فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۶۴۴۵۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۲۰-۱۰-۱۳۹۹
کد ۷۶۴۴۵۷
انتشار: ۰۹:۳۹ - ۲۰-۱۰-۱۳۹۹

ترامپ بعد از تعلیق در توییتر: شبکه اجتماعی خودم را راه‌اندازی می‌کنم

ترامپ بعد از تعلیق در توییتر: پلتفورم خودم را راه‌اندازی می‌کنمبعد از آنکه شبکه اجتماعی توییتر فعالیت رئیس جمهوری آمریکا را برای همیشه به حالت تعلیق درآورد، دونالد ترامپ گفت به دنبال راه‌اندازی پلتفورم خودش هست.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، شبکه توییتر روز جمعه با اشاره به خطر تحریک بیشتر خشونت به دنبال حمله صدها تن از حامیان دونالد ترامپ به کنگره آمریکا در روز چهارشنبه تصمیم گرفت حساب شخصی او را به حالت تعلیق درآورد.

ترامپ بعد از تعلیق حساب خودش، تازه‌ترین توییت‌هایش را در حساب توییتری ریاست جمهوری آمریکا منتشر می‌کند. او گفته است که در نظر دارد تا پلتفورمی متعلق به خودش را راه‌اندازی کند.

ترامپ خطاب به ۷۵ میلیون نفری که به او رای دادند نوشت: «ممکن است توییتر یک شرکت خصوصی باشد، اما بدون هدیه دولت که همان بند ۲۳۰ (قانون شبکه‌های اجتماعی) است، نمی‌تواند برای مدت طولانی به بقای خود ادامه دهد. پیش‌بینی می‌کردم که این اتفاق بیافتد و با تعدادی از سایت‌های دیگر در حال مذاکره هستیم. خبر بزرگی در راه است.»

دونالد ترامپ در ادامه این رشته توییت‌ها از احتمال ایجاد پلتفورم خودش خبر داد و گفت: «ساکت نخواهیم شد».

برچسب ها: توییتر
ارسال به دوستان
تی‌دبلیوآر سوپرکت: غرش گربه بنفش (+عکس) شاهکار بتنی در شیکاگو؛ نگاهی به آزمایشگاه هنری هیندز (+عکس) ساعت خاص کریستیانو رونالدو و هماهنگی آن با بوگاتی لوکس ستاره پرتغالی (+عکس) ادعای رویترز: ایران تا وقتی آمریکا به توقف حملات ادامه دهد، حملات خود را متوقف خواهد کرد صدور رأی نهایی پرونده پژمان جمشیدی مصوبه جدید مجلس: کلیه صهیونیست‌های ساکن مناطق اشغالی، نظامی محسوب می‌شوند شاهکار بتنی در فنلاند؛ کلیسایی که سنت‌های معماری مذهبی را شکست (+عکس) شاهکار سانتیاگو کالاتراوا؛ یادگار المپیک بارسلون (+عکس) شطرنج بی‌نقص بارسلونا؛ رازهای پنهان در هندسه خیابان‌های اِشامپله (+عکس) واکنش خطیب‌زاده به تحولات تنگه هرمز؛ ایران به تعهدات بین‌المللی پایبند است رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف اکونومیک تایمز: اصلاح اخیر قیمت طلا نشانه پایان روند صعودی نیست تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم برخورد مرگبار تریلر با نیسان در جاده سبزوار؛ دو نفر جان باختند ورود معاون اول رئیس‌جمهور به پرونده جنجالی سهمیه آسیایی گل‌گهر و چادرملو