فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۶۵۲۳۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۴-۱۰-۱۳۹۹
کد ۷۶۵۲۳۲
انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۴-۱۰-۱۳۹۹

تولید آلبومی با آهنگسازی حسین علیزاده و صدای شهرام ناظری

حسین علیزاده و شهرام ناظریدفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته دوم و سوم دی ماه مجوز ۱۸۵ تک آهنگ و ۱۶ آلبوم را صادر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دفتر موسیقی، «روشن‌تر از خاموشی» به آهنگسازی حسین علیزاده و صدای شهرام ناظری، «فصل تازه» با صدای احمد نباتی یزدی و آهنگسازی محمدرضا چراغعلی، «هم سان و هم سکوت» به آهنگسازی حسین علیزاده و نوازندگی گروه «رامبرانت تریو» از جمله آلبوم‌هایی هستند که در این دو هفته مجوز انتشار گرفتند.

آلبوم «نوازندگان سرزمین آفتاب» شامل قطعاتی از بزرگان موسیقی که توسط محسن قلندری نوازندگی و صدابرداری شده است نیز مجوز انتشار گرفت.

دو تک آهنگ «توبه حلاج» و «باز آمدم» با صدای وحید تاج و موسیقی‌های شایان کریمی و فرید الهامی از جمله تک آهنگ‌هایی است که در دو هفته اخیر مجوز انتشار گرفتند.

گزارش صدور مجوز هفتگی دفتر موسیقی هر هفته در قالب خبر منتشر می‌شود. برای این آثار صرفا مجوز انتشار صادر شده و زمان انتشار آن در اختیار مالک اثر است.

ارسال به دوستان
مترو و اتوبوس از فردا پولی شد آیا کارتون سیمپسون ها واقعاً آینده را پیشگویی می کند؟ جشن ازدواج زوج‌های جان‌فدا در تجمع میدان امام حسین تهران (عکس) نقش کلیدی ترکمنستان در آینده هاب گازی ایران رحمانی فضلی: پکن در قبال ایران وارد تقابل مستقیم نمی‌شود/چین در میانجی‌گری اسلام‌آباد نقش کلیدی دارد آخرین وضعیت سلامتی رابعه مدنی بازیگر ۱ روز بلیت رایگان سینما همزمان با روز ملی جمعیت ؛ چه کسانی شامل آن می‌شوند؟ قدرتمندترین ماشین های هیدرولیکی جهان؛ 6 غول بی رقیب صنعت سنگین (تصویری) دیدنی های امروز؛ از آغاز ناآرامی های جهانی قیمت سوخت تا جشن روز استقلال سومالی لند بازگشایی مرز ایران-آذربایجان برای واردات خودرو تجربه سارا کنعانی نویسنده‌ از سرپرستی نوزاد قربانی جنگ (+عکس) تخم مرغ: 400 / مرغ: 450 نرخ شهرنشینی در ایران ۷۶ درصد است توقف ۲۰ روزه کامیون‌ها در مرز بازرگان/خسارت ماهانه ۱۰ میلیون دلار کاهش 40 درصدی قیمت برخی اقلام پلاستیکی در بازار