۲۵ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۵۷۷۵
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۹-۰۲-۱۳۹۹
کد ۷۲۵۷۷۵
انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۹-۰۲-۱۳۹۹

تجربه جدید حاتمی‌کیا بعد از اکران آنلاین: «سینما ماشین»

سینما ماشین از جمعه ۱۲ اردیبهشت به مدت یک هفته در دو سانس ۲۱ و ۲۳:۳۰ در پارکینگ شماره ۳ برج میلاد تهران برگزار خواهد شد. 

«سینما ماشین» از جمعه با نمایش فیلم سینمایی «خروج» ابراهیم حاتمی‌کیا در پارکینگ برج میلاد کار خود را آغاز خواهد کرد. 

به گزارش ایسنا، در حالی این خبر در کانال رسمی جدیدترین ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا قرار گرفته است که توضیح بیشتری درباره‌ی آن و چگونگی قرار گرفتن خودروها و شنیدن صدای فیلم مطرح نشده است اما به نظر می‌رسد تجربه متفاوت و جدیدی برای سینمای ایران است.

البته طی چند هفته گذشته در پی شیوع کرونا در سراسر دنیا ،خبرهای در فضای مجازی منتشر می‌شد که در برخی کشورهای اروپایی چنین تجربه‌ای در حال انجام است.

براساس خبر رسمی قرار گرفته در کانال فیلم سینمایی «خروج»: «این طرح سینمایی با مشارکت سازمان هنری رسانه‌ای اوج و موسسه سینمایی نورتابان برای اولین بار در کشور با نمایش تازه ترین اثر ابراهیم حاتمی کیا کلید خواهد خورد. 

«سینما ماشین»

سینما ماشین از جمعه ۱۲ اردیبهشت به مدت یک هفته در دو سانس ۲۱ و ۲۳:۳۰ در پارکینگ شماره ۳ برج میلاد تهران برگزار خواهد شد. 

این طرح تحت تدابیر بهداشتی و با مجوز و موافقت ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا انجام خواهد گرفت.

 بلیت فیلم سینمایی «خروج»  در «سینما ماشین» از پنجشنبه صبح در سایت سینما تیکت به فروش خواهد رسید.

«خروج» بیستمین فیلم ابراهیم حاتمی‌کیا است که سال گذشته در جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و ۲۴ فروردین اکران اینترنتی شد و بیش از 2 میلیارد تومان فروخت.

قهرمان این فیلم مزرعه‌داری است که فرامرز قریبیان نقش آن را ایفا کرده است.

حاتمی‌کیا در این فیلم همانند بسیاری دیگر از فیلم‌هایش نقدی به اتفاقات جامعه و نیز مسئولان دارد که این‌ بار از منظر خیلی منتقدان و کسانی که فیلم را دیده‌اند، واضح‌تر به نقد دولت فعلی پرداخته است تا جایی که پیش از تمام شدن ساخت فیلم خبرهایی رسیده بود مبنی براینکه محمدرضا شریفی‌نیا در «خروج» نقش حسام‌الدین آشنا مشاور رییس جمهور را بازی می‌کند. البته خود آشنا هنگام نمایش فیلم در جشنواره به پردیس ملت آمد و حتی در نشست خبری آن هم شرکت کرد؛ اما در پاسخ به اینکه آیا فکر می‌کند منظور حاتمی‌کیا در فیلم «خروج» خود او بوده است؟ گفت: منظور آقای حاتمی‌کیا من نبودم بلکه همه مشاوران منظورشان بوده است.

او همچنین تاکید کرد که حاتمی‌کیا بزرگتر از آن است که به کسی کنایه بزند.

به گفته خود حاتمی‌کیا تحقیقات این فیلم سال ۸۹ انجام شده و در واقع «خروج» از همان زمان شکل گرفته اما آنچه می‌خواست بسازد جور نمی‌شد تا این‌که به این دولت و این دوره رسیده در هر دولت دیگری هم بود همین اتفاق می‌افتاد.

برچسب ها: حاتمی کیا
ارسال به دوستان
نادیده‌گرفتن آقای گل لالیگا؛ طعنه همسر رافینیا: مگر او بسکتبال بازی می‌کند؟ (عکس) جواهری از ب ام و (تصاویر) اشتباه سهوی درباره حزب‌الله و انصارالله، منجر به برکناری چند مسئول در عراق شد عثمان دمبله، بهترین بازیکن سال فوتبال جهان در مراسم The Best 2025؛ پاری‌سن‌ژرمن حاکم جوایز فیفا ترماس ژئومتریکاس ؛ از حمام تا زیبایی معماری در طبیعت (+عکس) هشدار قرمز هواشناسی در کیش؛ تردد همه شناور‌ها متوقف شد هشدار فتح‌الله‌زاده به استقلال: با این نیمکت نمی‌توان قهرمان شد صدور پروانه نمایش برای 5 فیلم سینمایی کاپیتان شیاطین سرخ فاش کرد؛ «پول انگیزه اول من نبود، اما اگر شرایط فراهم شود به عربستان خواهم رفت» جهش طلایی سپاهان به صدر جدول؛ تیم نویدکیا با ۷ برد متوالی و کمترین گل خورده، بوی قهرمانی می‌دهد احضار خسرو حیدری به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال در پی انتقادات تند تلویزیونی غیبت کاپیتان در تبریز؛ امید عالیشاه پرسپولیس را مقابل تراکتور همراهی نمی‌کند ترامپ علیه اروپا؛ خشم از سیاست‌های مهاجرتی و تشویق اوکراین غریب آبادی: تهران در ماه‌های آینده آماده میزبانی از کنفرانس بین‌المللی حمایت از خانواده خواهد بود چگونه از خود شخصیتی کاریزماتیک بسازیم؟