۲۶ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۴۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۲-۰۴-۱۳۹۹
کد ۷۳۴۳۷۵
انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۲-۰۴-۱۳۹۹

مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی ۲ ماه تمدید شد

مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی ۲ ماه تمدید شدمعاون سازمان امور مالیاتی گفت: صاحبان مشاغل (اشخاص حقیقی) تا پایان مرداد و اشخاص حقوقی تا پایان شهریور فرصت دارند اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال ۱۳۹۸ خود را به صورت الکترونیکی به سازمان تسلیم کنند.

به گزارش ایسنا، محمد مسیحی اعلام کرد: صاحبان مشاغل (اشخاص حقیقی) که مطابق قانون باید تا ۳۱ خرداد هر سال نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی خود اقدام کنند، امسال با توجه به شرایط خاص ناشی از شیوع ویروس کرونا و تاثیری که این معضل بر کسب و کار و مشاغل کشور داشته است، براساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا و شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا، تا ۳۱ مرداد فرصت دارند اظهارنامه مالیاتی خود را به صورت الکترونیکی به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال و مالیات خود را نیز به صورت الکترونیکی پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی طبق قانون ۳۱ تیر هر سال است، افزود: این مهلت برای اشخاص حقوقی نیز به مدت دو ماه تمدید شده است و این دسته از مؤدیان تا ۳۱ شهریور برای ارائه اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال ۱۳۹۸ و پرداخت مالیات مهلت دارند.

طبق اعلام سازمان امور مالیاتی،‌ معاون این سازمان تاکید کرد: ضروری است مؤدیان از هرگونه مراجعه غیر ضرور به ادارات مالیاتی اجتناب کرده و از طریق سامانه خدمات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور به آدرس www.Tax.gov.ir نسبت به ارسال اظهارنامه مالیاتی و پرداخت مالیات اقدام کنند.

ارسال به دوستان
مرسدس‌بنز و آینده خودروهای قابل تعمیر و بازیافتی / اقتصاد چرخشی به سبک مرسدس معاون پزشکیان: ایران بیش از میانگین جهانی در معرض تغییر اقلیم است تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای موساد: اجازه نخواهیم داد تهران بار دیگر جهان را فریب دهد و یک توافق هسته‌ای بد دیگر را اجرا کند احتمال انتقال بازی‌های استقلال به مشهد؛ ورزشگاه امام رضا (ع) در انتظار تایید نهایی شورای تامین سرگردانی و وضعیت نامناسب دختران بسکتبالیست استقلال در فرودگاه (عکس) عثمان دمبله تاریخ‌ساز شد؛ نخستین جایزه «د بست» فیفا برای فوتبال فرانسه رونمایی از آرای فوق‌ستاره آرژانتینی؛ انتخاب‌های لیونل مسی در مراسم The Best ۲۰۲۵ مشخص شد هشدار یک کارشناس درباره تهدیدهای موجودیتی و امنیتی کاهش جمعیت تصاویر وایرال شده از مسی در معبد هندو موافقت آمریکا با معامله ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان عکس روی جلد نخستین شماره‌ مجله‌ LIFE چه بود؟ شهادت نوجوان بلوچ در حمله تروریستی فهرج کرمان مدارس کیش تا پایان هفته غیرحضوری شد مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان