فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۵۰۲۴۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۱۶-۰۷-۱۳۹۹
کد ۷۵۰۲۴۷
انتشار: ۰۸:۵۷ - ۱۶-۰۷-۱۳۹۹

 استاندار آذربایجان‌شرقی: موضع‌گیری امامان‌جمعه در مورد قره باغ منطبق بر سیاست دولت است

 استاندار آذربایجان‌شرقی: موضع‌گیری امامان‌جمعه در مورد قره باغ منطبق بر سیاست دولت است
موضع‌گیری حکیمانه اخیر امامان جمعه محترم منطقه شمال‌غرب درباره مناقشه قره‌باغ بر سیاست خارجی دولت منطبق است.

 استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه ایران از هیچ تلاشی برای میانجیگری و صلح بین باکو و ایروان کوتاهی نمی‌کند، گفت: موضع‌گیری حکیمانه اخیر امامان جمعه محترم منطقه شمال‌غرب درباره مناقشه قره‌باغ بر سیاست خارجی دولت منطبق است.

محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی افزود: در همه دنیا در کنار دیپلماسی رسمی، یک دیپلماسی عمومی نیز وجود دارد؛ مردم ما با جمهوری آذربایجان اشتراکات زیادی در دین، مذهب، تاریخ و فرهنگ دارند که به ندرت در میان دو کشور، چنین قرابت هایی دیده می شود.

به گفته پورمحمدی، نمایندگان ولی فقیه در شمال غرب نیز افرادی صاحبنظر، از السابقون انقلاب و از گروه های مهم مرجع هستند، لذا بر اساس وظیفه دینی و انسانی خود، موضع گیری بسیار منطقی و حکیمانه ای در این باب داشتند و آزادی سزمین های اشغالی را توسط خود مردم جمهوری آذربایجان، بدون دخالت قدرتهای فرامنطقه ای خواستار شدند و این اقدام را حق مشروع مردم جمهوری آذربایجان دانستند.

وی گفت: دیدیم که این موضع گیری مطابق بر سیاست خارجی کشور نیز بوده و سخنگوی وزارت امور خارجه و دولت نیز همین سخنان را تکرار کردند، اما متاسفانه عدۀ بسیار قلیلی به بیانیه امامان محترم جمعه شمال غرب تاختند و قلب مردم مومن و دوستداران این بزرگواران, بویژه ارادتمندان حضرت آیت الله آل هاشم را جریحه دار کردند، باید همگان همواره حریم این بزرگواران را رعایت کنند.

 

ارسال به دوستان
captcha
بهاره رهنما: بخش زیادی از آن در خانه گلزار اتفاق افتاد شاباک: «به دلیل تهدید به ترور پسر نتانیاهو، فورا وی را از آمریکا به اسرائیل منتقل کردیم» پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت روز یکشنبه منتشر خواهد شد انفجار در یک کارگاه در بزرگراه آزادگان تهران؛ یک کارگر جان باخت شمار قربانیان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید سهمیه‌های کنکور اصلاح می‌شوند؛ اما نه برای امسال پیام فرمانده سپاه در پی قهرمانی والیبالیست‌های نوجوان: «ما می‌توانیم» را تفسیر کردید هشدار درباره سود سهام عدالت؛ سهامداران اخبار را از مراجع رسمی پیگیری کنند تداوم عملیات جست‌وجوی کوهنورد مفقودشده در قله دماوند غریب‌آبادی: ایران هیچ تعجیلی برای باز کردن تنگه هرمز ندارد دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد بلومبرگ: جمهوری‌خواهان به‌دلیل جنگ علیه ایران از ترامپ ناامید شده‌اند پرسپولیس با برد پرگل به استقبال دربی رفت گزارش اقدامات مسئولیت اجتماعی گروه اسنپ در ۱۴۰۴/  از ۱۷ میلیون سفر بدون کمیسیون تا ۱/۲ میلیون مشارکت در نیکوکاری تحلیلگر برجسته جهان عرب: جنگ کنونی علیه ایران تنها یک رویارویی نظامی نیست و واشنگتن اهداف گسترده‌تری را دنبال می‌کند