۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۵۳۵۳
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۷-۰۲-۱۳۹۹
کد ۷۲۵۳۵۳
انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۷-۰۲-۱۳۹۹

ورود موج اصلی ملخ‌های صحرایی تا ۱۰ روز دیگر

پیش‌بینی‌ می‌شود که طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده موج اصلی این ملخ‌ها در حجم گسترده وارد کشور شوند و استانهای خوزستان، هرمزگان، بوشهر، فارس و جنوب کرمان را در بر گیرند.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات از ورود موج اصلی ملخ‌های صحرایی به کشور تا ۱۰ روز آینده خبر داد.

سیدمحمدرضا میر درگفت وگو با ایسنا با بیان اینکه تا کنون با ملخ های صحرایی در سطحی بالغ بر ۱۲۵ هزار هکتار در هفت استان مبارزه شده که بیشترین مبارزه در استان سیستان و بلوچستان و کمترین آن نیز در استان خراسان جنوبی بوده است، اظهار کرد: درحال حاضر حجم بسیار کمی از این ملخ‌های صحرایی از هند و پاکستان وارد کشور شده و در استان سیستان و بلوچستان و شهرستان های زابل و زاهدان ریزش داشته‌اند.

وی ادامه داد: پیش‌بینی‌ می‌شود که طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده موج اصلی این ملخ‌ها در حجم گسترده وارد کشور شوند و استانهای خوزستان، هرمزگان، بوشهر، فارس و جنوب کرمان را در بر گیرند.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات همچین به فیلمی که اخیرا از هجوم ملخ‌های صحرایی به جیرفت کرمان در فضای مجازی منتشر شده، اشاره کرد و گفت: این فیلم صحت ندارد، زیرا ملخی که در این فیلم نشان داده می شود، ملخ صحرایی نبوده و از نوع ملخ بومی در منطقه جیرفت کرمان است که هیچ ضرر و زیانی برای منطقه ندارد.

وی ادامه داد: از مدیر حفظ نباتات جیرفت هم پیگیری کردیم و آنها نیز اعلام کردند که حتی در آن حجمی که در فیلم نشان داده شده ملخ بومی نیز در یکی دو روز اخیر در منطقه وجود نداشته است.

میر با اشاره به اینکه در جیرفت آفت ملخ صحرایی بسیار کم است، گفت: در این منطقه در سطحی بالغ بر هزار هکتار با ملخ صحرایی مبارزه شده است.

برچسب ها: ملخ ، ایران
ارسال به دوستان
میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم رویایت را به خاطر برادر احمقت خراب نکن! می‌خندیدند، تحقیر می‌کردند و اخراجم را می‌خواستند؛ شکایت جنجالی کارمند رئال عذرخواهی سرمربی رئال مادرید از این جوان خستگی شیاطین سرخ از اشتباهات داوری: بس است دیگر! خودکشی ۶۱ نظامی ارتش اسرائیل از آغاز جنگ غزه فاطمه گودرزی: گوگوش به خاطر رفاقتش با بیتا فرهی، او را جایگزین من در فیلم مسعود کیمیایی کرد مهران مدیری: گفتند به برنامه قیاسی می‌روی؟ گفتم به درک!/ افشای پایان قهوه تلخ!(فیلم) ترامپ: به توافق اوکراین نزدیک می‌شویم ورزشگاهی جدید مراکش از آزادی بزرگ تر است و رقیب استادیوم رئال مادرید است!