۲۷ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۶۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۱۴-۰۲-۱۳۹۹
کد ۷۲۶۵۶۴
انتشار: ۱۴:۴۸ - ۱۴-۰۲-۱۳۹۹

وزیر اقتصاد: بورس املاک و مسکن راه‌اندازی می‌شود/ امکان واگذاری ۲۰ درصد دارایی‌های دولت

وزیر اقتصاد: بورس املاک و مسکن راه‌اندازی می‌شود/ امکان واگذاری ۲۰ درصد دارایی‌های دولتوزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در حال حاضر مجموع دارایی‌های دولت نزدیک به هفت هزار هزار میلیارد تومان است و برآورد اولیه ما این است که می‌توانیم 20 درصد آن یعنی 1400 هزار میلیارد تومان آن را واگذار کنیم.

به گزارش ایلنا، فرهاد دژپسند در حاشیه نشست با بخش خصوصی در مورد تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی گفت: این جلسه برای این منظور بود تا از بخش خصوصی دعوت کنیم تا در بازار سرمایه حضور داشته باشند، تا هم تامین مالی صورت بگیرد و هم پاسخی برای سرمایه‌گذاران باشد. بنابراین بسیاری از بخش خصوصی برای حضور در این بازار اعلام آمادگی کردند.

وی ادامه داد: علاوه بر بخش خصوصی جلسه‌ای با شرکت‌های بزرگ خواهیم داشت، دولت اعم از همه نهادهای عمومی دولتی برنامه وسیعی در این مورد دارد و مذاکراتی هم با شرکت‌هایی صورت گرفته که قابلیت بالایی جهت عرضه در بازار سرمایه دارند.

وی در مورد عرضه اولین صندوق ای.تی.اف گفت: امروز ثبت نام اولین صندوق شروع می‌شود و تلاش می‌کنیم در نیمه اول سال حداقل دو صندوق دیگر را عرضه کنیم. همچنین در حال آماده سازی برای واگذاری سه یا چهار شرکت بزرگ هستیم، بنابراین دولت برنامه وسیعی برای عرضه اولیه دارد.

وی خاطرنشان کرد: کسانی که وارد بازار سرمایه می‌شوند حتما با مطالعه و مشاوره تصمیم بگیرند یعنی شتاب‌زده نباشد. عرضه‌های ما استمرار خواهد داشت و حمایت مقامات عالی را داریم، بنابراین نباید سرمایه‌گذاران سهام‌هایی که قبول ندارند را خریداری کنند. باید توجه داشت که در بازار سرمایه نمی‌توان ریسک را حذف کرد اما می‌توان با مطالعه و مشاوره آن را مدیریت کرد.

دژپسند در مورد آزادسازی سهام عدالت نیز گفت: وقتی مقام معظم رهبری آزادسازی آن را بر عهده شورای عالی بورس می‌گذارد نشان می‌دهد که این بازار در نظام اقتصادی کشور مطمئن است. اما باید تلاش کنیم حواشی آن را کاهش دهیم و ورود به آن نیازمند تدبیر و مشاوره است.

وی در مورد ظرفیت واگذاری‌های دولت گفت: در حال حاضر مجموع دارایی‌های دولت نزدیک به هفت هزار هزار میلیارد تومان است و برآورد اولیه ما این است که می‌توانیم 20 درصد آن یعنی 1400 هزار میلیارد تومان آن را واگذار کنیم البته اگر ارزش آن را بروز کنیم حتما این عدد بزرگتر می‌شود. بخصوص قرار است که بورس املاک و مسکن راه‌اندازی کنیم و املاک دولت را در آنجا عرضه کنیم.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
خیبر دیگر تیم ساده نیست؛ امتیازگیری از استقلال، پرسپولیس و تراکتور وزیر کار: اگر مجلس و دولت بپذیرند که مانند دهه ۶۰ کوپن داده شود، آمادگی اجرای آن را داریم فراتر از گلزنی؛ ستاره‌ای که نبض حمله لیورپول را در دست گرفته فرزند مهاجران ایرانی با مدرک دانشگاهی در لیگ لهستان شناسایی هویت ۹ جان‌باخته واژگونی اتوبوس در جاده اصفهان – نطنز امارات و رتبه نخست جهانی پذیرش سریع‌ ترین فناوری در حال گسترش تاریخ بشر (+جایگاه ایران و دانلود گزارش کامل 2025) بازیکن اینتر: شایعات وجود خارجی ندارند!/ جایی نرفته‌ایم هشدار پلیس فتا در خصوص انتشار یک بدافزار و برداشت از کارت بانکی پاکستان دستگیری سخنگوی داعش خراسان را تایید کرد موشک‌ های هسته‌ای «اورشنیک» روسیه در بلاروس مستقر شدند تسلیت شخصیت‌های سیاسی و اجرایی در پی درگذشت پدر مدیرعامل مس ایران پزشکیان: کشور با کسری‌ها و بحران‌های متعددی روبروست سقوط هواپیما در آمریکا محکومیت یک روزنامه‌نگار به علت انتشار مدرک و رشته تحصیلی مدیرعامل سابق تاکسیرانی عزاداری مروارید سیاه فوتبال ایران در آبادان