۰۶ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۷۵۵۰
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۰-۰۲-۱۳۹۹
کد ۷۲۷۵۵۰
انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۰-۰۲-۱۳۹۹

آزادی ۸ هزار و ۵۹۹ زندانی غیرعمد در سال ۹۸

به همت خیرین در سالی که گذشت تعداد ۸۵۹۹ زندانی جرایم غیرعمد با رقم بدهی بالغ بر ۱۸۰۰ میلیارد تومان از بند حبس رهایی یافتند.

به گزارش ایلنا، ۳۳۰ نفر از مددجویان آزاد شده را زنان و مابقی را آقایانی شامل می‌شوند که در غالب پرونده‌ها نسبت به صدور چک یا ضمانت از طریق این اوراق تجاری گرفتار بند شده بودند.

اصل بدهی ۸۵۹۹ زندانی رهایی یافته معادل ۱۸۰۰ میلیارد تومان بود که در فرآیند رسیدگی به همت کمیته‌های صلح و سازش تا میزان ۴۴ درصد محکوم‌ٌ‌به از سوی شکات خصوصی و اولیاءدم گذشت شد.

در شمار محکومان ۴۵۱ نفر به دلیل عجز در تامین بدهی ناشی از دیات (کارگاهی و رانندگی) و ۸۱۴۸ نیز به علت ناتوانی در پرداخت دیون مالی (چک، مهریه و نفقه) در بند حضور داشتند.

قابل توجه این که تعداد ۱۲۴۹ زندانی بدون پرداخت ریالی و تنها با تلاش نمایندگی‌های استانی و البته همیاری مددکاران زندان‌ها و برخی شعب شورای حل اختلاف صرفا از طریق صلح و سازش یا پذیرش دادخواست اعسار از بند آزاد و به آغوش گرم خانواده بازگشته‌اند.

در فهرست استانی ستاد دیه تهران با آزادی ۸۰۱ زندانی واجد شرایط بیشترین آزادی‌ها را به خود اختصاص داده و در ادامه اصفهان و خراسان رضوی به ترتیب هر کدام با آزادی ۷۵۶ و ۵۵۱ مورد آزادی بیشتر نقش را در آمار عددی دارند.

برچسب ها: جرایم غیرعمد
ارسال به دوستان
غنی‌سازی آرد در آستانه تغییر؛ اسیدفولیک حذف می‌شود یا ادامه می‌یابد؟ استایل خاص شبنم مقدمی کنار همسرش در مراسم رونمایی کتاب (عکس) رآکتورهای همجوشی فقط انرژی تولید نمی‌کنند؛ شاید ماده تاریک نیز بسازند روزنامه جمهوری اسلامی: چرا در برابر طالبان کوتاه آمدید و ترورهای آنها را نادیده گرفتید؟ «فرانک» در 75 سالگی و در کنار گوهر خیراندیش؛ سال 98(عکس) شاهکار مهندسی برنی استریم‌لاین ؛ آیرودینامیک خودرو از اینجا شروع شد نه دوران مدرن! (فیلم) قیمت جهانی طلا امروز شنبه ۶ دی ۱۴۰۴ روزنامه کیهان «دستگاه قضائی و مراکز اطلاعاتی» را به ساده‌انگاری متهم کرد سقوط قیمت جهانی نفت امروز شنبه ۶ دی ۱۴۰۴ گوگل ایمیل‌هایتان را می‌خواند! این گزینه را فوری ببندید روزنامه اطلاعات: چین و روسیه باید بفهمند که ما خودمان قواعد بازی را در منطقه ترسیم می‌کنیم کشف علمی تازه با لیدار پیشرفته؛ آنچه بالای ابرها پنهان بود آقای رئیس جمهور بگویید «اسب» را چگونه تحویل گرفتید قبراق یا چلاق؟ روزنامه کیهان: از حق نگذریم، سخنان عراقچی در باره تحریم به حق و دقیق است اطلاع رسانی عضو شورای مرکزی یک حزب جدید به شرط افشا نشدن نام
نظرسنجی
قوانین کنونی ازدواج و طلاق در ایران ...