فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۴۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۰۳-۰۲-۱۳۹۹
کد ۷۲۴۷۱۰
انتشار: ۱۳:۲۰ - ۰۳-۰۲-۱۳۹۹

جدال لفظی بین دو نماینده مجلس؛ ادیانی: شعر که نمی‌خوانم، دارم صحبت می‌کنم /پزشکیان: شما تهمت نزنید،ما هم حرف شما را می‌شنویم

جدال لفظی بین دو نماینده مجلس؛ ادیانی: شعر که نمی‌خوانم، دارم صحبت می‌کنم /پزشکیان: شما تهمت نزنید،ما هم حرف شما را می‌شنویم
براساس آیین نامه داخلی مجلس باید به پیشنهاد دهندگان اجازه صحبت داده شود و شما نباید با صحبت های مطرح شده مخالفت کنید. وقتی شما به عنوان مخالفت با پیشنهادات صحبت کرده و خلاف آیین نامه عمل می کنید، انتظار دارید دیگران آیین نامه را رعایت کنند؟

در جریان بررسی جزئیات طرح دو فوریتی اصلاح قانون انتخابات جدالی لفظی میان نماینده قائمشهر و نائب رئیس مجلس رخ داد.

به گزارش خبرآنلاین، در نشست علنی امروز مجلس و در جریان بررسی جزئیات طرح اصلاح برخی قوانین انتخابات، علی ادیانی نماینده مردم قائمشهر در مخالفت با جزییات این طرح گفت: طراحان نظر داشته‌اند که حقوق شهروندی کاندیدا استیفا شود در حالی که متن ارائه شده برخلاف اهداف اولیه و نگاه طراحان است.

او ادامه داد: در متن طرح دو فوریت الحاق یک تبصره به این قانون مراجع ۴گانه محدود شده‌اند ضمن اینکه شورایی نگهبان هم مبسوط الید شده است در حالی که این شورا معطل مراجع ۴ گانه نیست چرا که نظارت آن استصوابی است.

ادیانی همچنین گفت: ادبیات موجود در متن این طرح به هیچ وجه صحیح نیست و نمی‌توان نظارت استصوابی شورای نگهبان را محدود کرد.

او ادامه داد: طراحان طرح دو فوریتی الحاق یک تبصره به قانون انتخابات ریاست جمههوری، مجلس و شوراهای شهر تلاش کرده‌اند قانون را به انتخابات شورای شهر و روستا تسری دهند این در حالی است که برای این انتخابات ۱۱۷ هزار نفر در کل کشور کاندیدا می‌شوند و وقتی نامزدهای این انتخابات رد صلاحیت شوند طبق متن طرح مذکور نامزد می‌تواند از هیأت‌های نظاتی که نمایندگان مجلس آنها را منصوب کرده‌اند، شکایت کند. به عبارتی دیگر متضرر می‌تواند از دست نماینده مجلس به دستگاه عدلیه شکایت کند. این ماده و الحاق این تبصره به قانون انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات خبرگان و شوراهای شهر وروستا خلاف اصل ۹۸، ۹۹ و ۱۱۲ قانون اساسی است.

نماینده‌ای بگوید به چه جرمی محاکمه شده‌ام خلاف شرع است؟

مسعود پزشکیان که در غیاب لاریجانی ریاست مجلس را به عهده داشت در پاسخ به مخالفت ادیانی گفت: اگر نماینده‌ای بگوید به چه جرمی محاکمه شده‌ام خلاف شرع است؟ اگر ما پاسخ آن را ندهیم شرع است؟

او ادامه داد: ‌ما که چنین تصویری از شرع نداریم و بعید می‌دانم شورای محترم نگهبان هم چنین تصویری داشته باشد.

شعر نمی‌خوانم صحبت می‌کنم

ادیانی نیز خطاب به پزشکیان گفت: براساس آیین نامه داخلی مجلس باید به پیشنهاد دهندگان اجازه صحبت داده شود و شما نباید با صحبت های مطرح شده مخالفت کنید. وقتی شما به عنوان مخالفت با پیشنهادات صحبت کرده و خلاف آیین نامه عمل می کنید، انتظار دارید دیگران آیین نامه را رعایت کنند؟

او با بیان اینکه بنده در حال صحبت بودم و شعر نمی خواندم، افزود: اینجا مجلس است، به عنوان اعتراض به صحبت شما که شکستن جایگاه حقوقی و شهروندی یک نماینده است در این برهه صحبت نمی کنم.

تهمت نزنید

مسعود پزشکیان هم در پاسخ به این نماینده گفت: نمایندگان مخالف با پیشنهاد شما صحبت نمی کنند، زیرا از ابتدا مخالف سخنان شما هستند، پیشنهادات شما نیز رأی نمی آورد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس با بیان اینکه در کشور ما افراد باید بتوانند از خود دفاع کنند، بیان کرد: کسی در مخالف با صحبت های شما سخنی بیان نکرد، شما تهمت نزنید، ما هم حرف شما را می‌شنویم.

گفتنی است هم زمان با صحبت های ادیانی عضو کمیسیون انرژی، برخی از نمایندگان با اعلام عدد ۲ مخالفت خود با سخنان وی را نشان دادند

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: مجلس ، شورای نگهبان
ارسال به دوستان
captcha
هشدار یمن به عربستان: «دوره آینده دردناک‌تر خواهد بود» گروسی: برای بازگشت بازرسان به تأسیسات هسته‌ای ایران تلاش می‌کنیم بارش‌های پاییزی از فردا آغاز می‌شود؛ هشدار احتمال سیلاب در ۱۱ استان قلعه‌نویی پس از شکست ایران: دو اشتباه فردی نتیجه را تغییر داد سازمان اطلاعات سپاه: ابتکارهای نیروهای مسلح معادله میدان را تغییر داده است هشدار رئیس کمیسیون بهداشت مجلس درباره مشکلات دارو و معیشت مردم دسترسی خبرنگاران سی‌ان‌ان، ام‌اس‌ناو و پالتیکو به کاخ سفید بازگشت هشدار ۸۰ کشور درباره تهدید کشتیرانی در باب‌المندب و هرمز قالیباف: سود ۵.۱ درصدی اوراق قرضه آمریکا مبارک! پیام شی جین‌پینگ به تهران و واشنگتن؛ بازگشت به مذاکره در دستور کار درخواست نخست‌وزیر لبنان از پزشکیان برای معرفی سفیر جدید ایران وزیر ارتباطات: درباره حقوق مردم در بسته‌های اینترنتی با کسی تعارف نداریم واژگونی پژو ۲۰۶ در اتوبان ساوه همدان یک کشته و چهار مصدوم داشت انفجار اشتباهی پهپاد انتحاری؛ دو نظامی اسرائیلی در غزه کشته شدند رضایی کوچی: انتخابات هفتمین دوره شوراها اواخر آبان برگزار می‌شود