران در خصوص تهیه امکانات برای آموزش مجازی فرزندانشان ارائه کرد.

به گزارش ایلنا، انجمن صنفی کارگران ساختمانی سردشت درباره مشکلات فرزندان کارگران در آموزش مجازی نوشت: چند روزی هست که در مغازه‌های تعمیرات موبایل صحنه‌هایی مشاهده کرده‌ایم که واقعا انسان را به گریه وامی‌دارد. پدرانی که با گوشی بدون اندروید و ورژن پایین به مغازهای تعمیرات موبایلی می‌آیند که به علت قدیمی بودن نسخه اندروید قادر به نصب برنامه شاد (اپلکیشن آموزش از راه دورِ آموزش وپرورش کشور) نیستند و ورژن گوشی نیز قابل ارتقا نیست.

در ادامه این متن آمده است: پدرانی که با یک گوشی خراب جهت تعمیر به موبایل‌فروشی‌ها مراجعه می‌کنند ولی متاسفانه گوشی قابل استفاده نبوده و حتی درصورت تعمیر نیز قابلیت نصب برنامه شاد را ندارد یا پدرانی که همراه فرزندان خود برای خرید ارزانترین گوشی اندروید جهت استفاده از برنامه شاد مراجعه می‌کنند که پس از شنیدن قیمت‌ها شرمگین از فرزند خود مغازه را ترک می‌کنند.

در ادامه می‌خوانیم: ای کاش وزارت آموزش پرورش به‌جای واژه شاد از یک واژه دیگری برای اپلکیشن خود استفاده می‌کرد تا حداقل اسم و واژه شاد معنی خود را برای خانواده‌ها از دست نمی‌داد. لذا درخواست داریم تاجایی که امکان دارد، برای آموزش فرزندان قشر محروم و کم درآمد راه ساده دیگری پیدا کنید تا اینکه پدران در محضر فرزندانشان شرمسار نباشند.

ارسال به دوستان
میان‌وعده‌های ممنوعه‌ای که در واقع سالم هستند چند ستاره در جهان وجود دارد؟‌ / شمارش معکوس برای رسیدن به بی‌نهایت حملات آمریکا به جنوب ایران/ برق مناطقی از بندرعباس قطع شده/ تکذیب حمله به دزفول/ حمله به اطراف خنداب و جنوب خرم آباد بدهکارترین دولت‌های جهان در سال ۲۰۲۶ متعلق به کدام کشورها هستند؟ (+ اینفوگرافیک) چرا استرس باعث می‌شود نتوانید بخوابید؟ پاسخ در تکامل انسان نهفته است چطور خود را از سکته صبحگاهی نجات دهیم؟ عکس یادگاری نظامیان قاجاری در مقابل «نقاشی رستم» ملاقات تاریخی زمین با «خدای آشوب» / سیارک غول‌پیکر کی در آسمان ظاهر می‌شود؟ مقایسه موشک کروز و گروه پهپادی از نظر برد، هزینه و قدرت تخریب؛ کدام یک بهتر است؟ برآورد تکان‌دهنده از هزینه بازسازی غزه انفجارهای شدید پایگاه هوایی «علی السالم» کویت را لرزاند صنعا به ترامپ: نیروهای مسلح یمن منتظرتان هستند زلنسکی: تمرکز آمریکا بر ایران، توان دفاعی اوکراین را تضعیف کرده است ادعای ترامپ: ما در برابر ایران خوب عمل می‌کنیم / آنها آماده توافق نیستند/ جنگ ایران بهتر از آنچه هر کسی انتظار داشت، پیش می‌رود هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره تشدید تنش‌ها در منطقه و پیامدهای گسترده آن