فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۷۴۷۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۲۳-۰۴-۱۳۹۹
کد ۷۳۷۴۷۹
انتشار: ۲۱:۴۶ - ۲۳-۰۴-۱۳۹۹

کمیته انضباطی: بازی پارس جنوبی و استقلال تکرار می‌شود/ مجیدی یک جلسه محروم شد

عصر ایران
دیدار تیم‌های فولاد خوزستان و استقلال تهران در حالی برگزار شد که از سوی فرهاد مجیدی تخلفاتی مبنی بر بدرفتاری نسبت به مقامات رسمی مسابقه و ایجاد وقفه در بازی به دلیل امتناع از خروج از زمین رخ داد.

فرهاد مجیدیکمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم های لیگ برتری فوتبال و فوتسال صادر کرد.


به گزارش ایسنا و به نقل از فدراسیون فوتبال، آرای کمیته انضباطی فوتبال به شرح زیر است:

* دیدار تیم های فوتسال گیتی پسند اصفهان و مس سونگون ورزقان تبریز در حالی برگزار شد که که تخلفاتی از سوی هر دو تیم و نجفی، مدیرعامل باشگاه مس سونگون و حمید بی غم، سرمربی تیم گیتی پسند صورت گرفت.
کمیته انضباطی پس از بررسی تخلفات از سوی دو باشگاه و نفرات فوق مبنی بر عدم رعایت ماده 71 مقررات انضباطی از طریق انجام مصاحبه علیه یکدیگر، تخلف انتسابی محرز، مسلم و تشخیص داده و مستند به ماده 71 مصوب 1397 مقررات انضباطی با رعایت ماده 94، هر یک از باشگاه‌های فوق، حمید بی غم و حامد نجفی را به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. (این رای قطعی است)

* دیدار تیم‌های فولاد خوزستان و استقلال تهران در حالی برگزار شد که از سوی فرهاد مجیدی تخلفاتی مبنی بر بدرفتاری نسبت به مقامات رسمی مسابقه و ایجاد وقفه در بازی به دلیل امتناع از خروج از زمین رخ داد.
وی به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم است و باید 200 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند( این رای از حیث محرومیت قطعی و از حیث جریمه نقدی قابل تجدید نظر است)
گفتنی است، باشگاه استقلال به دلیل داشتن 5 بازیکن اخطاری از سوی داور باید مبلغ 20 میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند (این رای قطعی است)

*دیدار تیم‌های پارس جنوبی جم و استقلال تهران در هفته 23 لیگ برتر که قرار بود در ورزشگاه تختی جم برگزار شود، به دلیل عدم حضور تیم استقلال بخاطر داشتن 9 بازیکن (مبتلا به کوید 19) برگزار نشد. پس از بررسی از سوی کمیته انضباطی و سایر قراین و امارات موجود در پرونده فوق، عدم حضور تیم استقلال موجه بوده و بنا به ملاک ماده 63 مقررات انضباطی مصوب سال 1397، حکم بر تکرار بازی موصوف صادر می‌شود. (این رای ظرف مدت یک هفته در کمیته استیناف قابل تجدیدنظر است)

*دیدار تیم‌های نساجی مازندران و فولاد خوزستان در هفته 23 لیگ برتر که قرار بود در ورزشگاه وطنی قائمشهر برگزار شود، به دلیل عدم حضور تیم فولاد خوزستان بخاطر داشتن چند بازیکن و کادر فنی (مبتلا به کوید 19) برگزار نشد.
پس از بررسی از سوی کمیته انضباطی و سایر قراین و امارات موجود در پرونده فوق، عدم حضو تیم فولاد خوزستان موجه بوده و بنا به ملاک ماده 63 مقررات انضباطی مصوب سال 1397، حکم بر تکرار بازی موصوف صادر می‌شود. (این رای ظرف مدت یک هفته در کمیته استیناف قابل تجدیدنظر است)

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
ترامپ: یکی از کارهایی که با نفت ونزوئلا انجام خواهم داد، پر کردن دوباره ذخایر راهبردی ملی آمریکا است آزادی ۲ گروگان پس از ۲۵ روز در جیرفت دیدار پوتین و رئیس سیا تکذیب شد  جنگ ایران و بزرگ‌ترین اختلال نفتی تاریخ؛ پس چرا شوک نفتی رخ نداد؟ حزب «عهد ایران» رسما آغاز به کار کرد دومین کارگاه آموزشی جشنواره ریلیمو در تهران؛ «روایت در قاب عمودی» از نگاه پنج سینماگر رئیس اسبق بانک مرکزی: تنگه را باید حفظ کنیم اما دنبال این نباشیم که فقط از آن کاسبی کنیم توضیحات محسن نامجو به همسرش: با پدرت قرار گذاشتم معاون وزیر فرهنگ خطاب به رسانه‌های شانگهای: در برابر انسان‌زدایی از ملت‌ها بایستید/ صلح‌طلبی به معنای تسلیم در برابر تجاوز نیست/ جنگ و تجاوز ناشی از نادیده انگاشتن حکمت‌ها است آغاز عملیات بازسازی پل B1 تا یکماه آینده/ برآورد هزینه 3000 میلیاردی تصاویر جدید از نیکولاس مادورو در زندان آمریکا (عکس) پیوستن وینگر ۲۰ ساله به استقلال خوزستان خودروی تک‌نسخه آئودی با تپنده ۷۶۰ اسب‌بخاری معرفی شد (+عکس) داروی خوراکی جدید، اثربخشی ایمونوتراپی سرطان را افزایش می‌دهد مرسدس بنز 300؛ خودرویی که به نام صدراعظم آلمان شناخته شد (+عکس)