۰۸ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۶۴۵۳۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۲۰-۱۰-۱۳۹۹
کد ۷۶۴۵۳۴
انتشار: ۱۴:۰۷ - ۲۰-۱۰-۱۳۹۹

برخورد با سایت‌های منتشر کننده نسخه قاچاق "دیدن این فیلم جرم است"

برخورد با سایت‌های منتشر کننده نسخه قاچاق "دیدن این فیلم جرم است"
دستگاه قضایی اقدام به شناسایی و مسدودسازی رسانه‌های متخلف کرده و طی ساعات اخیر برخورد با سایت‌های انتشاردهنده نسخه قاچاق آغاز شده است.

"بهمن سبز" پخش کننده فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» ضمن دعوت از مخاطبان سینما برای حمایت از حقوق مالکین اثر، اعلام می‌دارد نسخه قاچاق شده این فیلم نسخه اولیه و بی‌کیفیتی است که به لحاظ فنی نواقص متعددی داشته است و تفاوت‌های بسیاری با نسخه نهایی که اکنون روی پرده سینماها است، دارد. لذا برای حمایت از فرهنگ و هنر تماشای این فیلم را در سینما دنبال کنید.

به گزارش ایسنا، از روز گذشته خبرهای غیر رسمی در فضای مجازی از انتشار غیرقانونی فیلم "دیدن این فیلم جرم است"،منتشر شده است که در راستای موضوع مطرح شده، دفتر پخش اعلام کرد:

فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است» به کارگردانی رضا زهتابچیان و تهیه کنندگی محمدرضا شفاه از چهارشنبه 17 دی ماه با پخش بهمن سبز به طور رسمی روی پرده سینماها (سالن های سینمایی مناطق زرد کرونایی) رفت، اما متاسفانه از روز گذشته انتشار نسخه بازبینی این فیلم در جشنواره جهانی فیلم فجر کام همگان را تلخ کرد.

این اتفاق غیرقانونی درحالی صورت پذیرفته است که این فیلم پس از یک سال انتظار برای دریافت مجوز نمایش سینمایی و سرانجام در شرایط سخت کرونایی، در راستای کمک به احیای سینماها به اکران درآمد و در طی 3 روز ابتدایی با استقبال بسیار خوبی از مخاطبان همراه شد. لذا از نهادهای رسمی و مسئول انتظار است ضمن پیگیری قانونی این مسئله در اسرع وقت، پاسخگوی چگونگی انتشار و خسارات ناشی از آن باشند.

در عین حال پخش بهمن سبز در راستای حفظ حق مالکیت معنوی صاحبان اثر، در همکاری مشترک با سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) و دستگاه قضایی اقدام به شناسایی و مسدودسازی رسانه‌های متخلف کرده و طی ساعات اخیر برخورد با سایت‌های انتشاردهنده نسخه قاچاق آغاز شده است.

بهمن سبز ضمن دعوت از مخاطبان سینما برای حمایت از حقوق مالکین اثر، اعلام می‌دارد نسخه قاچاق شده این فیلم نسخه اولیه و بی‌کیفیتی است که به لحاظ فنی نواقص متعددی داشته است و تفاوت‌های بسیاری با نسخه نهایی که اکنون روی پرده سینماها است، دارد. لذا برای حمایت از فرهنگ و هنر تماشای این فیلم را در سینما دنبال کنید."

ارسال به دوستان
معماری شلوغی که نظم را در بی نظمی به نمایش می گذارد! (+تصاویر) زمین‌لرزه‌ ۴ ریشتری در فریدون‌شهر اصفهان زلزله ۴.۶ در کرمانشاه ادعای اسرائیل هیوم: ترامپ امرروز جمعه مسیر پیش‌رو در قبال تهران را تعیین می کند وکیل تتلو: موکلم هنوز در فهرست عفو قرار نگرفته است حملات هوایی پاکستان به کابل و چند شهر افغانستان / وزیر دفاع پاکستان: طالبان، افغانستان را به «مستعمره هند» تبدیل کرده ؛ همه تروریست ها را از سراسر جهان جمع کرده عضو ارشد بریکس در آغوش نتانیاهو/ در این فقره به روی خود نمی‌آوریم: شتر، دیدی ندیدی! سردار جوانی: جوانان فریب عملیات روانی را نخورند/ دشمن جرات جنگ ندارد جوایز سزار 2026 ؛ برندگان اسکار فرانسه مشخص شد چگونه یک کفش ورزشی مناسب انتخاب کنیم؟ / زمان تعویض کفش ورزشی ریشه تاریخی نام «ایران» از زبان مرحوم عبدالمجید ارفعی سبزترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۶ کدامند؟ چرا با وجود خستگی، ذهن برخی افراد تا صبح فعال می‌ماند؟ ادیبی که چوب دوستی با مصدق را خورد! چرا عرق بعضی‌ها بوی پیاز، گوگرد و ماهی خام می‌دهد؟ / استرس بوی عرق را تندتر می‌کند؟
نظرسنجی
با توجه به مذاکرات ایران و آمریکا ، حدس می زنید کدام یک از اتفاقات زیر رخ می دهد؟