فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۴۹۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۰۶-۰۴-۱۳۹۹
کد ۷۳۴۹۵۹
انتشار: ۱۹:۳۵ - ۰۶-۰۴-۱۳۹۹

درخواست رئیس‌جمهور از وزیر اقتصاد برای واگذاری دارایی‌های دولتی

درخواست رئیس‌جمهور از وزیر اقتصاد برای واگذاری دارایی‌های دولتی
واگذاری دارایی‌های غیرضرور دولتی به عنوان گامی موثر برای تبدیل سرمایه‌های راکد به مولد، طی سال‌های گذشته متوقف مانده و موجب انباشت ثروت غیرموثر در دست دستگاه‌های دولتی، عمومی و خصولتی شده است،

رئیس‌جمهور از وزیر اقتصاد خواست سریع‌تر طرح‌های پیشنهادی خود برای عملیاتی شدن برنامه واگذاری دارایی‌های غیرضرور دستگاه‌های دولتی را جهت تصویب به دولت ارائه کند تا با اجرای آن در دستگاه‌های تحت مسئولیت دولت، دیگر دستگاه‌های حاکمیتی، عمومی و خصولتی نیز ترغیب به واگذاری و تبدیل اموال غیرضرور و راکد خود به دارایی‌های مولد شوند و این اقدام به عنوان جریانی فراگیر در تمام دستگاه‌های حاکمیتی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، حسن روحانی، رئیس‌جمهور روز جمعه در گفت‌وگو با فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسات اخیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت و نیز بررسی مجدد آن در جلسه چهارشنبه هیات دولت درباره واگذاری اموال غیرضرور و زمین‌های مازاد دولتی، گفت: واگذاری دارایی‌های غیرضرور دستگاه‌های دولتی یکی از راه‌های موثر هدایت نقدینگی جامعه به سمت تولید است و وزارت اقتصاد باید با همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط طرح‌های پیشنهادی خود برای عملیاتی شدن این تصمیمات را آماده و برای تصویب به دولت ارائه کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه واگذاری دارایی‌های غیرضرور دولتی به عنوان گامی موثر برای تبدیل سرمایه‌های راکد به مولد، طی سال‌های گذشته متوقف مانده و موجب انباشت ثروت غیرموثر در دست دستگاه‌های دولتی، عمومی و خصولتی شده است، افزود: آزادسازی این اموال در راستای سیاست‌هایی که دولت را از بنگاه‌داری رها کند، اقدامی ماندگار، سازنده و موثر در تقویت بنیه اقتصادی و توسعه پایدار کشور است.

روحانی تصریح کرد: دولت باید با تسریع در عملیاتی کردن برنامه‌های واگذاری دارایی‌های غیرضرور در دستگاه‌های تحت مسئولیت خود، نظیر بانک‌ها و وزارتخانه‌ها و دیگر دستگاه‌های اجرایی، دستگاه‌های عمومی و حاکمیتی دیگر را هم که وابستگی مستقیم به دولت ندارند، ترغیب کند بر اساس همین رویه عمل کنند.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست‌های دولت برای تحکیم و تعمیق بازار سرمایه خاطرنشان کرد: وزارت اقتصاد باید موضوع واگذاری دارایی‌های غیرضرور دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی در بازار سرمایه را پیگیری کند تا این واگذاری‌های سریع‌تر انجام شود. همچنین موضوع راه‌اندازی بورس املاک که اخیرا در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت مورد بحث قرار گرفته نیز باید با سرعت و قوت و بدون فوت وقت پیگیری و اجرایی شود.

ارسال به دوستان
captcha
«پاکسازی» کسب‌و‌کارهای اینستاگرامی با اعمال محدودیت‌هایی بی‌سابقه پیام دبیرکل مجمع خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس به مناسبت هفته دفاع مقدس آیفون 18 پرو مکس مقابل این گوشی کم می آورد؟ / نتایج را ببینید هر علامت بدن را به کمبود ویتامین‌ها ربط ندهید / سردی دست و پا واقعا نشانه کم‌خونی است؟ شبنم قلی‌خانی، بازیگر «مریم مقدس» با استایلی متفاوت در دبی (+عکس) بوی نفت در آزمایشگاه‌ها؛ فرمول صعود سعودی‌ها در علم (+نمودار) رئیس جمهور وارد نیویورک شد آفرودر مگس وزن؛ طراحی جالب برای اسمارت مرسدس بنز (تصویری) تاکید سرلشگر صفوی بر موافقت رهبری با مذاکرات چرا هندزفری داخل جیب گره می‌خورد؟ راز علمی یک دردسر روزمره رنو 5 افسانه ای سوسمار نشان / خودرویی که در کاخ رونمایی شد (+تصاویر) کیهان: برای جبران فشار اقتصادی از کشورهای خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌هایشان حمله کنیم «صارم‌الدوله، نوه ناصرالدین شاه» در دوران پیری؛ اوایل دهه 50 (عکس) بهترین میان‌وعده‌ها برای دانش‌آموزان چیست؟ / ۱۵ خوراکی سالم و کم‌هزینه امروز با حسین صفا: ﻣﺎدر ﻣﺪاد ﻗﺮﻣﺰ ﻣﻦ ﻛﻮ؟ (+فایل صوتی محسن چاوشی)