فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۶۲۷۳
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۱۵-۰۴-۱۳۹۹
کد ۷۳۶۲۷۳
انتشار: ۲۳:۰۳ - ۱۵-۰۴-۱۳۹۹

رئیس بانک مرکزی: روند تامین ارز متحول خواهد شد

رئیس بانک مرکزی: روند تامین ارز متحول خواهد شد

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه تلاطم این روزهای بازار ارز از عدم تعادل عرضه و تقاضا در بازار حواله ارز، به خاطر مشکلات ناشی از کرونا در ابتدای سال نشأت گرفته است، گفت: این تلاطم‌ها در بازار ارز با فروکش کردن تدریجی تقاضاهای تجمیع شده ماه‌های قبل و افزایش عرضه در نیما تعدیل می‌شود. وی همچنین خبر داد که فرصت رفع تعهدات ارزی تمدید نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، عبدالناصر همتی در پستی اینستاگرامی در باره بازار ارز، اظهار کرد: قبلاً هم تأکید کرده‌ام، تلاطم این روزهای بازار، عمدتاً از عدم تعادل عرضه و تقاضا در بازار حواله ارز، به خاطر مشکلات ناشی از کرونا در ابتدای سال، نشأت گرفته است. با فروکش کردن تدریجی تقاضاهای تجمیع شده ماه‌های قبل و افزایش عرضه درنیما تعدیل خواهد شد.

وی افزود: گزارش‌های خوبی از افزایش قابل توجه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی و صادرات غیرنفتی و خبرهای مثبت از آزاد شدن منابع مسدودی بانک مرکزی دریافت کرده‌ام که روند تأمین ارز را متحول خواهد کرد.

در ادامه رئیس کل بانک مرکزی، گفت: صادرکنندگان تکیه‌گاه اصلی ارزآوری کشور هستند، فرصت برای برگرداندن میلیاردها دلار ارز صادراتی در دو هفته آتی پایان می‌یابد. این فرصت به هیچ‌وجه تمدید نخواهد شد. از فردا، با هماهنگی بانک مرکزی، قوه محترم قضائیه، وزارت صمت و نهادهای نظارتی، صادر کنندگانی که تاکنون تعهد خود را ایفا نکرده‌اند، در لیست‌های ده نفره برای توضیح درمورد نحوه ایفای تعهدات دعوت می‌شوند.

وی در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی دخالت هدفمند خود در بازار را به تشخیص خود و با در نظر گرفتن مصالح عالیه اقتصادی کشور اعمال خواهد کرد. بانک مرکزی یک‌بار در مهرماه سال ۹۷ توان خود را نشان داد. برخی به خاطر اشتباه محاسباتی تا دوسال برای فروش دلارهای ۱۹ هزار تومانی خود معطل ماندند. امروز نیز ریسک بازار ارز برای سرمایه گذاری به شدت افزایش پیدا کرده است و من نیز وظیفه دارم این را به فعالان اقتصادی گوشزد کنم.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: بانک مرکزی
ارسال به دوستان
captcha
پزشکیان: صرفه‌جویی بنزین از دولتی‌ها شروع شود/ضرورت برنامه‌ریزی برای مصرف ماشین‌های دولتی پرسپولیس با شروع‌های طوفانی می‌آید؛ نکونام طلسم ۱۳۰۵ روزه را می‌شکند؟ از کی‌روش تا ویلموتس؛ پرونده پاداش‌ها و قراردادهای جنجالی تاج بهره‌برداری از تونل البرز شمالی تا شهریور سال آینده مصوبه جدید مجلس درباره مدت اعتبار گذرنامه برای کودکان و بزرگسالان وزیر جنگ اسرائیل دستور اقدام نظامی علیه پرتاب بادبادک‌های غزه را صادر کرد دیدار وزیر خارجه سوریه و رئیس موساد در اردن سرپرست وزارت دفاع: خود را برای تهدیدهای ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم تکذیب مشاهده دایناسور در خراسان رضوی؛ تصویر جنجالی جعلی بود اعلام ترکیب استقلال و سپاهان کفش «پابرهنه» شنل خبرساز شد تصویب دریافت هزینه خدمات از کشتی‌های عبوری تنگۀ هرمز در کمیسیون امنیت ملی قالیباف: نقشه فشار اقتصادی علیه ایران مثل بومرنگ به صورت آمریکا می‌خورد وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیروهای بیگانه است رییس سازمان انرژی اتمی: با ظرفیت‌هایی که در حوزه رادیوداروها در حال ایجاد است، نیاز کشور تا ۵۰ سال آینده تامین خواهد شد