فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۶۹۹۹
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۱۶-۰۲-۱۳۹۹
کد ۷۲۶۹۹۹
انتشار: ۲۲:۰۹ - ۱۶-۰۲-۱۳۹۹

مشارکت بیرانوند در توزیع بسته‌های غذایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)

مشارکت بیرانوند در توزیع بسته‌های غذایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)

دروازه‌بان ملی‌پوش تیم پرسپولیس می‌گوید: در کار توزیع بسته‌های مواد غذایی مشارکت می‌کند.

علیرضا بیرانوند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: خیلی خوشحالم که به‌عنوان سفیر بهداشت و ورزش ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) انتخاب شده‌ام و یک میلیون بسته غذایی توسط این ستاد در کل کشور توزیع خواهد شد که کار بسیار ارزشمندی است.

وی ادامه داد: قرار است در لرستان نیز ۲۵ هزار بسته توزیع شود و با توجه به اینکه سفیر ستاد در لرستان هستم، خودم نیز در کار توزیع کمک می‌کنم.

بیرانوند اضافه کرد: چند روستا را می‌شناسم که واقعاً به این کمک‌ها نیاز دارند و حاضرم توزیع در این روستاها را خودم انجام دهم.

این دروازه‌بان لرستانی با اشاره به اینکه کرونا اکثر مشاغل را تحت تاثیر قرار داده، تصریح کرد: برخی‌ها در این ایام حتی یک ریال درآمد نداشته‌اند و شرایط سختی را سپری می‌کنند و در این ایام باید به هم کمک کنیم.

وی در پاسخ به پرسشی که در خرم‌آباد تمرین می‌کند؟ گفت: موقعی که در تهران بودم تمریناتم را در خانه پیگیری می‌کردم و حدود دو هفته است که به خرم‌آباد آمده‌ام و اینجا نیز تمریناتم را مرتب انجام می‌دهم.

بیرانوند تاکید کرد: هر چند دلم برای بچه‌ها تنگ شده و دوست دارم تمرینات گروهی داشته باشم ولی در مجموع مشکلی از لحاظ آمادگی بدنی ندارم.

برچسب ها: بیرانوند
ارسال به دوستان
captcha
امروز با هوشنگ ابتهاج: خواست تنهایی ما را به رخ ما بکشد راز خانه‌ای که در سیلاب مرگبار نپال فرو نریخت حمله موشکی به یک نفتکش هنگام خروج از تنگه هرمز کیهان از عراقچی عصبانی شد: چرا می‌گویی اسرائیل، آمریکا را فریب داد؟ یک باور اشتباه درباره مصرف شیر در روزهای آلودگی هوا علم چه می‌گوید؛ آیا فلوراید خمیردندان برای بدن مضر است؟ سردار نقدی: هنوز وارد جنگ نامتقارن، یعنی جنگ در منهتن نشده ایم پیراهنی که شما را از دید دوربین‌های نظارتی پنهان می‌کند! مغز با تک‌تک نفس‌های ما، ارتباطی شگفت‌انگیز دارد! روزنامه خراسان: جلوی «مدعیان ولایتمداری» را بگیرید «حسن مستوفی الممالک»، نخست وزیر دوره قاجار در کنار عده ای از رجال (عکس) منطقه در مرحله‌ «ابهام راهبردی مسلحانه» ۸ اپلیکیشن رایگان اندروید که به شما کمک می‌کنند کارهایتان را بهتر مدیریت کنید نگرانی کیهان از دادن «استیج» به محسن نامجو بزرگ‌ترین کشورهای جهان کدامند و رتبه ایران چیست؟(+اینفوگرافیک)