۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۷۶۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۲۰-۰۲-۱۳۹۹
کد ۷۲۷۶۶۱
انتشار: ۱۷:۳۴ - ۲۰-۰۲-۱۳۹۹

افزایش سطح آب دریاها تا سال ۲۱۰۰

آب دریاکارشناسان مطالعات جوی بر این باورند که سطح آب دریا تا سال ۲۱۰۰ میلادی بیش از یک متر افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش ایسنا، این کارشناسان با تاکید بر اینکه سطح آب دریاها بیش از آنچه در گذشته تصور می‌شد رو به افزایش است و ممکن است تا پایان قرن حاضر تا یک متر بالاتر رود، اظهار داشتند: تنها با کاهش میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌توان از وقوع این رویداد جلوگیری کرد.

کارشناسان تاکید کردند: ساکنان شهرهای ساحلی باید خود را برای مقابله با پیامدهای تغییرات اقلیمی بر سطح آب دریاها زودتر از آنچه سازمان ملل پیش بینی کرده بود آماده کنند. همچنین احتمال دارد میزان افزایش سطح آب دریاها تا سال ۲۳۰۰ به پنج متر برسد.

به گفته کارشناسان، افزایش چند متری سطح آب دریاها می‌تواند برای بسیاری از شهرهای ساحلی از قبیل میامی، نیویورک، ونیز و بانکوک مخرب باشد. همچنین در بدترین شرایط و همزمان با بالا رفتن میزان انتشار گازهای گلخانه ای و گرمای جهانی به میزان ۴.۵ درجه سانتی گراد بیش از صنعتی شدن، سطح آب اقیانوسهای جهان در سال ۲۱۰۰ بین ۰.۶ تا ۱.۳ متر بالاتر از سطح فعلی خواهد رفت که میتواند زندگی صدها میلیون انسان را تحت تاثیر قرار دهد.

به گزارش روزنامه گاردین، محققان اظهار داشتند: اگر بشر بتواند در کاهش میزان انتشار گاز کربن دی اکسید و متوقف ساختن روند افزایش دما موفق عمل کند، میزان افزایش سطح آب دریا ۰.۵ متر خواهد بود.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: دریا
ارسال به دوستان
نامه بنیاد امید ایرانیان به پزشکیان؛ پیشنهاد استفاده از ظرفیت «کیش» برای امیدآفرینی ملی بحران عطش؛ وقتی هوش مصنوعی تشنه‌تر از انسان می‌شود راشاتودی رسانه دولتی روسیه از عبارت خلیج فارس، با نام جعلی آن استفاده کرد(عکس) شاید باعث تعجب باشد؛ اما سیاره زمین هم دنباله دارد سفیر آمریکا: درباره غزه و ایران اختلافی با اسرائیل نداریم آزمون‌های داخلی مدارس هرمزگان شنبه ۲۹ آذر لغو شد رهبر کره شمالی: اسرائیل یک پروژه تروریستی تحت حمایت آمریکا است یک فعال کارگری: امروز حدود ۲۰ میلیون تومان فاصله میان مزد و سبد معیشت وجود دارد یونیماگ ؛ لوکس ترین آفرودر آلمانی توسط مرسدس بنز معرفی شد (+فیلم و عکس) توافق ایران و عراق برای افتتاح مرز «چیلات»  افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر انهدام مخفیگاه های داعشی در غرب عراق تالاب مهارلو دوباره جان گرفته است (تصویری) لباس‌ های سنتی کودکان در سیبری/ مهم در انتقال سنت‌ ها و مهارت‌ ها (تصاویر) دادستان بیرجند: فرد توهین‌کننده به شهید رئیسی احضار شد
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟