فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۸۳۲۸
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۲۹-۰۴-۱۳۹۹
کد ۷۳۸۳۲۸
انتشار: ۱۷:۱۹ - ۲۹-۰۴-۱۳۹۹

تصمیم‌گیری برای اکران آنلاین به شورای صنفی نمایش سپرده شد

تصمیم‌گیری برای اکران آنلاین به شورای صنفی نمایش سپرده شدطبق مصوبه شورای صنفی نمایش از این پس درباره اکران آنلاین فیلم‌ها در این شورا تصمیم‌گیری می‌شود.

مرتضی شایسته - دبیر شورای صنفی نمایش - درباره جلسه 29 تیرماه این شورا به ایسنا گفت: امروز مصوب شد که از این پس سازندگان فیلم‌هایی که پروانه ساخت و نمایش سینمایی دارند، برای اکران آنلاین باید درخواست خود را به شورای صنفی ارائه کنند تا در آنجا موضوع طرح و بررسی شود.

او افزود: همچنین مقرر شد مبلغ 60 میلیون تومان برای تبلیغات فیلم‌هایی که در دوران کرونا اکران می‌شوند اختصاص داده شود. 

به گفته وی این هفته فیلم جدیدی اکران نخواهد شد چرا که فیلم «آنجا همان ساعت» سیروس الوند بنا به درخواست این کارگردان به یکسری تغییرات و اقدامات فنی نیاز دارد که باید برای اکران تکمیل شود.

شایسته در پایان در پاسخ به اینکه آیا جلسه‌های شورای صنفی نمایش همچنان در سازمان سینمایی برگزار می‌شود یا به خانه سینما منتقل شده؟ گفت که فعلا در سازمان سینمایی است.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: اکران اینترنتی
ارسال به دوستان
مهران غفوریان: برای اکبر عبدی دعا کنید دستگیری قاتل فراری در امیدیه خوزستان هشدار درباره عادی‌سازی تعطیلی مدارس/ ۸۰ درصد آموزش مجازی عملا تعطیل است غذاهایی که هنگام تب باید مصرف کنید جزئیات محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته در جاده‌های شمالی نظرسنجی: اسرائیل منفورترین کشور جهان است مترو رایگان باشد بهتر است یا ...؟! منظرۀ یکی از خیابان‌های حومۀ شیراز در دوران قاجار توصیه پزشکی چت جی‌پی‌تی جان یک دانشجوی دانشگاه کالیفرنیا را گرفت نوجوانان و اخلاق مجازی: پاسخگویی، کنسل کردن یا قلدری آنلاین؟ جزئیات جدید از زلزله و پس‌لرزه‌های تهران/ آماده‌باش امدادگران در پی هشدار هواشناسی پایگاه «پابمد» در دسترس پژوهشگران قرار گرفت دیدنی های امروز؛ از نمایشگاه جهانی بازی آسیا تا احضار رئیس اف بی آی به سنای آمریکا تصادف شدید اتوبوس با تریلی در آزادراه قزوین-زنجان/ ۱۰ مصدوم قیمت‌ «سیم‌کارت سفید» و «اینترنت پرو» در بازار سیاه چقدر است؟