فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۴۴۷۹۹
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۱۰-۰۶-۱۳۹۹
کد ۷۴۴۷۹۹
انتشار: ۲۰:۴۰ - ۱۰-۰۶-۱۳۹۹

فردوسی پور با برنامه ای مشابه «90» در فضای مجازی

فردوسی پور با برنامه ای مشابه «90» در فضای مجازی

 در حالی حدود یک ماه از خبر پیگیری فراکسیون ورزش مجلس برای بازگشت برنامه «90» به آنتن تلویزیون به عنوان «یکی از مطالبات جدی مردم و فوتبال کشور» می گذرد، خبرهای جدید از تولید برنامه ای با همان سبک و سیاق «90» اما در شبکه های اینترنتی حکایت دارد.

به گزارش ایسنا، برنامه جدید عادل فردوسی پور با نام موقت «نود نو» تجربه ای مشابه «90» تلویزیونی اما در رسانه ای جدید ـ یعنی فضای اینترنت ـ است؛ البته به احتمال بسیار نام این برنامه تغییر خواهد کرد و با عنوان دیگری پخش خواهد شد.

این روزها تلویزیون های اینترنتی به یکی از رسانه های فعال در کشور بدل شده اند و البته مجوز فعالیت خود را از صداوسیما دریافت می کنند و مدیران شبکه ها هم به تایید صداوسیما می رسند.

دو سال از تعطیلی برنامه «90» با اجرا و تهیه کنندگی عادل فردوسی پور در شبکه سه می گذرد و او در این مدت علاوه بر تهیه کنندگی «فوتبال ۱۲۰» در شبکه ورزش، در فضای مجازی برنامه های فوتبالی را تولید و پخش کرده است. نمونه ای از این برنامه ها «کلاسیکو» بود که به تهیه کنندگی فردوسی‌پور، با اجرای پژمان جمشیدی و با حضور هواداران دو تیم در استودیو، در آستانه ال‌کلاسیکوی حساس آذر ماه ۹۸ در پلتفرم‌های اینترنتی آماده و پخش شد.

برنامه جدیدی که با تهیه کنندگی فردوسی پور به صورت هفتگی پخش خواهد شد هم برای پخش از شبکه های اینترنتی است.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: فردوسی پور ، اینترنت
ارسال به دوستان
جمعه کالابرگ این کد ملی ها شارژ می‌شود غول 58 کیلویی جنگل (+اینفوگرافیک) افزایش ۶۶ درصدی سقف معافیت مالیاتی فعالیت‌های رسانه‌‏ای و فرهنگی عراقچی در دهلی نو: ایران شکست ناپذیر است/ بریکس باید نظم جهانی ایجاد کند وضعیت آبی تهران مناسب نیست/شش سال متوالی خشکسالی داشتیم به هم خوردن پروژه برج ترامپ در استرالیا به خاطر جنگ آمریکا علیه ایران افزایش قیمت جهانی نفت امروز 1405/2/24 قوه قضائیه: اموال ۴۷ نفر از خائنین به وطن در استان همدان توقیف شد انتقاد تند هاشمی طبا از تندروها: در اوج جنگ و ترور ، دنبال سهم تان از اقتصاد هستید؟ سفر ترامپ به پکن/ دیدار سران آمریکا و چین (+عکس) حکم دادستانی علیه صادق زیباکلام : ممنوعیت 3 ماهه از فعالیت رسانه‌ای کیهان: چرا ارزپاشی می کنید؟ مگر جنگ نیست؟ عکس تماشایی از یک خانوادۀ ایرانی در دوران قاجار رسانه‌ها و عادی‌سازی جنگ؛ وقتی انفجار به بخشی از زندگی روزمره تبدیل می‌شود چرا با افزایش سن، سلامت استخوان‌ها تهدید می‌شود؟