۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۲۸۶۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۳-۰۳-۱۳۹۹
کد ۷۳۲۸۶۹
انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۳-۰۳-۱۳۹۹

هشدار پلیس به فروشندگان امتیاز خودروهای قرعه کشی شده

هشدار پلیس به فروشندگان امتیاز خودروهای قرعه کشی شدهبا اعلام نتایج قرعه‌کشی فروش محصولات دو شرکت ایران‌خودرو و سایپا، گرچه همه تدابیر بر جلوگیری از ورود دلالان به این بازار و تعلق گرفتن خودرو به مصرف کننده واقعی بود، اما خیلی زود گزارش‌های منتشر شد که برخی افراد اقدام به فروش حواله خودروهای خود کرده‌اند. موضوعی که پلیس به آن ورود کرده و از برخورد با متخلفان چه در این دوره و چه در مراحل قرعه‌کشی‌های آتی خبر داده است.

سردار حسین رحیمی، فرمانده انتظامی تهران بزرگ در گفت‌وگو با ایسنا، درباره واگذاری امتیاز خودروهای قرعه‌کشی شده دو شرکت ایران‌خودرو و سایپا اظهارکرد: دستگاه‌های مسئول برای تعلق گرفتن خودرو به مشتریان واقعی خودرو تمهیداتی را در نظر گرفته بود که هنگام ثبت نام اعمال شد؛ اما پس از اعلام نتایج قرعه‌کشی و برخی گزارش‌های دریافتی از خرید و فروش امتیاز خودرو از سوی افرادی که قرعه به نامشان درآمده بود، نهادهای مسئول از ما خواستند که به این موضوع ورود کنیم و پلیس هم به برای رسیدگی به این موضوع ورود کرد.

رحیمی ادامه داد: در همین راستا نیز پلیس تحقیقات خود را آغاز کرد و مشخص شد که برخی از افراد در فضای مجازی و حقیقی اقدام به واگذاری امتیاز محصولی که به نامشان درآمده، در ازای دریافت مبالغی از 10 میلیون تا 20 میلیون تومان کرده‌اند که نسبت به شناسایی این افراد با شیوه‌ها و شگردهای پلیسی اقدام شد.

رییس پلیس تهران بزرگ با تاکید بر اینکه خرید و فروش حواله و واگذاری امتیاز خودروهای قرعه کشی شده در طرح فروش اینترنتی محصولات دو شرکت خودروساز غیرقانونی و ممنوع است، گفت: تا کنون چندین مورد از این اقدامات شناسایی شده و با ورود پلیس، افراد متخلف دستگیر هم شده‌اند که برای آنان پرونده ای تشکیل شده و در حال رسیدگی است.

وی درباره اینکه آیا ابلاغی هم به دفترخانه‌ها برای ممنوعیت انعقاد قول نامه‌هایی برای فروش این امتیازها شده یا خیر؟ تصریح کرد: این کار غیرقانونی است و اصلا نیازی به ابلاغ نیست. دستگاه قضایی هم غیرقانونی بودن این موضوع را بارها اعلام کرده و چنین اقداماتی ممنوع و غیرقانونی است.

رحیمی تاکید کرد: افرادی که مجوز خودروهای قرعه کشی شده را خرید و فروش کنند مورد برخورد جدی قضایی و انتظامی قرار خواهند گرفت، کمااینکه تاکنون چندین نفر نیز به همین دلیل دستگیر شده اند. در مراحل بعدی قرعه‌کشی نیز چنانچه ممنوعیت‌های مشابه وجود داشته باشد، بازهم با متخلفان برخورد خواهد شد.

به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه یکی از محل های فروش امتیاز این خودروها در فضای مجازی است، سرهنگ داوود معظمی گودرزی، رییس پلیس فتای پایتخت نیز نسبت به آن هشدار داده و به ایسنا گفت: قبلا هم اعلام شد که افرادی که نامشان در قرعه کشی ثبت نامی خودرو آمده است، اگر حواله خودرو را بفروشند تحت پیگرد قرار خواهند گرفت. از طرف دیگر آگهی کردن این موارد در سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های خرید و فروش کاملاً غیرقانونی است و با این موارد نیز برخورد خواهد شد، ضمن اینکه به مسئولان این سایت ها نیز گفته شده تا از انتشار چنین آگهی‌هایی خودداری کنند.

وی همچنین به شهروندانی که نامشان در قرعه کشی نیامده هم هشدار داد که فریب تماس‌ها، پیامک‌ها و تبلیغات دروغین و جعلی را نخورده و اخبار مربوط به فروش خودرو را تنها از رسانه‌های رسمی پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید:

*وزارت صمت: 4 قرعه‌کشی برای فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو و سایپا تا پایان سال
*تفاوت موشك و خودرو
*۱۷نكته از طرح جديد پيش فروش خودرو
*غيرقانوني بودن خريد و فروش حواله هاي خودرو (فیلم)

برچسب ها: فروش خودرو
ارسال به دوستان
پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام چرا کامپیوتر خاموش نمی‌شود؟ راهکارهای قطعی حل مشکل خاموش نشدن ویندوز کدام خودرو قابل‌اعتمادتر است؟ میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم رویایت را به خاطر برادر احمقت خراب نکن! می‌خندیدند، تحقیر می‌کردند و اخراجم را می‌خواستند؛ شکایت جنجالی کارمند رئال عذرخواهی سرمربی رئال مادرید از این جوان خستگی شیاطین سرخ از اشتباهات داوری: بس است دیگر! خودکشی ۶۱ نظامی ارتش اسرائیل از آغاز جنگ غزه فاطمه گودرزی: گوگوش به خاطر رفاقتش با بیتا فرهی، او را جایگزین من در فیلم مسعود کیمیایی کرد