فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۰۶۴۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۸-۰۳-۱۳۹۹
کد ۷۳۰۶۴۶
انتشار: ۱۳:۰۸ - ۰۸-۰۳-۱۳۹۹

فتاح: همه نیروگاه‌های بنیاد مستضعفان در بورس عرضه می‌شوند

فتاح: همه نیروگاه‌های بنیاد مستضعفان در بورس عرضه می‌شوندرئیس بنیاد مستضعفان کشور گفت: همه نیروگاه‌های بنیاد در بورس عرضه می‌شوند.

مهندس پرویز فتاح امروز هشتم خرداد در مراسم افتتاح فاز ۱ و ۲ نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد اظهار کرد: بالاترین عبادت خدمت به مردم است و این از افتخارات ما محسوب می شود.

وی با بیان اینکه لرستان زینت نظام است و تنها منطقه ای است که برای انقلاب هزینه به دنبال نداشته بلکه ۶۲۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده است. حتی اگر اعتراضی بوده آن را با نجابت مطرح کرده و این حق را بر گردن ما ایجاد می کند.

وی اضافه کرد: در نقش کمیته امداد آنچه را که می توانستیم برای لرستان انجام دادیم تا مسئولین امر در این استان در جریان سیل علی رغم اینکه اضطراب حاکم بود خوب عمل کرده و آرامش را به مردم برگرداندند به گونه ای که امروز شنیده ایم آخرین فراز ساخت و سازها در حال اتمام است.

فتاح با اشاره به اینکه در مدیریت بحران نمره بالایی داریم و باید در دوران غیر بحران هم جلوه کنیم تا هزینه ها را کاهش دهیم اضافه کرد: اگر لرستان قابلیت های زیادی دارد اما به توسعه نرسیده این به دلیل ضعف ما مدیران است.

وی گفت: در سیل گذشته سیمان مصرفی خانه های تعمیری و آسیب دیده را تامین کردیم و ۷۷ هزار سیمان رایگان را به استان دادیم و مابقی را هم خواهیم داد.

فتاح در مورد سرمایه گذاری نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد گفت: مجوز این نیروگاه سال های گذشته صادر شده که سرمایه گذار آن بنیاد مستضعفان است. وزارت نیرو مجوزها را صادر کرده و برنامه ریزی کردیم که بیش از شش هزار میلیارد تومان اعتبار به آن دهیم تا امروز ۲۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و تا پایان سال نیز۱۷۰۰ میلیارد تومان پرداخت خواهد شد.

وی اضافه کرد: نیروگاه از ابتدا سیکل ترکیبی ساخته شده و این در حالیست که خیلی از نیروگاه های ساخته شده در سطح کشور حرارتی هستند.

رئیس بنیاد مستضعفان کشور با بیان اینکه خوشبختانه نیروگاه سازی در کشور بومی سازی شده است و از فاز صفر طراحی، احداث، نصب، نگهداری و تعمیر آن توسط نیروهای ایرانی انجام شده است افزود: اینجا نمود عینی اقتصاد مقاومتی و تجلی گاه مهندسین ایرانی و نبوغ آنهاست که تحریم ها را در هم شکستند.

وی یادآور شد: بنیاد در عرصه نیروگاهی در کشور فعال است. همچنین در امر توسعه صنعتی و کشاورزی فعالیت دارد. چرا که وظیفه اش محرومیت زدایی بوده و همچنین به مسائل زیربنایی تولید نیز نیم نگاهی داشته است.

وی اضافه کرد: امروز تصمیم گرفتیم فاز دوم نیروگاه خرم آباد را طی تفاهم نامه ای با استان امضاء کنیم و هدفمان این است همه نیروگاه‌های بنیاد مستضعفان را در بورس عرضه کنیم و در اولین فرصت نیز نیروگاه خرم آباد را نیز به بورس خواهیم برد.

فتاح افزود: در بحث مبارزه با کرونا یک منطقه ای در لرستان را در نظر خواهیم گرفت و در آنجا مستقر خواهیم شد و کارهای توسعه ای و پیشرفت و آبادانی را عملیاتی خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: همچنین برای خانواده های دو معلول به بالا بنیاد تصمیم گرفته همه خانه های آنها را احداث کند. هر چند تاکنون با کمک بنیاد بیش از ۲۰۰ خانه به مددجویان تحت حمایت بهزیستی استان داده شده است و امروز نیز ۵۰۰۰ بسته حمایتی به لرستان آمده تا با صلاحدید مسئولین به افراد نیازمند داده شود.

وی گفت: اطمینان می دهیم که بنیاد و نهادهای زیر نظر رهبری با همه ظرفیت خالصانه در کنار دولت و در خدمت مردم هستند و قطعا این خدمت بی منت بوده و در راستای انجام آن تلاش خود را خواهیم کرد.

برچسب ها: بنیاد مستضعفان
ارسال به دوستان
captcha
جنگنده‌ها با چه سرعتی از ناو هواپیمابر تیک‌آف می‌کنند؟ چرا لاستیک درگستر هنگام شتاب‌گیری چروک می‌شود؟ آموزش زبان انگلیسی به سبک عصر ایران / درس هشتاد عوارض خطرناک مصرف زیاد پروتئین در بدن/ میزان پروتئین مورد نیاز بدن هر انسان چقدر است؟ اقیانوس چقدر می تواند رعب آور باشد؟ 10 واقعیت تکان دهنده از اعماق ناشناخته زمین چهره ترسناک و متفاوت خورشیدگرفتگی از خارج از کره زمین! (+عکس) چرا کولر خودرو بوی نا و رطوبت می‌دهد؟ ۴ ادویه محبوب که یبوست را درمان می‌کند آینه‌ای که دروغ می‌گوید؛ وقتی فیزیک و هوش مصنوعی می‌توانند قوانین انعکاس نور را بشکنند تعجب ریاضیدانان از حل یک مسئله ریاضی توسط یک پزشک چینی با کمک ChatGPT! معنای واقعی جمله مشهور نیچه: «آنچه مرا نکشد، قوی‌ترم می‌کند» چند افسر انگلیسی در سیستان و بلوچستان و در ایام جنگ جهانی اول (عکس) دستگیری مأمور قلابی در آذربایجان شرقی مشاوران ترامپ وارد اسرائیل شدند دنیاگیری خاموش در کودکان دنیا به‌سرعت رو به افزایش است