۲۹ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۵۴۵۱
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۰۷-۰۲-۱۳۹۹
کد ۷۲۵۴۵۱
انتشار: ۲۱:۵۷ - ۰۷-۰۲-۱۳۹۹

وزیر صنعت: صادرات مازاد تولید اقلام بهداشتی در دستور کار

وزیر صنعت اعلام کرد: دولت این اجازه را به وزارت صمت داده تا بخشی از مازاد تولید اقلام بهداشتی مرتبط با ویروس کرونا را مشروط به تامین کامل نیاز کشور به سایر کشورها صادر کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، رضا رحمانی گفت: همانگونه که رئیس جمهور در جلسه با فعالان اقتصادی بخش خصوصی اشاره کردند، از همان روز نخست درخواست وزارت بهداشت و درمان برای تامین برخی اقلام ضروری برای مقابله با کرونا، در کمتر از دو ماه، تولیدات محصولات و ملزومات بهداشتی رشد چندین برابری داشته و امروز در نقطه‌ای قرار گرفته ایم که در برخی موارد ما قدرت صادرات داریم.

وی گفت: در این مدت تولید مواد ضدعفونی کننده با افزایش ۸ برابری مواجه بوده و همچنین تولید روزانه ۲۰۰ هزار عدد ماسک، امروز در مجموع تولیدات صنعتی، صنفی و کارگاهی به حدود ۶ میلیون عدد در روز رسیده است.

رحمانی اضافه کرد: در سایر اقلام نیز این جهش تولید به وضوح قابل مشاهده است و در روند تامین و توزیع اقلام و کالاهای مورد نیاز مردم به خصوص در بخش بهداشتی هیچگونه دغدغه‌ای در دو ماه اخیر نداشتیم و کمبودی نبوده است.

وی گفت: روند تولید کیت‌های تشخیص نیز در کشور مناسب بوده و در صورت تداوم افزایش میزان تولیدات و تامین نیاز کشور، در این بخش نیز می‌توانیم صادرات داشته باشیم.

آزادسازی ۱۸ میلیون ماسک به درخواست وزارت صمت و دستور موافق رئیس جمهور

رحمانی گفت: روز گذشته با درخواست وزارت صنعت، معدن و تجارت و اعلام موافقت وزارت بهداشت و درمان، رئیس جمهور نیز دستور موافقت خود را برای آزاد سازی بیش از ۱۸ میلیون ماسک مازاد مصرف مراکز بهداشتی و درمانی کشور را اعلام کردند که به زودی در شبکه توزیع عمومی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: این ۱۸ میلیون ماسک در اختیار وزارت بهداشت بود که در این خصوص به رئیس‌جمهور پیشنهاد دادیم اگر مجموعه کادر درمانی کشور نیازی به این تعداد ماسک ندارند، اقلام موجود آزاد و در اختیار عموم مردم قرار داده شود که مورد موافقت آقای رئیس جمهور قرار گرفت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: آمادگی کشورمان برای صادرات مازاد اقلام بهداشتی در شرایطی است که ما در یک موقعیت نابرابر و در وضعیت تحمیلی تحریم‌ها قرار داریم و جالب‌تر آن است که شیوع گسترده کرونا در کشورهای مختلف جهان در مناسبات تجاری و اقتصادی کشورها و حتی کشورهای عضو WTO تاثیر داشته و قوانین صادرات و واردات آن‌ها را با محدودیت و ممنوعیت‌های مواجه کرده است.

وی افزود: در عین حال، برخی از این کشورها مدعی رعایت ضوابط تجارت آزاد هستند؛ در این مدت ۸۸ کشور محدودیت و ممنوعیت صادرات ایجاد کرده اند، مخصوصا کالاهای اساسی و اقلام بهداشتی مرتبط با کرونا و در مواردی نیز به تناسب نیاز تسهیلات وارداتی اعمال کرده اند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: اقلام بهداشتی
ارسال به دوستان
هشتمین سال «نذر خدمت»/ داوطلبان هلال‌احمر در خط مقدم خدمت‌رسانی استقبال گرم شیرازی‌ها از «کج‌پیله»؛ قاب مشترک نعیمه نظام‌دوست و یلدا عباسی در اکران مردمی (عکس) چگونه کره جنوبی این قدر در دنیا محبوب شد؟/ آیا اوضاع کره ای ها واقعا این قدر خوب است؟ پای یک ایرانی به پرونده اپستین باز شد / مدیرعامل سابق یوتیوب چه ارتباطی با داستان اپستین دارد؟ پشت پرده سفر وزیر خارجه چین به عربستان، امارات و اردن/ از استقبال از تداوم بهبود رابطه تهران- ریاض تا تثبیت بازیگری پکن در خاورمیانه رزمایش سَهند ۲۰۲۵: تحلیل نشریه ژاپنی از حضور نظامی چین و روسیه در ایران آخرین وضعیت ترافیکی، جوی و جاده های مسدود کشور وقتی مدرسه هست اما آموزش نه / نمرات دانش‌آموزان بین 8 تا 10 است فقط ۳۳ درصد سدها پر شده است تهدید هکرهای ایرانی به افشای اطلاعات 4 مقام ارشد دیگر اسرائیل ثبت‌نام خودروهای وارداتی شروع شد (+شرایط و لیست خودروها ) هشدار : سرقت به بهانه کمک‌رسانی/ سارقان دستگیر شدند مقایسه ب‌ام‌و X2 25i با پیشرانه 2 لیتری تویین پاور توربو و X2 18i با 1.5 لیتری توربو سارکوزی و روحانی؛ از یک ماه بعد زندان تا 4 سال پس از ریاست جمهوری استایل پاییزی و متفاوت «مهسا کامیابی»؛ درخشش ستاره‌ها در اکران مردمی «های کپی» (عکس)
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟