فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۲۸۷۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۳-۰۳-۱۳۹۹
کد ۷۳۲۸۷۲
انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۳-۰۳-۱۳۹۹

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگانمدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان در سال جاری توضیح داد و گفت: اگر افزایش حقوق‌ها طی چند روز آینده به تصویب دولت برسد ما مابه‌التفاوت افزایش حقوق‌ها را در خرداد ماه در قالب پرداخت‌های جداگانه‌ای واریز می‌کنیم.

مصطفی سالاری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره زمان برگزاری جلسه هیئت وزیران برای تصویب میزان افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی در سال جاری اظهار کرد: ظرف چند روز آینده باید در جلسه دولت مطرح شود.

وی افزود: مستندات لازم از سوی سازمان تامین اجتماعی آماده و ارائه شده است و به احتمال زیاد ظرف هفته آینده در دولت مطرح می‌شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه افزایش حقوق‌ها به خردادماه نخواهد رسید؟ گفت: کار سختی است، زیرا فایل‌ها آماده و پرداخت حقوق‌ها آغاز شده است، ولی اگر میزان افزایش حقوق‌ها طی چند روز آینده به تصویب دولت برسد ما مابه التفاوت افزایش حقوق‌ها را در خرداد ماه در قالب پرداخت‌های جداگانه‌ای انجام می‌دهیم. مشروط بر اینکه نهایتا ظرف یک هفته به تأیید دولت برسد.

ارسال به دوستان
captcha
4 هشدار از بدن که نباید نادیده بگیرید اطلاعیه سپاه درباره صدای انفجار در جم یک الگوی اجتماعی جالب را از بالا ببینید پرداخت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان کشوری به ۳۲ هزار نفر آغاز شد ب ام‌ و E36 در خاص ترین رنگ بازار (+عکس) حمله پهپادی اوکراین به انبارهای دومین غول خرده‌فروشی روسیه هشدار رئیس اتحادیه طلا؛ برای خرید و فروش طلا فعلاً عجله نکنید چین و اردن خواستار حفظ آتش‌بس ایران و آمریکا و بازگشت آرامش به منطقه شدند مجلس درباره بنزین نامه‌ای به سران سه قوه ارسال می‌کند؛ تأکید بر مدیریت مصرف سپاه: هم‌افزایی با دولت راه عبور از تحریم‌های چندلایه است سکه از ۲۲۱ میلیون تومان گذشت؛ طلای تهران در مسیر صعودی ماند مستندی درباره جنگ غزه به بخش مسابقه جشنواره ونیز 2026 اضافه شد چین خواستار پایان چرخه درگیری در خاورمیانه و آغاز فصل ثبات شد اصلاح آیین‌نامه اسقاط خودروهای فرسوده؛ اجرای طرح جدید در راه است الزیدی: ۳۰ سپتامبر پایان حضور نیروهای ائتلاف در عراق را اعلام می‌کنیم