فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۶۴۹۶۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۲۲-۱۰-۱۳۹۹
کد ۷۶۴۹۶۵
انتشار: ۱۹:۵۳ - ۲۲-۱۰-۱۳۹۹

رشیدی (پیشکسوت استقلال): استقلال در نیمه دوم اصلا وجود نداشت/ فکری خوب تعویض نکرد

رشیدی (پیشکسوت استقلال): استقلال در نیمه دوم اصلا وجود نداشت/ فکری خوب تعویض نکردپیشکسوت تیم فوتبال استقلال می‌گوید آبی‌پوشان در داربی ۹۴ پایتخت نتوانستند عملکرد ایده‌آلی از خود بر جای بگذارند.

منصور رشیدی، پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تساوی آبی‌پوشان پایتخت مقابل پرسپولیس در داربی ۹۴ اظهار کرد: به نظر من  در نیمه دوم بازی اصلا استقلالی وجود نداشت. خط دفاعی آبی‌ها اصلا عملکرد خوبی نداشتند و باعث شد تا استقلال چنین گل‌هایی را دریافت کند.

او ادامه داد: کادر فنی فقط نظاره‌گر این وضعیت استقلال بود و هیچ کاری انجام ندادند. خط دفاعی استقلال ناهماهنگ است. درست است استقلال به صدر جدول  آمده بود اما هنوز ناهماهنگی در این پست وجود دارد. اگر مظاهری در این چند بازی در دروازه استقلال حضور نداشت و موقعیت‌های مهمی را از حریف دفع نمی‌کرد، شاید آبی‌ها الان نمی‌توانستند در نیمه بالای جدول حضور داشته باشند.

رشیدی در انتقاد به عملکرد ضعیف شیخ دیاباته اظهار کرد: دیاباته در حال حاضر بازیکن آماده‌ای نیست و همه می‌دانند که این بازیکن به خاطر خستگی و گام‌های سنگینی که برمی‌دارد، نمی‌تواند عملکرد خوبی داشته باشد و در این بازی هم دیدیم که این بازیکن نتوانست کاری از پیش ببرد.

پیشکسوت استقلال در ادامه اضافه کرد: پرسپولیس نیمه دوم بازی خوبی انجام داد و توانست موقعیت‌های بیشتری خلق کرد و توانست برتری نسببی نسبت به آبی‌ها داشته باشد.

او در انتقاد به تعویض‌های استقلال خاطرنشان کرد:‌ تعویض‌های استقلال اصلا خوب نبود و باعث شد کیفیت استقلال کاهش پیدا کند. احمد موسوی با اینکه دوندگی زیادی داشت اما با دیاباته تعویض شد. فکری تعویض‌های خوبی انجام نداد. کادر فنی چطور با خود فکر کرده است،‌ وقتی خط دفاع این همه اشتباه دارد، اما کاری از پیش نمی‌برد؟ دانشگر مهره‌ کارسازی برای تیم است و آمادگی خوبی دارد و چرا باید در نیمه دوم به بازی گرفته شود؟

رشیدی در پایان گفت: اگر بخواهد با همین وضعیت جلو برود فکر نکنم استقلال بتواند برای قهرمانی حرفی برای گفتن داشته باشد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: استقلال
ارسال به دوستان
captcha
خاندان سلطنتی ابوظبی ۴۹ درصد از مالکیت پروژه کریپتویی ترامپ را در اختیار گرفت رابطه «تصمیم کبرا» و گران کردن بنزین ترامپ: توافق تاریخی درباره نفت ونزوئلا / واگذاری 100 ساله توسعه 17 میدان نفتی ونزوئلا به شرکت خصوصی آمریکایی - ونزوئلایی کیهان به تنهایی کشف کرد: نفوذ دشمن در سینمای کشور! تقویم روز سوگل خلیق: متمدنانه تمام می کنم بهاره افشاری: از صفتی که رویم گذاشتند بیزارم پزشکیان: احتمال دورکاری کامل برخی ادارات در زمستان / واردات و صادرات ۳۵ درصد کاهش یافته / مسیرها بسته است؛ کالا وارد نمی‌شود و یکی از این کالاها بنزین است تأکید جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش بر ضرورت بازآرایی این نیرو عراقچی: کشورهای منطقه دریافتند اتکا به آمریکا برای تأمین امنیت، یک اشتباه راهبردی است هشدار حماس به اسرائیل: مسئول پیامدهای ترور جدید در کرانه باختری هستید قدرتمندترین موشک اروپا پرتاب شد بفرمایید شکلات ساخت چین! رئیس جمهور: عمانی‌ها پذیرفتند که مسیر تنگه هرمز بر اساس چارچوب توافق شده باز شود به‌اندازه کافی آمریکایی نیستند